41

Анонимен

преди 6 години

За Бога, братя, не работете за по-малко от 1000лв, без значение от образованието ви. Освен труда си, вие продавате и време от вашия живот, ценете времето си. Дори и нищо да не правите на работното място 1000лв трябва да искате.

40

Анонимен

преди 6 години

Ами да си купят миялни за чиниите, както е по стандарт бе!

39

Анонимен

преди 6 години

А защо жените и децата на тези хотелиери не бачкат в хотела, ами ходят на почивки в Испания, Италия, Португалия...

38

Анонимен

преди 6 години

Обещават 2-3000 лв заплата ... после ти удържат 80% от заплатата, работиш в жегата по 14-15 часа като роб !Е, няма да има млади кадри, естествено ;)

37

АНОНИМНА

преди 6 години

ТАКА ИМ СЕ ПАДА!СЛЕД КАТО НЕ ПЛАЩАТ ПОДОБАВАЩО И СЕ ПОДИГРАВАТ С ХОРАТА И НЕ ИМ ОСИГУРЯВАТ ПРИЛИЧНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД,КАК ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ДА РАБОТИ ОСВЕН БАБИТЕ ИЛИ ОТ БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ!

36

Лютов

преди 6 години

Основния проблем са ЗАПЛАТИ,ЗАПЛАТИ,ЗАПЛАТИ!Докато се правят на луди тъй ще е.

35

работещ на слънчака

преди 6 години

Обръщам се към всички които искат да дойдат да бачкат тук не идвайте за помалко от 1500 с един почивен ден все пак напускаш дома и семейството си за да спестиш някой лев . А Ида не ви казвам какви хора вече наемат на работа сега даже работим без почивен ден защото нали се сещате нямало хора ! Моя съвет към по младите а и не чак толкова младите е учете немски и английски и бегом в чужбина !

34

от вътре

преди 6 години

Работих за малко в София в пет звезден хотел в центъра име АдС/там където в подземията има запазени старени от арената на Сердика/аз се чудя как хората работят в този хотел,ниски заплати,постоянно текучество,скандално некадърно ръководство,един човек върши няколко дейности за една заплата просто ужас и за съжаление това е жестоката истина не само в този хотел.

33

абсурдистан

преди 6 години

Не искат да плащат -това е проблема !как в Гърция плащат по 1000 евро за обслужване на Същите бг туристи ?а нашите искат да дават по 500 лв ,та и лъжат и накрая и това не изплащат.

32

Анонимен

преди 6 години

За един сезон всички там молдовци, украинци и т.н. разбраха колко струват червените "бизнесмени" и повече няма да стъпят да работят тук.

31

Анонимен

преди 6 години

В нормалните държави ,учениците може да работят с позволение на родителя ..А ако е през учебната година с бележка от училището ...И в България е позволено но ти трябва да отидеш в 10 институции ...и тоест не можеш Що за простотия е това ??

30

1234

преди 6 години

До ГинчоСтагнация в туризма?от де на де?Тези дни отчетоха най-добър зимен сезон за последните 15 години.Иначе с мрънкане, с кандърми, ще си мине и летния сезон успешно.По един или друг начин, с бабички, с дядовци никой няма да остане без персонал.

29

факт

преди 6 години

Какво очаквате от един сектор в който разни бандити перат пари като строят хотели,и въпреки това унижават и обиждат своите служители с ниски заплати и малоумно управление....

28

Чикън

преди 6 години

Кадри има! Започнаха да изчезват тези, които работят като магарета по 12 часа на ден за 5-600лв на месец. Затова е целият този рев. Полулегалните ни, назначени бизнесмени, започнаха да усещат мириса на истинския капитализъм.

27

До 34

преди 6 години

По-добре да наемат украинки!!!

26

роб на влаЗта

преди 6 години

Нали щяха да наемат украинци-аз съм ЗА...Албанци няма да наемат защото те като не си вземат парите мушкат чорбаджията а нашите бизнесмени не са научени да плащат а само да предлагат мнооогооо работа.

25

@

преди 6 години

Де що бизнесмен познавам, оплакват се от липса на кадри и искания за високи заплати.Един тук срещам, има комбайни, занимава се със земеделие, вика "не мога да намеря комбайнери за 700лв заплата, малко им било". Вика "по цял ден седи в комбайна, слуша си радиото, климатик има даже, какви пари да плащам за седене цял ден?"Е това е проблема на много работодатели.Що за бизнесмени са това, как са станали милионери е загадка.

24

Щерю

преди 6 години

При липсата на кадри... Бабите карат джетове и сърф по морето...

23

Анонимен

преди 6 години

след като прочетох, че ще наемат тайландци в туристическия бранш, силно се надявам поне 90% от тях да са тренирали муай-тай. запазих си билет на първа линия да гледам сеира със не/даването на заплатите през септември и нашенските мутри :)

22

до 26

преди 6 години

един познат на мой познат чул как друг казал:) араби няма как да има в проект с казино, защото е залагане, а религията им го забранява. поне малко се интересувайте, преди да пишете небивалици.