44

Анонимен

преди 6 години

Догодина пращаме Джорджано и го печелим най-накрая тоя конкурс. Как така някой ще ни бие по простотия. ?!?!

43

Анонимен

преди 6 години

Нета Бразилай показа страшен диапазон на глас. Ерусалим не е нито по- малко нито повече опасно от всеки друг град. Дори мисля че там силите за сигурност са най голечи. Политическия мотив е нещо съвсем различна от евровизия.Има и друга нещо, не се знае кога Иран ще си пзволи лудостта да нападне Израел.

42

рускиня

преди 6 години

До Поручик Балканецабсолютно подкрепямтвое мнение. Както каза един колега по-долу - тази Евровизия , като паноптикум на извращения и физ.отклонения.Предлагам следваща година да пратим един некрофил с обратна ориентация и наднормено тегло -- мисля че победа в кърпа вързана

41

dddd

преди 6 години

Намерете в тубата записите, когато АББА са спечелили конкурса. Съвсем нормално излъчване, приятно, истинско. Сегашната евровизия е едно извращение и гавра с музиката и хората.

40

Поручик Балканец

преди 6 години

Аз не съм нормален.Миналата година видях оживялата от детските ми страхове Бабa Ягa да се чекне на екрана. Хич не ми хареса. После ми казаха, че това било Мис България. Тази година гледадах една буца сланина да се дере по телевизията, друсайки различните си части. Възприех го като скрита камера. После ми казаха, че това било победителката в Евровизия.Затова съм убеден, че не съм нормален. Това ми помага да приема твърдението на другаря Борисов, че ние живеем все по-добре.

39

Анонимен

преди 6 години

ISRAEL V EVROVIZIQ NO TOVA NE E V EVROPA MOLQ

38

1984

преди 6 години

До Башка ЛудГражданино европеец, Вие защо не гледате това шоу? Не споделяте Евроатлантическите ценности?Ще имате работа с Министиреството на Любовта и Истината.

37

Башка Луд

преди 6 години

Някой гледа ли това фрикшоу въобще?Това полит-просветно предаване се превърна в паноптикум на физиологически и душевни отклонения!

36

Анонимен

преди 6 години

От Европа по-голЕмо нЕма. Тия станаха по-бетер и от нас, предишна година Австралия беше присъединена към Европа,а сега Израел.Ама най ме дразни, че купища народ им се връзва на манипулациите.За мен тоя кОнкурс е просто поредната новина, от която така или иначе няма никаква полза...

35

До 36

преди 6 години

Не са болни а добре тренирано общество облъчвано от талмуда където всички са гои и трябва да работят без пари и имуществото им трябва да бъде взето същите боклу ци като фесовете. Холокоста ще ги повтори

34

Portugal

преди 6 години

Евровизия е европейски конкурс и би било нелепо да се проведе в неевропейска страна. Освен това участниците в турнира ще бъдат подложени на сериозен риск от тероризъм и безопастността им не може да бъде гарантирана. Нека всички се обединим срещу еврейските кукловоди, които спечелиха конкурса заради годишнина от създаването на изкуствената си държава. Израел и колонията им САЩ представляват опасност за международния мир.

33

Анонимен

преди 6 години

Напишете в гуглето кокошка спечели евровизия.. и гледайте видеото !!!

32

Анонимен

преди 6 години

Евреите са в огромната си част са психично болни хора.като бачках в Малта се запознах с един колега еврейн от Беларус,та тоя същия един ден като пийна повечко започна да плещи на руски ,че еврюхите били извънземни които техния бог изпратил на земята да управляват хората ,защото хората били еволюирали животни ,но нищо повече и ако не били евреите светът и хората щели да загинат...Тоя го слушах, слушах ,че по едно време като ми писна и като скочих и го гепих за врата но другите ни разтърваха

31

Анонимен

преди 6 години

САМО ДА ПОПИТАМ КАКВО ОБЩО ИМА Ч*ФУТСКАТА НЕЗАКОННА (ДЪРЖАВИЦА) ОКУПИРАЛА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК С ЕВРОПА ....НЕРДЕ ЯМБОЛ -НЕРДЕ СТАМБУЛ.....ИСРАЛ Е ДИВА АЗИАТСКА СТРАНА КОЯТО НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНТИНЕНТ.

30

Партиен член

преди 6 години

Крайно време е този конкурс да бъде закрит.Намеси ли се политиката където и да е всичко се решава от определени интереси.Мнението на обикновените хора е без значение.

29

Yudeo= fahist

преди 6 години

...I tova ako e jena....puk musikata ..non coment

28

Анонимен

преди 6 години

Какво е Евровизия ?

27

X

преди 6 години

Положението е следното - гражданин на Израел, съответно с израелски паспорт Кандидатства за германско жителство - отговор ДА до седмица ( задължително е след ВСВ )Кандидатства за щатско жителство - без проблем.

26

Анонимен

преди 6 години

Глигана е събрал бая ънлайкове в тубата.

25

Иван Пешев

преди 6 години

Охо чорапа се разплита, сега виждаме защо тази ДБЛ спечели , за да могат другата година да легитимират Ерусалим като столица с разни подобни събития.