51

69

преди 6 години

В Петрич и в Сандански има предостатъчно места за настаняване, с кола е не повече от 15 мин път и от двата града. Вземаш си чехличките и хавлийката и отиваш. На всички им е ясно, че това е само началото и после ще се застрои до дупка. Е ще се отворят работни места за масажисти и сервитьори за по 600 лв. бруто и така.

50

Анонимен

преди 6 години

Всеки строеж означава работа и развитие на региона! Когато си против развитието, си против обществото, следователно си болен социопат.

49

Анонимен

преди 6 години

Пропаднала държава с пропаднали управници и жалкото е ,че и ние народа сме пропадняци. Я в Гърция как излезнаха да трепат управата като искаха да им кастрят парите.Докато не ги избием тези родословни дървета с политици...

48

Анонимен

преди 6 години

Направо да избием местните хора, да ги евтанизираме, да не пречат с нахалните си искания за препитание и развитие, да се даде цялата власт в ръцете на хипи-наркоманите и те да превърна всичко извън София където са се базирали основно в дивотия. То и трябва на България - дивотия и доволни хипита-наркомани, пък другите да и ядат кучетата на хипитата.

47

Анонимен

преди 6 години

Заради няма и 0.01% от населението, трябва да унищожаваме цели региони, за да има къде те да си правят простотийката, на дивотия. Бетона бил голям проблем, а асфалта не се ядял, червено-зеленясали простотии, след които камък върху камък не остава, да не говорим за хора.

46

До 43

преди 6 години

Нито го знам кой е този папурняк, нито мен интересува, важното е да се възможност този изостанал регион да се развива икономически, защото без икономика няма нищо, само дивотия! Това което си написал ти са едни дебелашки глупости и нищо повече, ако построят ферма вместо къщи за гости, ще ревете ли, да разбира се, ако построят завод ще ревете ли, да разбира се, каквото и да се направи, вие ревете - защо? Защото сте деграданти, слабоумници смятащи дивотията за върховна ценост.

45

Нафърфорий

преди 6 години

Господ пази Рупите ! Той ще накаже комуниста Парапунов !!!

44

...

преди 6 години

Честно казано вече ми е ВСЕ ТАЯ ЗА ТИЯ ТЕРИТОРИЙ ТУКА! То морето от резовска река до калиакра едва ли има и 10 пажа без натят бетон, пък за едни ти ми извори бре нека ги направят на басейн и да не се коркаме толкоз! Предлагам даже и една чалготека да се построи до басейна та кат се нафиркат "умниците" да идат да се облекчават в басейна! Така хем вълка ше е сит пък за агнето АБЕ КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА АГНЕТА И ПРИРОДА И ДРУГО БРЕ!? ВАЖНОТО Е АЛЪШ ВЕРИША И ПАРИТЕ ДА СЕ КРАДЪТ! Аз затва по Гръчко ходя!

43

Анонимен

преди 6 години

Българските бизнесмени само народния съд и национализацията ще ги оправи.

42

Анонимен

преди 6 години

До До 31Еее, опорни точки на червени бизнесмени. От кое казваш ще се препитават хората в региона??? От хотела на Парапуняка??? Т.е. Парапуняка ще построи хотел, чиито печалби ще ги раздава на хората от региона??? *** хайде стига с тези вицове бе бизнесмени с бизнесмени. Построете заводи, построете ферми, направете износ на български стоки, неее те строят хотели и ограбват минерални извори и обясняват, как щели да се облагодетелстват местните хора видите ли.

41

Анонимен

преди 6 години

До стефанХипи-простотията не прощава - ставаш тотален деградант и скапваш живота на всички. Спри наркотици и вземи да го размърдиш този закърнял мозък.

40

До 39

преди 6 години

А кое ще оправи положението простако? Хипи-гей оргии? Или наркомански изращения? Може би е редно местните да станат наркобарони, така ли си представяш развитието на района?

39

стефан

преди 6 години

ЛАКОМИЯТА Е УБИЙСТВЕНА и не прощава на никого!

38

Анонимен

преди 6 години

до 37 какво ще ви оправят положението 10 къщи с 10 души персонал с по 400 лв заплата баси разсъжденията примитивни

37

Анонимен

преди 6 години

Ами тези *** които строят по морето хотели на плажната ивица, на пясъка, само на няколко метра от водата? Кой им даде разрешение?Защо тези хотели още не са съборени?

36

До 31

преди 6 години

Непотребния *** сте вие диваците, вие сте олицетворение на човешката деградация. От какво ще се препитават хора в този регион? Да ги обречем на мизерия заради твойте мании, така ли? Егоист *** си ти, не си дава наркоманското сборище и това е, смята че само той е важен, само неговото мнение е меродавно - зелен-хипи фанатик, вие разбирате само от твърда ръка и предполагам че ще си я получите от местните хора.

35

Анонимен

преди 6 години

Не съм ходил на Рупите нито ходя по къмпинзи , но е грехота заради 2-3 *** които ще се облагодетелстват от застрояването да се лишават останалите от обществото да се любуват на такива красиви места

34

Анонимен

преди 6 години

До До 29Брейййййй

33

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ейде стига сте врякали! В тези гьолове има предимно пиявици и нищо друго. Има също и един плитък басейн от татово време и един кален. Не ми дреме за рупите, но ако иска да се развива това място, най - добре е изворите да се каптират и да се направи един нормален басейн, където човек да може да поплува и зимата. Водата е може би на 80. Вие знаете ли за Blue Lagoon в Исландия? Стига да не строят само хотели!

32

Анонимен

преди 6 години

До До 22За теб миризливи мини, за природата бонбони Фереро Роше