306

Изплащач наАЕЦБелене

преди 6 години

След големия шлем на агент Гоце, льотчика се опитва да ни направи малък шлем...

305

конституция

преди 6 години

До МорскиДрънка глупости и тъпотии.И си разхожда жената на сметка на данъкоплатеца.Такива са му и правомощията де.Толкова си може по конституция.

304

Антисоциалист

преди 6 години

Господа, четем: "Радев поиска руски газ по... "Български поток" през Черно море".Президентът няма право да иска от друга страна газ от името на България, дори и за лични му нувди и по лична му сметка.Той няма право от името на България да я задължава с огромни енергийни проекти без да е упълномощен от Българския народ, т.е. от някоя от народните власти - законодателна, съдебна или изпълнителна, нито пък те имат право да го определят за свой заместник в това.

303

Морски

преди 6 години

Браво!!!Истински президент,истински българин!!!Успех на срещата с президента Путин!!!

302

Анонимен

преди 6 години

До гларусДа, то и така се подреждат по сложност на сваляне. Най-лесни бяха скандинавките, шибаха се за бирени капачки. Най трудни бяха рускините - "Мьi из групе не делимся". Бил си гларус колкото аз космонавт. Чул си нещо ама не си разбрал.

301

Толик -Католик

преди 6 години

До пророка ОлегБачкането е в 19 век сега има високи технологии-творчество,но различните на Изток ги мачкат или ограбват още преди да са забогатели и бягат в САЩ и ЕС......

300

Ливърпул

преди 6 години

Има логика в думите на Радев като се замисля.Тръмп днес каза на ЕС -спирате Северен поток или ще има мита до небето....Тръмп отложи митата или по-скоро клекна на китайците и за сега са както преди в търговията ...Сега се е заял с ЕС и Русия....

299

Гласоподавател

преди 6 години

И тоя нищо не свърши.

298

кубанская столица

преди 6 години

Драги български товарищи-господа-другари! Ние сме в Россия в смятение. Преди четыри години Бълагрия се откажеше от ЮП. И сега Бълагрия иска да получи газ непосредственно от Россия. Как? По воздуху? Или България смятва, че Россия днес ще построи трубопровод специално за България? У болгар все в порядке с головой

297

Анонимен

преди 6 години

Значи , като гледам как цъкате минуси и как постоянно повтаряте тази простотич със Северен поток , ясно че за България бъдеще няма с толкова неграмотен народ. Хората ви казват ,че СП 2 няма нищо общо с далаверата по ЮП ,ама папагалите си знаят едно. Кой ще плаща масрафа по далаверата? Ние интелигентните не искаме да плащаме тръби 22 г и 5 пъти повече газ , отколкото ни е нужен!!! После защо били бедни! " ПЪРВО ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ПРОСТИ <А ПОСЛЕ БЕДНИ" - проф.Пантев!!!

296

хахо

преди 6 години

радев поискал газ ,ама путин нещо се ослушва . по добре радев да поиска на корнелиа там може да го огрее

295

Анонимен

преди 6 години

....ефенди "БИлгария"НЕ Е МАЛКА ДЪРЖАВИЦА,ТАКАВА Е НАПРИМЕР ЛИХТЕНЩАЙН *** пък какво им е богати колкото си искат,за другото си прав.

294

Анонимен

преди 6 години

ЕФЕНДИ КОРИТАРООЛУ,точно така РУСИЯ И СЪРБИЯ не са ни поздравили за иначе ФАЛШИВАТА ГОДИШНИНА защото България Е ПО-СТАРА!ТЕ ДВЕЧКИТЕ ЕДИНСТВЕНИ,аз бях дете но си спомням ПОЗДРАВА НА ТУРЦИТЕ,пред очите ми е една туркиня С ДЪЛГИ КОСИ И БЕЗ ЗАБРАДКА КОЯТО НИ ПОЗДРАВИ!ФАКТ!Толкова огромно впечатление ми е направило че аз детето го запомних.

293

Анонимен

преди 6 години

Значи едно към едно с Тодор Живков,а и същия проруски поцелуйковец,хм не им е чист нещо косъма В семейството!Български ПАТОК,ХАХАХАХА,те руснаците до Турция направиха САМО ЕДНА тръба и СИ ГО ПЛАТИХА САМИ ама виж като го слушам Борисов то Белене,то хъбове,тоя пък патоци НЯМА КРАЙ МНОГОМИЛИАРДНИЯТ И ВЕЧЕН ДАНЪК ПРОСИЯ!Благодарение и на природната тъ..ота на "мъдрото"племе населяващо тая благословена иначе земя всички ще плащаме заради тъ..потията на повечето за съжаление.

292

Анонимен

преди 6 години

Само един подъл комунист може да падне до такава степен!Сигурно и презерватива са му го дали от Позитано 20!Уж военен, ама червен ***!ОТВРАЩАВАШ МЕ!!!!!!

291

Анонимен

преди 6 години

Този са го били с каскет по главата и пак говори глупости.А,назначената му жена какво каза ?

290

Анонимен

преди 6 години

продажник

289

пророка Олег

преди 6 години

Най - голямата и поредна геополитическа грешка ще е да се нагъзим на Запада ( което почти сме го направили) и да се отвърнем от славянските народи, където ни е корена, традициите, езика и т.н. Независимо дали ни се иска или не , ние в очите на Запада си оставаме плебеи. Ние сме си Българи в червата - дали искаме или не няма значение. Русия не е СССР, където ни се даваха ресурси безвъзмздно. Тая поста умря. Сега ще трябва да се бачка. Само с крадене не става , трябва и акъл...........

288

Радев чувал ли си???

преди 6 години

Закон за защита на конкуренцията?!?!?!(от 1.12.2008г) Къде се спазва при доставки на горива и газ?

287

Анонимен

преди 6 години

импийчмант