44

Анонимен

преди 6 години

А ЗАЩО ИЗПУСКАШ КОМУНИСТА БОРИСОВ (АГЕНТ БУДА)

43

Анонимен

преди 6 години

ЕС ! Тук ни е мястото.

42

Анонимен

преди 6 години

ЗА ИЗСЛЕДВАНЕТО Е ПЛАТИЛ ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ!

41

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков

40

Анонимен

преди 6 години

Само дето се оказа, че всички партии в парламента са прокремълски. Българина все гледа да угоди на големия "брат", но иначе иска да живее като западняк.

39

Факт!

преди 6 години

Щото на българите им е обяснено че ЕС е Германия.Ако начело застане Францция ще искат да го напуснем на следващият ден.За българите Ефропа е Германия а много други западни държави изпитват погнуса към Германия!

38

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

37

Анонимен

преди 6 години

Няма референдум - не се признава. Всеки може всичко са пише. Особено когато отгоре му поръчат.

36

Процентът е по-голям

преди 6 години

Много добре знаем, че всички партии и техните избиратели са за ЕС. Единствено БКП/БСП са против, защото гледат само на изток. Но те са една шепа хора и от тях не зависи нищо. Преди 1 седмица прочетох друга анкета - там желаещите да сме в ЕС са 75%, против - 20%, 5% - не знаят. Червените тролчета пак се настървиха и пак се развихриха да пишат глупости и дезинформации. Те си мечтаят за Русия и бай си Тошо, но никой вече не ги пита.

35

До 33

преди 6 години

Да и аз си спомням добре Лукановата и Виденовата зима! Празните магазини (буквално!), опашките, които пререждахме по няколко пъти понеже даваха само по 1 хляб на човек, галопиращата инфлация, която изпари дългогодишните спестявания на хората за дни, режима на тока, несигурността и страхът у хората. На твоите думи ще кажа: Напротив! Положението беше много сериозни и много страшно!

34

до 35

преди 6 години

помня преди години, валутните курсове бяха във всяка новинарска емисия в българия, но след това ги махнаха като политически неизгодна невина, българите живеят в Оруеловата пропаганда на Брюксел...

33

честито българи

преди 6 години

1 USD = 1.67051 лева1 CHF = 1.68635 левасамо за последните няколко дена има няма обедняхте с 5% с новите курсове на истинските валути спрямо лева, но истинската причина е падането стойността на еврото, през следващите дни чакайте още надолу!!

32

До 32

преди 6 години

Какви платени *** от Брюксел бе братчед, това да не ти е миризливата русия която наводни света с фалшиви новини, *** и пропаганда! ЕС е люлката на цивилизацията, световен икономически и културен център, нещо което хората отлично знаят! С други думи на ЕС реклама не му трябва, а ти ми говориш за "брюкселски ***"! Ненормалник!

31

Анонимен

преди 6 години

До 26През тази зима бях на 24 и помня всичко много добре! Имаше опашки вярно,но не беше нещо трагично.Всъщност складовете пращяха от стока,но Луканов и сие нарочно не пускаха необходимото на пазара поради спекулативни собствени съображения! Това пък от своя страна говори за външна режисура на целия преход,куцата демокрация,политика,партии лидери и всичко,онова което се случва и днес!Не ги плаши неродените през онези години,нито беше страшно,нито беше лошо!

30

до 31

преди 6 години

още един умник дето сигурно гледа курса евро към лева, който е фиксиран от валутен борд и никога не мърда, еврото се срена спрямо долара и всички останали основни валути като швейцарски франк, йена и т.н. на най-ниските си нива за последната година. Големите инвестиционни банки от Уолстрийт като Голдман Сакс предвиждат да продължи да потъва и през следващите дни... много фалшиви новини в тоя ЕС и България, свободна медия не е останала и много платени *** на Брюксел по форумите!!!

29

До истинските новини

преди 6 години

Еврото не е мръднало, за какви сривове бълнуваш? Тия за сриващото се евро и разпадащият ЕС *** ги разправяй в някоя детска градина, там може и да ти минат глупостите.

28

Анонимен

преди 6 години

Всички от ЕС драпат насам, искат спокойствие, а ние искаме ММА

27

Анонимен

преди 6 години

Малцината, които съм срещал с мнение против ЕС са ниско образовани аутсайдери, изпаднали зад борда хора, които не знаят и една дума на английски, никога не са напускали България и според, които всички развити страни са им виновни за положението. От тях ако зависи ще има здрав руски комунизъм, където всички успели и знаещи хора ще бъдат здраво мачкани.

26

истинските новини

преди 6 години

Еврото се срина спрямо всички основни валути, продължава да пада, вече е на най-ниските си нива спрямо долара за последната година. Вижда се, колко добре е ЕС! нали знаете, като числата говорят и боговете мълчат и следвай парите - това са 2-те правила, които ви дават истината за нещата!!

25

Анонимен

преди 6 години

Значи между "ЕС е добре" е "ЕС върви на добре" има 7% разлика.7% от анкетираните смятат, че да не се върви на добре е добре.По може би напълно случайно стечение на обстоятелствата, 7% по официални данни представлява един определен етнос в държавата, някой биха го нарекли дори и раса... че може би и дори друг животински вид.