31

Мустафа

преди 6 години

ЯЯСТРЕБЕ,ЕЙ НА ТВОЯ ДЪРТИЯ ЛЕШОЯД КОКАЛАЦИТЕ МУ ПОЧУПИХА ЛОШИТЕ БЪЛГАРИ,А ТИ АНГАРИЯ В АМЕРИКА ПРАВИШ.НЕ Е НА ДОБРЕ ЧОДЖУМ.

30

Васил Левски

преди 6 години

Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош? То е българско и категорично има тюркски черти. Върху него има тюркски образи, номадски конници. Има една спекула че символиката на слънцето и луната в съкровището е персийска. Там обаче няма слънце и луна, а звезда и полумесец. Те представляват доислямска тюркска символика. Има по времето на хан Омуртаг. Тези символи са и османски.

29

Васил Левски

преди 6 години

Сърбия поради сходството на език и вяра по това време езиците ни са почти еднакви, също щеше да получи част от България. Видинското царство щеше да стане част от Унгария. Добруджа, съдейки по нейните връзки с Венеция, щеше да попадне под неин контрол, подобно на Дубровник. Какво би останало от нас на практика нищо. Оказва се, че когато идват османците, нашият етнос, макар и част от тази по-голяма общност, вече е етнос без граници. Добруджа, Търново и Видин, отново стават едно.

28

Васил Левски

преди 6 години

През 14-и век тя е била много малка, слаба и разделена на три части. Към така наречената Видинска България е проявявала интереси Унгария, която по това време е изключително силна държава, велика сила. Към България е имало интереси и от страна на унгарските васали Сърбия и Влашко. Ако османците не бяха дошли, щеше да се случи това, което става с всички слаби страни. Гърция щеше да си вземе земите в Тракия.

27

Мустафа

преди 6 години

НЕ Е ЛОШО ИМЕТО АМА ОТ ФАМИЛНОТО МАЛКО МИ Е НЕУДОБНО НО САМО КАТО ИДВАМ В БЪЛГАРИЯ ПО ИЗБОРИТЕ ДА СИ КУПЯ МЕСО,ЧЕ ПРИ НАС НЕ СЕ БАРА.ВСЕ ПАК ПРИЯТНО МИ Е-МУСТАФА КУРАДАЙДЪ.

26

Нергин

преди 6 години

Нашите опити май няма да се получат.

25

Мустафа

преди 6 години

ТА НЕ СЕ СЪРДИ,ЕФЕНДИ.ОТ ГЕНИТЕ Е .НАПРИМЕР 80 МИЛИОНА ГЛАВИ *** СМЕ,А ИМАМЕ ДВАМА ВЕЛИКИ СПОРТИСТИ-ЕДИНИЯ БЪЛГАРИН А ДРУГИЯ АРМЕНЕЦ.80 МИЛИОНА СМЕ А ОЩЕ НЕ СМЕ ОТКРИЛИ КАК СЕ ПРАВИ ТОК ТА КУПУВАМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 60 ГОДИНИ.80 МИЛИОНА СМЕ АМА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ 100 ХИЛЯДИ.ПОВЕЧЕТО Е В ЗАТВОРА.ТА ТАКА ЧОДЖУМ.ТАКВИЗ МУРАФЕТИ ПО НАШИЯ КРАЙ.

24

Мустафа

преди 6 години

НИЕ ТУРЦИТЕ МОЖЕ ДА СМЕ ПРОСТИ АМА ЗА ТОВА ПЪК АГРЕСИВНИ.ИЗГЛЕЖДАМЕ ГЛУПОВАТО НО ТО Е ОТ ГЕНИТЕ.ВСЕ ПАК ВСЕКИ ИСТИНСКИ ТУРЧИН ИМА В КРЪВТА СИ НЕЩО ОТ КОЗИЧКА,ОВЧИЧКА ИЛИ МУЛЕНЦЕ.СЕГА ПАДИШАХА ЩЕ НИ НАПРАВИ И АНАДОЛНА КОНВЕНЦИЯ.ЗА ЗАЩИТА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ КОЗИ ПО ДИАРБЕКИРА.

23

Анонимен

преди 6 години

Българите смятат себе си за тарикати. Но най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение. Трябва да си много ***, да живееш в земен рай и да го унищожаваш. Трябва да си много *** за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се.

22

Българите

преди 6 години

Нима няма нещо, което да обединява тези хора, населяващи тази територия наречена България? Има разбира се, те имат общи черти, но те не ги правят общност, не ги правят народ те са продажници, завистници и крадци. Те не се стремят да подобрят своето житие за тях е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни. Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят.

21

Васил Левски

преди 6 години

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата народ в техният случай, воден единствено от някакво благоприличиe, бих ги нарекъл сбирщина от ***.

20

oOo

преди 6 години

"От 350 000 Български турци в България" - Над 1 000 000 са!

19

Васил Левски

преди 6 години

Българите, са най-простият народ на земята. Няма по-*** народ от българския. Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна, неумолима, потресаваща . . .! Не стъпвайте в България, не правете бизнес и избягвайте каквито и да е контакти с българи.

18

Анонимен

преди 6 години

От 350 000 Български турци в България тоа сюмдюк ли намери таа Телевизия да коментира за Извънземни............леле идва края на Света ..........няма да се оправим няма надежда

17

Осман паша

преди 6 години

Ние великите османлии навремето сме се опитвали да заченем дори и на Еверест, но за съжаление 10-ки години опити отидоха на вятъра и осъзнахме, че единственият начин е в Анадола! На косъм сме от пробив в мъжкото зачеване, но уви до 2020 не успеем, ще удвоим усилията. Ние сме върхът на цивилизацията. На Том Круз всички сме му се наточили!

16

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 6 години

Нито една Медия няма оригиналния превод от речта на Ердоган в Сараево така че БЕЗ КОМЕНТАР , там обаче има неща които засягат и България поради причината че сме на Европейския континент и най вече защото сме били при Османско управление (вие си го казвайте робство) ваш си проблем

15

Анонимен

преди 6 години

Текста е копиран няма нищо общо с това което се е случило в Сараево , това се получава с копиране и поставяне на Текст

14

Sahin Efendi

преди 6 години

Ердоган трябва да подаде оставка! Чюк ичин Тюркийе.

13

ечта на Ердоган

преди 6 години

Липсват думите на Ердоган в Сараево в Статията където казва че 6 00 000 Османски Турци които живеят в Европа от 1000 г. са същите тези Османски Турци дошли някога от Анатолия

12

До25

преди 6 години

Ако тръгна да отричам всяка глупост произнесена от *** ще се превърна в *** българин като теб:)