121

Рукавишников

преди 6 години

Хи-хи, следващият указ да бъде нареждане към жените да раждат тризнаци и то най-много за 5 месеца.

120

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен ... Ако имаш претенции да си българче, със сигурност няма да се наречеш ***, ако пък се сблъскаш с такъв, няма как да не се проявиш като русофоб ... Когато принадлежността ти към една нация и държава, се изразява с натрапената любов към друга нация и държава, народността ти винаги ще бъде поставена под въпрос ... !!!

119

Анонимен

преди 6 години

Нито съм русофоб нито русофил. Даже не съм сигурен за точно измислената дефиниция и на двете. Чисто и просто съм българче!Сериозно обаче ми става смешно като видя обвинения за платени *** от двете страни.Хубава и китна държавица сме с бая некадърни управници , но на никого не му пука за нашето мнение! Нито на Меркел нито на Путин.Стига сте делили това море ,а мислете за това как на децата ни да им е добре!

118

Калеко Алеко

преди 6 години

"Колко пари ще бъдат похарчени за това ..." ? ... с оглед на по-продължителния живот ще трябва да се подсигурят и по-големи количества бояришник ... Това може лесно да се изчисли и от бензиноколката да бъде заделена някоя и друга туба бензин в повече, за нуждите на населението ... !!!

117

смешно ми е

преди 6 години

Смешно ми е не само за този указ, но и заплахите на руските ***---не ни оставало много време?! Аз съм на 54 г. и откакто се помня все това чувам от руснаците и бг слугите им--- КапиталиЗъмЪт загнива, САЩ се разпада, ЕС е сборище, което вече е разложено, доларът няма никакв стойност , като валута.....СССР процъфтява...а какво стана: 1. СССР се разпадна 2. СоциалиЗъМът също и се крепи само в КНДР и Куба. 3. ЕС пое по нова магистрала и продължава да е водещата икономика в света. СМЕШНИЦИ.

116

Анонимен

преди 6 години

Вова, не пипай водката на руснака!

115

Анонимен

преди 6 години

Путин до сега се справяше чудесно, но това може да го свали от поста веднага и завинаги: "...а консумацията на алкохол в Русия спадне с 40 на сто"

114

анонимен

преди 6 години

Как ще им се удължи живота , като 80% са алкаши , *** на 50 !

113

анонимен

преди 6 години

Путин нареди - живота да се удължи до 78г. и на старите фронтоваци да им възстановят войнишкия....!!!!

112

Жопин

преди 6 години

Указ: Нареждам с постановление 192/354 живота в Русия да продължава до 135 години !

111

Напред тролове!

преди 6 години

От както се заговори за Русия и управленците взеха да се замислят на къде духа вятъра, огромна офанзива има из форуми и такива сайтчета,явно спешно са отпуснали парици....Не отдавна в Русия са стартирани действия за подобряването на стандарта на живот, но продажните медии веднага го интерпретираха според поръчките на господарите си...сорос и сащ,а обслужващите *** са в силата си..Дерзайте, не ви остава много....Защо никой от вас(журналята) не пише какво се случва с нашия вожд-Винету...

110

Анонимен

преди 6 години

Добре че се освободихме от руско подтисничество и започнахме да се развиваме иначе и ния на указизи щехме да живееме

109

Анонимен

преди 6 години

Следващия указ ще е наи голямите алкохолици да станат трезвеници затуи пиите братя

108

Анонимен

преди 6 години

А който умре по-рано как ще го накажат ?!Като изпратят семейството му в Сибирските лагери - по стара руска традиция ?За неспазването на указа на товариш Путин трябва да се прилагат най-строгите наказания - например живот в Русия до 100 години !

107

Анонимен

преди 6 години

Русия, Северна Корея, Куба, Венецуела, Чечня, Беларус, Ангола - все братски страни, все беднюхи изостанали.С укази си мислят, че ще направляват живота си...А останалият свят си върви по естествените пътища на Живота. Развива се.

106

Анонимен

преди 6 години

Путин е господ кланяите му се

105

Анонимен

преди 6 години

Да бе, това с укази става :))))Те не могат от алкохолизма да ги отучат, пък Дудин наредил да се удължи живота.Тия са толкова жалка държава...Западняците живеят дълго и без специален указ, нали ?

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 167Долбоеб? Точно!

103

Анонимен

преди 6 години

Щом путин е казал...., няма мърдане. Да не е посмял никой руснак да умре преди 80 години, иначе лошо му се пише ха ха....

102

петолъчки

преди 6 години

Господ гледа и се смее