43

Анонимен

преди 6 години

Pardon, s futurologkukuto.

42

Само САЩ

преди 6 години

САЩ няма да го позволят.

41

Додо

преди 6 години

Бъркаш нещо Елкe! Такъв конфликт в Южен Тирол не може да съществува, защото и Австрия и Италия са членки на ЕС, а Брюксел, както ние, Българите, добре знаем, поставя като първо условие за приемане в ЕС изискването държавата на няма неуредени тероториални претенции със съседите си! Нали с това уверение и Бойко призна Македонска история, език и култура!? Или пък, да не би Брюксел да ни е излъгал, и щом ги приемат в ЕС в държавчето край Вардар мощно ще запеят старата си песен *** татари?

40

Анонимен

преди 6 години

Кога ли ДАНС ще забранят таа Медия?

39

Kurt Wagner

преди 6 години

Франция държи изконни германски и италиански земи..Ница и Марсилия са италиански..а от град Реймс на изток и юг всичко е германско--с глвни градове МЕТЗ И СТРАССБУРГ .Време е Германия да си върне своите стари земи от 19 век---от Дижон до Брест Литовск и МЕМЕЛ и Паланга в Литва . И НА ЮГ ДО ХЪРВАТИЯ, КОЯТО ДА СИ РАЗДЕЛИМ ЗАЕДНО СЪС СОРБИЯ И ИТАЛИЯ .

38

юбералес

преди 6 години

Немците в южен Тирол нямат проблеми или по-малко права от италианците. Още от 1938г. те получиха културна автономия и немският език е официален в областта - всички надписи, в училища и ВУЗ, в полицията и т.н. са на немски. Дори поддръжката на домашния хладилник е от австрийска фирма.

37

Анонимен

преди 6 години

45, аз слава Богу не съм българин! Горещо благодаря на Господ, че не съм!

36

Анонимен

преди 6 години

Бългapaците след 20 години са аут и никой нема да помни долнопробното крадливо, мързеливо, нечистоплътно и завистливо горско племе! В света има неотменимо равновесие!

35

Двоен стандарт

преди 6 години

Не смятам за нормално да се отнема правото на хората да се самоопределят, като национална принадлежност след, като ревностно се защитава правото им в ЕС да се самоопределят по полова принадлежност и вероизповедание. Може да си хомоосексуалист, но нямаш право да си фламандци, каталунец или БАСК и да претендираш за собствена нация, територия и държава, но за кюрди и албанци е привилегия.

34

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че между двама турци и трима ***, разликата е единствено в бройката!

33

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че между двама българи и трима ***, разликата е единствено в бройката!

32

Анонимен

преди 6 години

Хора, защо наричате немскоговорящите в южен Тирл малцинство!? Не знам дали сте ходили там, но италианския не се използва.

31

Факт

преди 6 години

И с Тирол и без Тирол, Шотландия или Каталуния - с тях или без тях - ЕС е бита карта.

30

Grom

преди 6 години

Отново прекрасен пример за неадекватните договори от Версайската система след края на ПСВ и натворените глупости и простотии от Англия и Франция. Жалко само, че точно тези 2-те държави Велики сили така и не получиха разплата... Вече 100 години. А Близкият Изток никога няма да се оправи. Отново заради същите договори.

29

Анонимен

преди 6 години

Европа е изкуствено понятие, няма такова нещо като Европа.

28

Щирлиц

преди 6 години

Нещо за западните покрайнини,Беломорска Тракия, одринско,северна Добруджа?Ама нали сте европейци,а не българи...

27

Анонимен

преди 6 години

Cмpaдливи ceляни, запомнете че правилното е абитУриент, а не диалектното абитЮрент! Разбирате ли oтпaдъци? Айде повторете го по сто пъти, дано ви остане нещо у пpocтите тикви, че ми писна да слушам ceлски диауекти!

26

Стамат

преди 6 години

Раздробяване на малки парчета за по-лесен контрол!

25

Анонимен

преди 6 години

Отваря се много работа за ***.

24

Дарвин Ниврад

преди 6 години

Кутията на Пандора-Националпопулизма и фашизма веднъж отворена тя не е само срещу роми,имигранти,мюсулмани,китайци,чернокожи,славяни и тнт.Тя засяга всички дори и да останат само арийци на планетата те ще се разделят на руси и чернокоси и ще се избият след това на синеоки и зеленооки и пак ще се избият...