35

Кирил

преди 6 години

Извинявайте, но, ....резултатът ще е също толкова отблъскващ, както ако ги накараме да правят френска любов на мъже.Жените никой не ги кара да носят такива обувки, още повече през деня, на работа.

34

Киприян

преди 6 години

До Анонимен Абсолютно точно! Акцията е лексикално взимствана и само отчасти приложима към езиково-социалната ни култура.

33

Анонимен

преди 6 години

в нейните обувки е израз в английския език - я, да видим как ще осъществят българския израз, със същото значение в нейната кожа.

32

Анонимен

преди 6 години

Ужасна гледка!

31

Анонимен

преди 6 години

Разбира се това мъж да ходи на 15 см е смешно, но проблемът е сериозен и ако това да станеш лекичко за смях означава да обърнеш внимание на хората върху положението, ами защо не? Браво на момчетата!

30

анонимен

преди 6 години

простотия до шия

29

Ха ха хааа!

преди 6 години

С тия,,ценности" Путин ще ви бие с ръце в джобовете!

28

Анонимен

преди 6 години

Жените носят обувки с токчета защото женските пропорции на дължина крака/торс са в полза на торса. Разбира се има изключения и жени с дълги крака не носят високи токчета. При мъжете краката са по-дълги- и пак има изключенияде .А това че скрити гейове използват момента да се разходят пред обществото на токчета- е разбираемо. Пък и некой лев може да падне ако държавата отпусне пари на организацийката им. А и от Сорос може да даде някой долърче. Смачкването на мъжете е част от програмата му.

27

неконвенциален

преди 6 години

Приеме ли се Истанбулската конвенция, ще карат и момченцата в детските градини да носят роклички, а на родителите, които не се съгласят, ще им се отнемат децета, защото не ги учат на толерантност към извращенията.

26

Анонимен

преди 6 години

Аз не познавам мъж, който да е бил жена си. Нито в рода ми, нито извън него. От друга страна познавам доста жени, които целенасочено тровят мъжете си. Тея на снимката сигурно са врътнали резбата, но ги е страх да излязат от гардероба и затова публично носят токчета под друг претекст. Лошо няма. Само да не защитават несъществуващи каузи, защото изглеждат смешно така.

25

Анонимен

преди 6 години

Спокойно ! ГЕРП мисли за вас ! Бабуйна от Банкя сън не го лови, как да Ви натътрузи поредната ,,демократична ценност ,,Такъв резил пред ,,началниците ,,за него е провал и унижение . Затова лека полека ни вземат мярката . Да ни измамят .

24

Анонимен

преди 6 години

И какво от това? Като кажеш нещо 5 пъти и хоп то става реалност - магия или поредната гей инфантилност е това?

23

Петров

преди 6 години

Зради борбата срещу домашното насилие - всички мъже с прашки. Хем е и евроатлантически.

22

Оффффффф

преди 6 години

я стига с тези глупости. Джендърски истории.

21

Е това е

преди 6 години

До анонимен 16,Аха, ясно, и какво следва от това- всички момчета(абитуренти), които искат да им бъде обърнато внимание, да отидат на бала(завършването си) с рокля, а не с костюм! Пък и тези, на снимките ми е чудно защо са се ограничили само с токчета- следващия път и те, освен токчета и рокли да облекат! Щом така ще им обърнат по-голямо внимание- зашо не! Е не знам, ама ми се струва, че травестизма и в България взема да "набира скорост"!

20

Анонимен

преди 6 години

Физическото насилие е само върха на айсберга. Само абсолютен невежа би си въобразил, че като обуе женски обувки на косматите си крака ще постигне нещо. На тези "мачовци" бих им препоръчал да изгледат Mindhunter, където много добре се обясняват постъпките на сериините убийци и психическия тормоз, на който са били подложени като деца от майките си най-вече, за да станат това, което са. Обувки всеки може да обуе, но да помислиш малко е доста по-трудно.

19

чико

преди 6 години

При управлението на герб от тази държава мъж не остана само ДЖЕНДАРИ

18

Сократис

преди 6 години

За каква съпричастност става тук въпрос и обувките с токчетата ли им са проблема на жените?!Ако това е проблема, могат просто да не носят такива обувки...Съпричастност не се показва със лентички, плюшени мечета, свещи и бдения а със своевременни и безкомпромисни действия, срещу насилието над личността без значение от пол и възраст! Всичко останало е инфантилност и лицемерие!Жалко за тези, които се подвеждат по нездравия разум на подобни организатори...

17

Чебурашка

преди 6 години

Путин постоянно е на токчета!

16

Анонимен

преди 6 години

До Е това еМомчетата искат внимание и най-лесния начин за да го получат е като облекат женска дреха.