66

Валентин

преди 6 години

Условията на Северна Корея Обединена Корея и изтегляне на окупационни Американските военни.

65

Анонимен

преди 6 години

а тръмп не е руска а точно еврейска кукла на конци. цялата му политика е в услуга на зетя и родата му.

64

Анонимен

преди 6 години

сега китай ес и русия да сключат сделка с ким :) тръмп ще е тотали ..

63

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

"Още колко доказателства са нужни та да стане ясно, че Запада се управлява от иди0ти ?"Той Тръмпела няма много общо с Запада, защото е руска кукла на конци. "СК добре нарита краварите." Добре нарита Тръмпела!

62

Барселона

преди 6 години

В размисъл съм кой го хапе повече главата...Ким или Тръмп...

61

Анонимен

преди 6 години

СК добре нарита краварите.

60

Анонимен

преди 6 години

Абе коя е СК да казва кои бази, къде ще са ве ? ЮК е суверенна и истинска Корея. Могат да си слагат бази , колкото искат. Кво ще направи шишкалъкаа? Айде чакаме вечв 40 гпдини да ги унищожава ? Кога ще започне ? Мухльооо ще му изпепелят държавичката за 1 час.Видяхте предната седмица Ф35 на Израел как влезе и нито едно ПВО не го засече. Изобщо не са в играта тея паляции.

59

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея от 60те години на миналия век повтаря - махнете американските бази в Южна Корея и морските бази и спираме с ядрената програма. С Буш се бяха договорили, спират разработките ако САЩ им доставя гориво за АЕЦ, и СК беше почти спряла, но се оказа че САЩ не спазват договора си и СК пак започнаха.

58

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Майк Пенс в навечерието на срещата заплашва СК да бъде превърната в Либия ако не се подчини на САЩ, а Ким му отговаря че не е здравословно да прави такива изявления. В следствие Тръмп отменя срещата защото Ким бил много агресивен.Още колко доказателства са нужни та да стане ясно, че Запада се управлява от иди0ти ?

57

мдаааа

преди 6 години

До Анонимен 37 То и Асад и Русия искат да воюват с ИД , но не би . насреща им САЩ и тяхната коалиция

56

ужас

преди 6 години

To туй Тръмп по-зле и от нашето ББ !!!! Въобще кой му доверие за каквото да е , страшно неуравновесен , или Мелания ще му каже да бомбардира Сирия заради измислени снимки във фейса , или само гледа интересите на дружките си от ВПК . То остана ли нещо , от което да се откаже още , мирни преговори , или договори и т.н

55

Zodiak

преди 6 години

dajte ne6to za zodijte

54

Траур

преди 6 години

Ужас, ами сега ... минавам в седмчен траур. Пак пълнят главите на раята с глупости и неща от които никой от нас не го интересува.

53

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Току що по немска медия казаха, че Ун приказвал за мир, а Тръмпела се окакал с брътвежи за военна намеса.

52

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ким Чен Ун излезе с пълни *** за разлика от фурнаджийската Тръмп! И със срещата и без нея, вече се обмисля плана за обединение и как то да стане най удачно и за двете Кореи. Този ***, да ходи да целува задните части на руският си ментор.

51

Анонимен

преди 6 години

Не ми стана ясно САЩ или бившата СССР вдигнаха цената на петрола и горивата.Може пък по бай Ганьовски нашите другари да си печелят от данъкоплатеца.Един разбирач тук пише ,че това скочело, онова прескачило -пък цените в България само нагоре, а заплатите само надолу.Що така бе Диде?

50

Анонимен

преди 6 години

Дотук беше "мирния" процес. С комунисти преговори не се водят, за тях само олово.

49

Анонимен

преди 6 години

ЕТО ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТНОСНО ПРОВАЛА НА СРЕЩАТА МЕЖДУ КИМ ЧЕН УН И ТРЪМП- СК НИЕ СМЯТАМЕ ,ЧЕ ТРЪМП Е ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ЧУ/ЧЕЛО И СЛЕД ПОЗИЦИЯТА НА САЩ ОТНОСНО ЯДРЕНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ С ИРАН Е ЯВНО,ЧЕ СЪС САЩ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ,КОЛКОТО ДО ЗАТВАРЯНЕТО НА ЯДРЕНИЯ НИ ПОЛИГОН,ТОВА Е ДЕЛО НА ДОБРА ВОЛЯ И ВЕЧЕ ТОЗИ ПОЛИГОН НЕ НИ Е НУЖЕН ,ЗАЩОТО НАШАТА ВЕЛИКА СТРАНА ОВЛАДЯХМЕ АТОМА.

48

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

Дръпнати я си прави пиш..ки с перуката. Дъртия почна да се усеща че го правят за посмешище.Луд му е Ху..я да си нареже ракетите. С тях ще пържи сатанистите от КРАВАРИСТАН.

47

Анонимен

преди 6 години

Ха ха тоя уби рибата акоя Путин ни нападне Тръмп ще се отегли от споразумението с НАТО щото Обама го е подписал неправилно. Тоя вече 3 пъти се отегля от Иран и СК и споразумението за глобалното затопляне. САЩ са страхливци и въздух под наляганe а около говедарника смърди на мръсен памперс от страх пред Путин и Ким.