44

мълчат от страх

преди 6 години

Покръстването през 866 г. не е нищо друго освен насилствено Християнизиране но Историци като Божидар Димитров мълчат от срам и страх

43

Анонимен

преди 6 години

А в Европа какво е? Колониален социализъм? Всяка цветна и бездарна твар има повече права от нормален човек. А специално от тези на снимката по-големи расисти няма - прости, нагли и диви, но учтиви като тоалетна хартия пред началниците.Все за расизъм и все репресирани, а с повече права от когото и да е. Няма апартеид в Африка, за какво идват? Не знаят ли, че Средиземно море е "вододел" в Дарвиновата теория.

42

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам нищо против мигрантите, ако идват с идеята да работят и да са част от обществото. Проблемът е, че идват само мързеливи и крадливи ***, каквито вече си имаме достатъчно.

41

Кратун

преди 6 години

Госпожо Павлова, или не знаете разликата между расизъм и религиозна нетърпимост или умишлено представяте в лоша светлина въпросната група (християни). И в двата случая това е непрофесионално. Що не вземете да пишете за времето или за мода например, все неща, които не изискват особен журналистически професионализъм

40

Анонимен

преди 6 години

А за ислямистите, каква е статистиката, че нещо не се споменава в статията?

39

мазепа

преди 6 години

До На бас чеЗвучи добре. Лошо е когато си пътник и са ти взели пари за билет.

38

Анонимен

преди 6 години

ЗА ДА СИ ХУБАВ ЗА ТОЗИ САЙТ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ОБРАТЕН И ДА ВЯРВАШ В ЮДАИЗМА-САТАНИЗМА,АКО ОБАЧЕ СИ ХРИСТИЯНИН И ВЯРВАШ В СЕМЕЙНИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ ЗА ЛЮБОВ И БРАК МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА И ПОДКРЕПЯШ ПАТРИОТИЗМА И НАЦИОНАЛИЗМА И НЕ ДАЙ БОЖЕ ДА СИМПАТИЗИРАШ НА ПУТИН И РУСКИТЕ НИ БРАТУШКИ ,ЗА ТОЗИ САЙТ НА БЛУМБЪРГ -ДНЕС бг СИ,, РАСИСТ,КСЕНОФОБ И ВСИЧКО НАЙ ЛОШО"" ИЗВОДА КАКВА ПОЛИТИКА СЕ ПРОПРАВЯ В ТОВА ЕВРЕЙСКО САЙТЧЕ СИ ПРАВЕТЕ САМИ.

37

До 36

преди 6 години

Нито един християнин не изпълнява заповедите на Иисус(Исак).Религията е промиване на мозъци.Няма Бог,демони и духове.Има човешка глупост!

36

На бас че

преди 6 години

Европа е пътник без билет!

35

Анонимен

преди 6 години

До АнатемаНяма жени бе човек.На Мюмюн работата му е лесна.Като му се притакова отива и си ги пазарува на кило.По 2 по 3 даже и отстъпки му правят.В Турция хубавите жени бежанци са по 3-4 Хил евра.На една бг кифла толкова пари и струват телефона двете от петте чанти и 2-3 чифта обувки.Ама иска и на Боровец,Банско ,слънчака а там 3-4 к лева са просто като да поживееш като бял човек няколко дни.Обществото ни е различно.На мюмюна му е евтино че и пари му дават.А ние само кешим.

34

християнин

преди 6 години

Истинските християни, които се стремят искрено да следват Христос и да изпълняват Неговите заповеди, просто не могат да бъдат расисти. Той е казал да обичаме ближните като себе си. Всеки ближен - независимо от раса, етнос и др. На други места в Писанието пък се казва да бъдем страннолюбиви/гостоприемни. А пък за самите християни отделно е казано: "Няма вече иудеин, ни елин; няма роб, ни свободник; няма мъжки пол, ни женски; защото всички вие едно сте в Христа Иисуса"(Гал. 3:28).

33

Анонимен

преди 6 години

Друг е въпроса кои са малцинство вече в някои от тези държави.

32

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Разликата е в мисленето - едните си създават враг срещу когото трябва да се борят, а другите си създават приятели.Любовта - това е единствената сила, способна да превърне всеки враг в приятел. - Мартин Лутър Кинг

31

Анонимен

преди 6 години

Аз съм атеист и не съм съгласен да се приемат мигранти на килограм. Особено такива, които идват с нагласата да налагат техните си виждания на всички останали. Това е като да отидеш на гости и да налагаш на домакините какво да правят в техния си дом. Мерси

30

Анонимен

преди 6 години

Хем крадеш Текста от онтернет хем слагаш после минуси на коментарите , нали Текста не е ваш

29

Анатема

преди 6 години

Как се борим с паплача? В офиса където работя сме трима колеги на по 35-38 години. Аз имам едно дете. Двамата ми колеги нямат нито едно до момента. Единия даже не е обвързан и го кара на ръчна само, а другия от сто години е обвързан, но като го гледам не смята да има деца май. Ако така се борим с демографията то до 20 години Мюмюн ще е най-популярното име в БГ.

28

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Хората нямат доверие на властта,аз говорих с обикновени французи в Париж който ги беше страх да говорят пред мигранти и чернокожи!!Ха-ха истината както всичко друго е относително понятие и да се сложи за никнейм си е чиста проба манипулация!!

27

Анонимен

преди 6 години

пак краден Текст от сайта на БТА , всеки ден кражби .......хаха .........у Бугарско Медиен бизнес с кражби от интернет

26

истината

преди 6 години

Хората нямат доверие на властта,аз говорих с обикновени французи в Париж който ги беше страх да говорят пред мигранти и чернокожи!!!те казаха че са предадени и че живота им се е объркал и влошил след масовото нахлуване на бежанците....

25

Анонимен

преди 6 години

Метали , сатанисти и обикновени пубертети да не се изказват мъжката и да плюят християнството, ако може.Малко преди да видят тунела и светлината всички рязко стават религиозни :D Факт.