93

наркомански работи

преди 6 години

Искат да се легализира нещо ,което е хиляди пъти по-вредно от цигарите и алкохола ,нещо което те прави зависим много по-бързо от цигарите и алкохола ! За да станеш зависим от цигарите ,трябва да ги пушиш редовно поне 5 или 10 г. , а от марихуаната само за 1 или 2 месеца ставаш зависим и вече няма отърване ! Ако цигарите ти унищожават мозъка и мисленето за 10 г. , марихуаната ти унищожава мозъка за 2 месеца и вече мислиш като първобитен австралопитек

92

niki

преди 6 години

Само човек, който не е ходил в Нидерландия може да каже такава глупост за деградиралите младежи...

91

Анонимен

преди 6 години

няма никога да я легализират, зада може тиквата да си продава амфетите !

90

Анонимен

преди 6 години

И алкохола и цигарите, са си наркотик, единствено човек, който не пуши, пие и не взима успокоителни вещества може да твърди, че е против наркотичните вещества. А в Европа като цяло мисля, че този процент е достаааа под 15% от населението.

89

Бухал

преди 6 години

Киро Скалата е много компетентен :) прекаляването с анаболните стероди вероятно са отворили вратата за тоалетната в неговото съзнание.А до колко Холандия са деградирали...може би някой, който не е стъпвал там се е изказал отново компетентно. Пълно е с ***. Алкохола е много по-вреден. Всяко нещо е вредно, ако се прекалява с него.

88

Димитров

преди 6 години

Само да отбележа :-Наркотични вещества, са вещества, които действат предимно върху централната нервна система и при внасяне в организма предизвикват ступор, който може да се чувства като успокоение или наркотичен сън.Алкохолът е НАРКОТИК и СЕДАТИВ, причината да е легален е историческото му присъствие в човешката история. Но не се заблуждавайте, остава си най *** наркотик.

87

Стамен

преди 6 години

Абе не съм толкова в час с нещата ,но след като в най развитите страни е позволено защо не и тук.Поне парите да влизат в хазната а не в джоба на дилърите.Пък и *** ,еднополови бракове какво ли не разрешават,че това ли им е проблем?

86

ТHE Патриот

преди 6 години

накратко ДА!

85

Анонимен

преди 6 години

Работта е следната - легализирайте всичко ! Добрата и качествената част от населението, може и да минат няколко поколения, но все ще изплува на топа !!!

84

Анонимен

преди 6 години

А Киро скалата знае ли например, че в Америка дори да се пуши доста трева, много обществени места са smoking free и като цяло населението пуши супер малко тютюневи цигари, изумително малко.

83

pablo

преди 6 години

Тоя Скалата, къде не може да изгради правилно едно сложно съставно изречение, тръгнал да обяснява как всички били ***, човек като го слуша си казва май ти си ***, по начина ,по който говори. После марихуната, правела хората ***. Най-смешно е как говори за морални ценности, а неговата приятелка Мейзер, я знаем всички с какво е известна. Боже, боже, 30 години продава химии, дет ти скапват организма, а в неговия случай явно и мозъка, и ми говори против тревата, смех...

82

Анонимен

преди 6 години

Аз като почна да пуша само от един сорт билка и започва да не ме лови затова комбинирам с други сортове :)Или спорам за няколко месеца !

81

Роко

преди 6 години

"Там цари пълна деградация" - то пък при Киро Скалата неква мега градация цари сигурно. Половинтата "нормален" свят вече е легализирал тревата, и то за всякакви цели. Ама тука се мислим за много велики, големи отворковци сме и не виждаме каква *** е.

80

Анонимен

преди 6 години

До Рудолф Дизел 83Да де, ама ако дойдат вкъщи и ми видят 3те китки, който са между мащерката и розмарина, ще кажат - АХА ИМА 1КГ - ЗАТВОР ! Аз за само си гърмя и раздавам на познати, з абез пари, защото иначе ще умра, ако сам го изпафкам.

79

Анонимен

преди 6 години

Легализирайте LSDто, че ми писна от джмелове !

78

Анонимен

преди 6 години

Приятели дайте да се саберем и да си купим един два депутата да лобират за конопа !В Канада за една година хората направиха милиони по легален начин !

77

Анонимен

преди 6 години

Честно казано, не ми пука, стига само да им взимаме паричките, на гадните дроги !!!

76

Анонимен

преди 6 години

Киро Скалата ли ще слушаме? Хахахаха

75

И.Б.

преди 6 години

Конопът е по-безобиден от алкохола и цигарите. По принцип всичко трябва да се консумира с мярка. Но пристрастяването към алкохола и цигарите е най-вредно. Тези два опиата унищожават населението и благополучието на който и да било народ. Но държавата не ги забранява, защото прибира акцизи от продажбата им, за да бюджетира огромната си администрация. Крайно време е да се премахне забраната за употреба на медицинския канабис. Поне на първо време. След това и на отглеждането му.

74

Рудолф Дизел

преди 6 години

Каква легализация ? Поне декриминализация, първо събиране и изваждане после умножение и делене. При легализацията цената ще скочи до небето, ще се купува в Lafka ;).За първи път съм пробвал миналия век и 50 г струваха 20-25 лв. Пуша от поне 20 г не ми е пречила в образованието и в работата явно е въпрос на отношението на човек какво прави със себе си. Смешно е че татула, беладона и т.н не се преследват. Относно демоните и "вратите" ами погледнете при леко отваряне, а не разбивайте "вратата"