94

анонимен

преди 6 години

силна жена,бог да прости човека БОЯН.

93

Анонимен

преди 6 години

Като няма кого да погребе то релевантно е да нама кого да оплаче така са любовниците

92

До 94

преди 6 години

Винаги е така.Просто не можеш да го осъзнаеш , защото опита ти е ограничен в това да осигуриш максимални удобства на тялото си и това задоволява претенциите ти към живота.

91

Факт

преди 6 години

Не винаги, 90! Понякога изоставяш цивилизацията просто защото си неспособен да живееш в нея като хората. Например разболял си се, не вдигаш самолета и да не ставаш за резил пред жената набиваш из баирите.... Все пак е добре да има свястна жена до теб в такъв момент, защото веднага усеща, че не я търсиш, първо ще помисли, че те изтощава друга, сетне ще те заведе на лекар!

90

Георги

преди 6 години

За церберите никой не страда. Права е жената. Петров може да е имал любовница и тя да е била тази с която е ходил по чукарите да го снима. Явно и затова не й е мъчно и не й пука въобще на жената. Сега може й да си е отдъхнала.

89

От Р. за Хаджи Димит

преди 6 години

Отиде си един голям герой. Изкристализира ми тия дни в ума - беше сред малкото образи от телевизията, след които не ти става тъжно и много отчаяно.Само като се замисля с кой ще ни занимават от екрана: трифоновци, сиромаховци и т.н. стойностни патриоти . Страшно направо+ -след Боян по- тъмно стана.Ще си спомняме за него както помним героите на Априлското въстание. " Там на балкана лежи и пъшка..." , Юнак

88

Анонимен

преди 6 години

За да оставиш удобната цивилизация и да се изкачиш на покрива на света, се иска дух, по-висок от потребителския манталитет, който бавно превръща хората в домашни свинe.

87

Дано

преди 6 години

Активни протестери и екозащитници.Така свършват като диви животни в планините.Така е рекъл Бог

86

Анонимен

преди 6 години

Ще чакаме - мемоари за Боян - написани от кучето му

85

Офф ,да се омита

преди 6 години

Тая вече ми е противна...Каквото иска да прави , само да не досажда повече с овчите си мисли.

84

Георги

преди 6 години

Жената до Боян след време ще напише и как го е сънувала и какво и бил казал на сън. И от това ще извлече дивиденти госпожа Ненова. Има съмнения дали синът й е от Боян Петров.

83

7

преди 6 години

Що за психология!?Ако си на различно мнение непременно да си "хейтър"??!

82

Мурата

преди 6 години

Кога г-жа Ненова ще организира партито за Боян Петров? Надявам се да има весела музика като за сватба.

81

Георги

преди 6 години

Дълбоко се покланям пред великият българин Боян който с подвига си ще остана в пантеона на българската история наред с Ботев и Левски!

80

Анонимен

преди 6 години

Сега ще обиколи телевизиите тая. И при гала на кафенце, тъжна музика, копченцата на ризката залопчани до горе...

79

Анонимен

преди 6 години

Е не си ли разбрал. Скрипал го изписаха от болницата.

78

Анонимен

преди 6 години

Уфффф, боян и кралската сватба ще ни досаждат още поне месец... А със Скрипал какво стана?

77

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм озлобен.Този човек очевидно е искал да се самоубие макар и несъзнателно.Знаете ли какво означава хипоглекимична криза?Е миналият път като е катерил камънаците е получил такава и само късметът,че наоколо е имало спасителен хеликоптер за да го спасяват му е помогнало.След 7000 метра дишането без апарат е много трудно,мускулите искат кислород за да са във форма.Бог да го прости ама за глупостта няма лек.Вместо да харчи 40-50 Хил долара за глупости можеше да си гледа семейството.

76

до 75

преди 6 години

Много си прав! Българина е озлобен....и много гаден! Не може още да разбере, че вместо да събира пари за тежко болни..трябва да спонсорира - всеки екогъзар - решил да се прослави с нещо безмислено.Такъв е българина!Хич не е възвишен - докато се бори за къшей хляб!

75

Анонимен

преди 6 години

Българина е толкова озлобен, че само си търси мишена, към която да насочй злобата си. Боян Петров е учен и изследовател, не просто алпинист, поинтересувайте се малко. Такива хора като него има малко, за сметка на цялата *** наоколо. Друго си е да въртиш кюбеци в студентски, нали?