10

Анонимен

преди 5 години

Това са бляновете на управляващата каста от техно-сектанти и трансхуманисти. Човек трябва да е сляп, за да не е разбрал, че в матрицата им вирус и той се нарича масонство. Масонските орди превзеха властта в Америка след като убиха Кенеди, и подмениха киноизкуството и музиката в пропаганда и промивка на мозъци. Никой няма да се ожени за вашия скапан робот, освен ако не ни заставите насила.Това не е нито модерно, нито "бъдещето". Това са болни мечти на болни хора.Спрете да гледате холивудски филми

9

Анонимен

преди 5 години

През осемдесетте години, единственото нещо, което бе разрешено на работническата класа да чете, бе списание паралели. Още тогава постоянно пишеха как най-късно до 2010 година, автомобили няма да има, всички ще щъкат със совалки, роботите ще са навсякъде, а земята ще се превърне в пустиня. Ще се ходи на кафе до Марс. А хуманоиди ще тероризират хората. Та такива ми ти работи.

8

кой ви плаща?

преди 5 години

от сега ли ни програмирате с тези простотиии ?то не бяха ***, не бяха зоофили, сега роботи, накрая и статии за секс с умрели ли ще четем ?

7

Анонимен

преди 5 години

И това от какъв зор?А с раждаемостта и човешката популация какво ще правите? Като изчезнат хората , кой ще прави роботи и чий ще са ви )))Сами ще се затриете, не е лесно да си т***п.

6

Анонимен

преди 5 години

До АрхитектТова е като Вещицата от запад от "Магьосника от Оз", държи се на една кофа вода и дава на късо))

5

Анонимен

преди 5 години

Как това се различава от прогнозите на врачките от маалата?Защо на едното му казвате наука , а на другото шарлатанство и измама?Подзаглавието е пълен нонсенс, хем машини, хем хора...Не можете да научите машината да бъде човек, но обратното можете... и да бъдеш човек е най-трудното нещо на света, дори и за хората.Чао и умната, ако не, преди беше русата, а сега ?)))

4

Blade Runner

преди 5 години

Блейд Рънър

3

Анонимен

преди 5 години

Спестявам яко за първите бройки. Да вършат домакинската работа без после да изискват 1001 неща, да са винаги готови за секс, да гледаме децата заедно. Да не се държат все едно, ако не са те си загубен като днешните кариеристки. Дано по-бързо ги пускат на пазара. Плащаш еднократно и оставам доволен за цял живот. Моля, създайте ги без резки промени в настроението и истеричните изблици. Амин!

2

Ivan

преди 5 години

Идеално, ама защо чак пък да се женят. Вземи си го робота, той ще върши всичката кофти домакинска работа в къщи. А ще става и за кеск, ако жената не е в настроение

1

Анонимен

преди 5 години

Браво, аз дори ще се взема два робота и ще си прaвим шведска тройка, разрешено ли ще бъде многоженството и гей-браковете между роботите и хората ?