19

жик так

преди 5 години

Някой да ги е бил по главата да теглят кредити?

18

зайо

преди 5 години

До АнонименАбе по-добре за 60лв не стреляй.Не си хаби патроните за 60лв, ще изтървеш големия удар.

17

Анонимен

преди 5 години

Физическите лица бавят плащания, защото изнемогват, това е в следствие на това, че юридическите лица бавят плащания, просто защото не им пука.

16

Анонимен

преди 5 години

Не КРАДЕШ ЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА ИЗЛИЗАШ НА ЧЕРВЕНО. И НЕМОЖЕШ ДА ВЛЕДЕШ В ОБСЛУЖВАНЕТО НА КРЕДИТА.РЕШЕНИЕТО Е ЯКО КРАДЕНЕ - ОТ АРЕНДАТОР, МОНОПОЛ , АКО Е ДЪРЖАВЕН ТРЯБВА И ДА ЧЕРПИШ, ОТ ЛУКОЙЛ работи на черно и подобни.Пуснат ли.ти мутри , стреляи в крэка му. 60лв струва ваденето на патрона.

15

Пич

преди 5 години

Вместо да си чешем езиците, призовавам всеки, който има желание, да отиде в някой голям град в западна Европа, да си наема апартамент (с подобна квадратура както в София например), да ходи по заведения, да си купи кола, а после ако иска и апартамент (какво правят почти всички селинджъри, който мрънкат колко е зле тук), да се сблъска със здравеопазването там, пък после ако иска да се върне и да си говорим. Така по разкази на един приятел приятеля какво е казал, и други подобни, няма смисъл.

14

sasho

преди 5 години

Имаме ипотека, имаме лизинг на кола, работим, не се лишаваме, но и не ходим по ресторанти или тънем в охолство.Ходим всяка година 10 дни на море в Гърция, един-два пъти на други бюджетни почивки с Уиз еър за ден-два или някой наш хотел през вип оферта.Живеем активно и добре, радваме се на малките неща, гледаме си децата и живота.Имам познати в Канада, САЩ, Австрия - с по-високи заплати, по скъпи коли и къщи, но определено не живеят по добре от нас.Тук има свобода и живот. Ако го виждаш :-)

13

Анонимен

преди 5 години

Василев е прав

12

Бедния българин

преди 5 години

Като се спре кранчето на евро парите 2020г. какво правим тогава ? Няма крадене на евро фондове, но нали трябват пари за заплати. Еми почваме с шофьорите, камери за милиони и ушеви по храстите, нищо че пътищата са като лунен терен. Намалете държавните служители , направете нещо за частния сектор, не може 700 , 800 лв да се издържа човек. Въпрос на време е държавата да рухне , можеби следващите 10 години

11

Анонимен

преди 5 години

В Гърция всичко е частно. В България частното е много малко индивидуални търговци, производители още по малко Останалото над 70% Земиделие, хранителна дейносст, горско, енергетика, , транспорт и така нататък, са общински, държ. Партини фирми без ясна собственост.И правилно че не им.се плаща Всичко е в офшорни банки

10

факт

преди 5 години

Отговора на въпроса се крие в заглавието,какво да коментираме повече човек забава пращания когато няма достатъчно пари, нали?

9

Анонимен

преди 5 години

До 9Две от цифрите са след запетайката нали?:)))

8

До ав$ралиеца

преди 5 години

Абе човек, стига парадира с тия заплати и ходи се прегледай някъде (ако можеш да си го позволиш). Стой си там и си пиши по местните форуми, не се занимавай с нас. Аз също вземем 6 цифрена заплата в България, но за разлика от теб съм си останал тук и помагам с каквото мога.

7

Анонимен

преди 5 години

Като вземаха заеми, не реваха, сега реват

6

Анонимен

преди 5 години

Нали уж средната заплата беше според не знам кои си 1500 лева пък виж сега какво става

5

Анонимен

преди 5 години

През 1997 всички бяхме неплатежоспособни, никога повече БСП на власт!

4

Анонимен

преди 5 години

Аз бавя плащанията си към еничарите отТоплофикация, щото не желая такса мпщност да се начислява за жилището ми, в което дори не живея!

3

Gogo

преди 5 години

Богатибса 5% от хората в България другите умират от глад и мизерия

2

6 цифрена заплата

преди 5 години

зимам на година! Работил съм в западна европа след като звърших. Магистърче инженерче съм и Зап. Европа беше яко до преди финансовата криза имаше капитали по всички вертикали, проекти за кво ли не. Нищо не остана, само хубавите ми спомени и приятели с които се чувам и до днес. Това което беше и след 70 години няма се върне, нямам 3 живота да чакам и ви я оставям на вас Западна Европа. Беше яко, видях го живях и работих, живеех висок стандарт, но само спомени останаха.Поздрави отСидней.Ав$траля

1

Анонимен

преди 5 години

НЕ ВЯРВАМ ! НИЕ , СТОЛИПИНОВО И ФИЛИПОВЦИ, ЧУВАМЕ И ГЛЕДАМЕ СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ И ЗНАЕМ : ВСЕ ПО ХУБАВО НИ СТАВА ! / справка ГАЛИЧЕ /