43

ИИИ

преди 5 години

Има тук някакъв ненормален човечец, който не спира да твърдии, че се имали първокласни пътища...къде бе, човек? Ти нормаленн ли си? Кой ти плаща да плещиш глупости? Герб ли?

42

miko

преди 5 години

Тези мантинели от картон ли ги правят вече, че един тир не могат да спрат!?

41

Мислеща

преди 5 години

Нямам нищо общо с комунизЪма , а ти отдалече си личи , че си някакъв надъхан "демократ" и виждаш призрака на комунизма навсякъде!

40

НЕмислеща комунистка

преди 5 години

Айде пак комунистическа пропаганда.

39

Анонимен

преди 5 години

Дано да лежи дълго в затвора, но едва ли.

38

Пак до мислеща

преди 5 години

Комунистка си ти, личи си. За какво пълзене ми говориш като дори увеличиха максималната скорост на магистралите. Щеше ли да е възможно това ако нямахме първокласни пътища. Отговори ми де.

37

до Стоян

преди 5 години

до Стоян...Стуенчо, ти майтап ли си направи сега , че не разбрах

36

Анонимен

преди 5 години

Заспал е от преумора и затова е минал през мантинелата в насрещното.Най-вероятно е бил с две карти.Като се приемат исканията на Франция за нормално работно време и почивка на шофьорите,такива инциденти ще са много по-малко.Сега Московски и Бойкото да видят,че заради тези неща, които те защитават загиват хора.ПИМК няма да обеднее и пак ще ги спонсорира.

35

ПРОФЕСИОНАЛИСТ

преди 5 години

Поредният професионален шофьор. Най-големите *** стават шофьори на ТИРове и автобуси. Почти във всички катастрофи в БГ има замесен ТИР или автоббус.

34

Българка

преди 5 години

Ами не е нормално навсякъде по магистралата да има знаци "Забранено изпреварването ОТ тежкотоварни МПС" и въпреки това тези ненормалници буквално се изсилват изведнъж,влизат в крайна лява лента и започват да изпреварват други ТИР-ове. Не им пука от знаци,не им пука,че засичат други МПС-та,не им пука,че заспиват зад волана...А полицая стои встрани на пътя и се подпира да не му паднат слънчевите очила...Колко още трябва да загинат,за да се усетите,че нещо не е както трябва?!?

33

ем

преди 5 години

Заспал тираджия.За съжаление все още има аборигени, които нарушават часовете и карат като откачени.Малко са, но ги има.Тоя шафер с каква съвест ще си доживее живота не го знам, при положение, че е затрил два млади.

32

Стоян

преди 5 години

Пътувал съм много. И ви казвам това Тракия, Струма, дори второкласни пътища са ремонтирани. Това което Лили Павлова ни построи малко държави го имат.

31

Мислеща

преди 5 години

Пътувала съм и пътувам доста, но явно не като тебе само по хубави пътища. Излезте от София и големите градове и вижте как пътищата приличат на лунен пейзаж- тесни и опасни. И ако пред теб има тирове /бяха три на брой/ и се образува една колона от коли с мравешка скорост но пълзиш, защото е забранено изпреварването. И в един момент шофьорите от колоната започват рисково да изпреварват и става една, защото как се изпреварват три тира и няма къде да се мушнеш!

30

Анонимен

преди 5 години

Ей сега почвайте да плюете по европейските правила, които нашите политици и работодатели не искат да приемат. Тези хора живеят с месеци, като кучета в камиона, заспиват от преумора, смазани са психически. Висят с дни по граници и паркинги, защо да не спят в хотел и да не се прибират на 3 седмици, защото на бай *** работодателя не му се плаща. Пътувах с кола до Германия без да карам, още не мога са се възстановя. А тези хора пътуват с месеци, готвят и ядът на паркинга. Пият енергийни напитки..

29

Ивчо

преди 5 години

е колко пък да са ни хубави магистралите, тук там по 20 тина километра. Който е бил в Германия, Франция, Англия знае какво е магистрсла, аварийна лента, първа само тежкотоварни, втора и трета ленти. Тез ТИР ове си зная лентата и нимому не пречат. Ела ги гледай как се изпреварват у нас и буквално бликират и двете платна, да те изправят на палци на спирачките...

28

...

преди 5 години

На клипчето се вижда, че мантинелата е смачкана само 6-7 метра. Доста рязък трябва да е бил завоя, за да се мине от там.

27

Omask

преди 5 години

Rip Bulgaria...i tasi sedmica nadminahte Siria po broi jertvi...

26

Анонимен

преди 5 години

До 21Aбе човеко, ти от БГ излизал ли си? Няма по-разбита пътна мрежа от българската, включително Румъния и бивша Югославия.

25

гого

преди 5 години

понеже някой реши да прави политика и тази теагедия ,че шофиора бил руснак, да му кажа руснак , но с латвийски паспорт. Тоест гражданин на Латвия.

24

ИИИ

преди 5 години

Автомагистрала Тракия се харектеризира с участъци, които са си за ремонт и като цяло с голям трафик. Трафикът е такъв , защото втооростепенните пътища са в окаяно състояние, спрете да говорите как били хубави пътищата в България. Хубави, хубави пък всеки ден катастрофи на такава малка територия, и все на Тракия. Аз съм от Варна, честно казано Тракия не е магистралата, която ще реши моите проблеми, като се замисля за качеството и дължината на Хемус и лошо ми става