68

таню скариди

преди 6 години

До ninaв този елементарен жълт сайт.....та дай си фейсука да те видя и ти даме видиш....нали от 20 г те няма в *** манталитета ти е различен и си широкоскроена...дай си фейса...ама от широкоскроена да не заговори дивото зове манталитета на *** а???защото вълка козината си мени ама нрава никога...та макар и 20 г уж в чужбина нали си знаеш че вари го печи го не се променя та ти на кого си човек все пак...нали знаеш тук принас как е важното е да си наш човек!!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Какво пищи.И без тва след известно време всички ще умрат от мутирал спин.Те Кви болести се въдят по Африка не е истина просто.Еболата ще им се види като лека хрема.

66

Анонимен

преди 6 години

Добре де не е нвгърка.Каква е?Чернокожо афро?Кво работи тая някой знае ли?Билетче дупчила ли е?Защо като са в Африка не смеят да гъкнат защото местните и събратя ще я изнасилят а след това ще и отрежат главата а тук в България налита на старци.И да негърка е .Такава и е расата.Има цяла наука за това нарича се биохимия и генетика.Ако щете и микробиология.На тях им било обидно.В САЩ на едни такива като тая им беше обидно,че Космосът бил черен.И защо черните дупки се наричали черни.

65

Анонимен

преди 6 години

Я не я наричайте маймунка,че току виж и тя станала част от анг.кралски двор

64

Анонимен

преди 6 години

От озвученият клип става ясно ЗАЩО е боя.*** е нарекъл чернилката Negro.....

63

Анонимен

преди 6 години

Трябва да и спрат социалните помощи.На тва се обижда на онова се обижда.А данъци кога ще плаща?

62

Анонимен

преди 6 години

Черните вече налагат *** по улиците както си Икар.Скоро и секс ще има ама не жени върху мъже а черни Мъже ще яздят балканци от двата пола.

61

nina

преди 6 години

#64Не,живея в Дания в момента.Напуснах Бг през 1998 г,тази година са точно 20 години.Колкото до манталитета-прочетете си пак внимателно поста и помислете относно вашия манталитет,както и начина ви на общуване.Защото имате претенции,но нямате покритие ;)

60

таню скариди

преди 6 години

До ninaдрага ми нина от 20 г уж живееш в чужбината ама манталитета ти е по зле и от на бай *** балкански....нищо лично ама по тези анонимни сайтове с тези пародии на новинарски сайтове....ама извинявай....едва ли си нина...едва ли уж живееш от 20 г навън..човек който от 20г е извън родината си никога и рийпид никога няма да дава мнение в този сайт на жълти новини и статии...та така нина от 20 г. вкоя държава чужда живеееш???да не е българия случайно :))))))))))))))))))))))))

59

nina

преди 6 години

Вероятно я е нарекъл Снежанка...

58

Пуйката

преди 6 години

Няма такива тролеи тука ... това е трамвай ... а явно младежа е казал нещо "расистко" на църната маца ;) или поне тя го е разбрала така хахаха !

57

Анонимен

преди 6 години

Заслужава си боя белия мръшшляк.

56

nina

преди 6 години

Опс,в Блиц видеото е със звук,случката е от Трамвай # 8-така може,а наистина нашият явно е казал на африканката "***"...Ами ако не може да се биъ,по-добре да си говори на ум. ;)

55

nina

преди 6 години

#54Драги ми Таню,аз от 20 години живея зад граница,но се прибирам редовно в Родината,такъв тролей не съм виждала в София,последно в София си бях миналото лято.На мен този "тролей " ми прилича на влак.Жената е африканка.Сцената е много малко вероятно да е от българския градски транспорт.

54

Анонимен

преди 6 години

Къде са българите юнаци. Щом етноса и черните почнаха да бият и в София значи тежки години ни очакват

53

таню скариди

преди 6 години

До ninaмислех да не ти отговарям ама хайде то е до всички мьекащи кореняк столичани където не вярват питат и не знаят това къде е питат това влак ли е метро ли тролей ли е?!щото са кореняци де!!!случката е в трамвай номер 8 зелените онези старите зелените втора ръка къде ни ги представят за модерни!!!!...та някакъв *** е бил велик на думи *** не и на дела обидил Сървула жената.защото знае че е човек на еди кой си...но не епознал...манталитет... в случая кой е аборигена питам аз????????

52

nina

преди 6 години

Тази африканка вероятно е нигерийка-те налитат на бой и страх нямат.Малко ме съмнява обаче това да е от София и тролей #8,още повече чичака,дето е нападнат да е българин..Такава реакция от български мъж в тролея,нещо не ми се струва реална..

51

Анонимен

преди 6 години

Има много такива видеота в нета. Подведени от феминистките, млади или не толкова млади жени налитат на физическа саомразправа с кротки мъже. Някои от тях понасят само комоцио, нокаут, нокдаун и тем подобни. Други отнасят пълномащабни суплеси и хвърляния. На насилието с насилие. Това казвам аз. Особено на психическото насилие трябва да се отговаря с всички форми на насилие. Особено напоследък, понеже усетиха, че взеха да получават повече отколкото раздава, феминистките тарикатеят... Терор само!

50

Анонимен

преди 6 години

Слагам клипове от ютуб а Овцете си коментират щото са си Овце

49

Изумително

преди 6 години

Досега думата *** не се заместваше със звездички тук!Достатъчно беше едно хулиганско изстъпление на чужденка в градския транспорт и тук решиха да посегнат на традициите на българската езикова култура!След като ние не влагаме обиден смисъл в тази дума, кой и с какво правоя инкриминира?