23

дх

преди 6 години

До холограмаАбе, ти дете имаш ли? Кога за последно седна да се занимаваш с детето си и отдели поне 3 часа дневно с него по математика, химия, физика?Ти си т'ъп0 и ограничено парче. Децата ти 99% ще бъдат като теб. Сигурен съм ,че си някакъв колохозник. Признай си!Какъв е проблема админа да забрани сайтове като фейсбук и да позволи на учениците да посещават сайтове с тясна образователна насоченост? Много т'ъпи хора останаха в тази страна. НЕ ВАЖНО ДА НАЗУБРИШ УРОЦИТЕ. ВАЖНО Е ДА ЗНАЕШ ЛЕ

22

Анонимен

преди 6 години

Тоя къф стар лаптоп има.На 10 години.Не е зле да им купят нови компютри ,че тия са мн зле.

21

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа е да се усвоят едни пари,

20

Холограма

преди 6 години

За къв им е тоя безплатен Уйфи да си ровят повече в фейсбуците и да въртят интригите.

19

Анонимен

преди 6 години

То това е най-важното за учениците нали? Безплатният интернет е основополагащ за едно качествено образование....аман от простотии

18

Lan

преди 6 години

Много по-нужни са им на децата шкафчета, безплатни спортове, оборудване за лабораториите по химия и много,много други неща!

17

мачу пикчу

преди 6 години

Отдавна го има....интересно КОЙ ще усвои парите....

16

Lan

преди 6 години

И за какво им е на децата - освен да не внимават съвсем в час!

15

Lan

преди 6 години

Дмек децата до едно ще бъдат подложени на магнитното излъчване, което е вредно за здравето им, и родителите нищо не могат да направят по въпроса!

14

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "безплатен"? От Марс ли ще падне ноя "безплатен" интернет?Или от небето ще вали?Безплатни неща няма!Интернета се плаща...и то пак ние ще трябва да плащаме с увеличение на данъци,такси и т.н.!На тебе у вас безплатно ли ти дават интернета?

13

Анонимен

преди 6 години

Защо ли си мисля, че не е идеята за интернета, а как някой да вземе тия 11 милиона. За рутери? 11 милиона! Тая тиква-министър знае ли как се изгражда мрежа? 5 паралелки по 20 ученика х 12 класа = 1200 потребителя най-малко.

12

Анонимен

преди 6 години

Да сме богата държава да харчат пари за поредната безсмислена простотия!Ама народа беден,обрулен ..на гол зъГ чифте пищови!И пак някоя "наша" фирмичка ще изпапа готови пари!Абе тиквостан!Цъфнали и вързали!

11

Анонимен

преди 6 години

Идеята не е лоша - ще може да се проследи кое дете къде влиза и да се профилират от малки. Отсявайте малките русофилчета - от тях ще порастнат големи ИДЬОТИ !

10

Шоп

преди 6 години

Сложете и рутери и заглушители на сигнала - така ще откраднете повече пари.

9

Анонимен

преди 6 години

Да, да, в 21век въобще не им трябва интернет. Трябва да са прости кат телета, за да може после да станат милиционери. А истеричните даскалици трябва да хленчат за пари, на всяка родителска среща.

8

Burzum

преди 6 години

Аз пък си мисля с простия си акъл ,че трябва да се сложи техника да заглушава всички телефони в училищата.....ама аз съм *** може да не съм прав....

7

родител

преди 6 години

Точно интернета взе здравето на децата ,защото станаха като угоени прасенца , седейки само на стола пред монитора !

6

Кратун

преди 6 години

Твърде глупава идея. Само ще увеличите броя на учениците, които присъстват в час само физически и си цъкат телефоните постоянно.

5

Неа

преди 6 години

Не мога да разбера смисъла на това ???!! При положение ,че навън учените се скъсват да повторят каква е вредата от технологиите . Родителите се опитват да наложат някакво ограничение на непрекъснатото кибичене над лаптоп , телефон , таблет и др . И изведнъж бам ... Училището го предлага безплатно ... Шок ! А децата със СОП какво ще ги правите ?

4

Анонимен

преди 6 години

Пълно мало умие.