55

и още

преди 6 години

САЩ са една от най големите държави в света и една от най богатите на природни суровини.Не са решили да почнат да помпят петрол и газ и ще залеят света.Я прочети малка за географията и територията на САЩ.

54

до хм

преди 6 години

Стига е спец,доларите били фалшиви,щото са напечатани.А другите валути от къде идват,от дървета и лозички ли.В САЩ хората не работят ли,има ли нещо което САЩ не произвеждат-селско стопанство,машини,от една гайка,да тежкотоварни машини,култура,технологии,дрехи и квото си представяш.САЩ правят един блокбъстър и само за една седмица е събрал половин милиард по света.В САЩ се бачка здраво както никъде по света.Това което прави сега Китай,американците са го правели преди 100 години.

53

Анонимен

преди 6 години

До ХмИнтересно кой плаща с ненапечатани пари ?

52

Хм

преди 6 години

"Излиза,че всички са на печалба от търговията със САЩ"Формално изглежда точно така,с една малка подробност-САЩ плащат не с ИЗРАБОТЕНИ от самите тях пари,а с НАПЕЧАТАНИ(т.е. фалшиви по същността си)!На практика САЩ са супер важно и в същото време напълно излишно зъбно колело в механизма на световната икономика.Пара.зитно,както се казва.

51

Факт!

преди 6 години

Няма как САЩ да е с ЕС и да помпа Иран.САЩ са демократична държава пълни с евреи учени артисти спортисти.А ЕС е пълен с ислямски от.епки и е нормално да е с Иран.Всеки трети жител на ЕС е арабин.А че евреите ще размажат хъхрещите е повече от дигурно.ЕС залага на куци коне и това си е негов проблем!

50

Анонимен

преди 6 години

До до 15За 30 рубли в Русия можеш да си купиш един хляб(500гр.) или 1.5 литра минерална вода.-----Троловете по толкова изкарват на ден.

49

Гого

преди 6 години

Китай и Русия ще гледа и ще се смеят само.

48

Анонимен

преди 6 години

До хаКво излезе накрая като Тръмп изкара цифрите-всички са на печалба от търговията със САЩ......Чак сега ли загряхте ? За какво Европа слуша Сащ ?А ние като слушаме Русия нищо не печелим а само губим твърда валута за нефт и газ :)

47

Анонимен

преди 6 години

До Голата истинаИстина е че Литва вече внасят комресиран газ от Сащ. Ей това ти е голата истина...

46

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли чюгуни че и Америка страда !

45

Анонимен

преди 6 години

Путин е виновен.

44

Голата истина

преди 6 години

Какво значи възможност за внос на компресиран газ?Възможноста я има и винаги я е имало.Обаче няма капацитет и цена.САЩ искат ЕС с парите на данъкоплатците да се построят терминали за прием - то такива си има в доста страни от ЕС.Но искат с пари на ЕС да се построят и терминали за втечняване в САЩ които скъпи и прескъпи.Искат от нас и да плащаме по 500 долара при положение че Газпром ни го дава по 300-350.Аферата с американския газ е просто една бутафория.САЩ първо себе си да обезпечи.

43

Факт!

преди 6 години

Айде сега Сащ да шибнат мито на немските ваген заводи и мирцидиес и да закриваме немската *** как си му е редът.

42

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Любимото ми...фастъчено масло,ние в Кривунделово само...такова ядем.А за дънките,ако не са...хамерикански,ги мятаме в кофите за смет.Пак ни удариха...яко и то на голо.Дано ЕС ни...защити;веервам в Боко,Меркел и Туск,на тях...разчитаме.

41

До 15-ти с измамата

преди 6 години

Измамата е, че си написал нещо а зад него няма нищо вярно. Вярно ли разкрих измамата?

40

Гурбетчия

преди 6 години

Време беше ЕС да се осъзнае и да не е *** на Америка.Браво, сега е нужно постоянство,да не вземат да се огънат.Крайно време беше да се каже, че Европа е единна и никой не може да се възползва от нея.Браво!

39

Анонимен

преди 6 години

САЩ е селскостопанска страна. Няма какво да се внася. Малко соя, малко царевичка, говеждо и пуешко на стероиди.

38

Анонимен

преди 6 години

Тръмп беше избран с конкретна изборна програма. И последните му действия също са част от нея. Ама досега беше общоприето да се говори всякакъв популизъм по време на предизборната кампания, а след спечелването на изборите да се действа "сдържано, национално-отговорно, държавнически" и това се очакваше от него. А тоя изненада целия свяг като взе да си изпълнява предизборната програма точка по точка. Не казвам, че програмата му ми харесва, но поне е последователен, а това дразни много хора, в САЩ.

37

Anonimko 33

преди 6 години

Да прав си, тръмполина тържи тоягата - моята тояга бухахахахахах. Къде ще идва тоя лепилар в Европа ве? Та него го е страх близо до КНДР да припари бухахахахаха :)))) бегай

36

ха

преди 6 години

Кво излезе накрая като Тръмп изкара цифрите-всички са на печалба от търговията със САЩ.Пропагандата в нета,че САЩ експлоатирали всички стана на кайма.Друго интересен факт от случващото се е ,че ЕС започва да поема една лидерска роля в света и на балансьор между великите сили.