20

Негър скиор

преди 6 години

Да, има напредък. За малко да отиде по "анцуг" при браточките, ама в Лондон му избихме зъбите и взе да се облича съветван от "Лорд" Евгени Минчев. А с тези слушалки, прилича на Чебурашка, което обяснява защо е разговарял с някакви навлеци-пардон гости три часа. Горките преводачи не са успели да проследят мисълта му и какво мрънка, защото са му са се карали. Виждам, че е на Дуспата вече, или най-после е там. Мутро, Гнус ни е от теб..............ЧАО

19

маде ин Булгари

преди 6 години

Апване, пийване, подаръчета, няколко заклинания от сорта "дайте да дадем", командировъчни и айде бързо в самолета за в къщи! Защото в Европа, в петък започва Петдесятница. Това беше "огромния, изключителен свръхуспех" на срещата!

18

Yoan

преди 6 години

Дойдоха, видяха и си заминаха................. и толкоз. "Какво тук значи някаква си личност?"

17

10

преди 6 години

ЕС е като НС-нищо съществено.Срещата е пълен провал,никакъв реален резултат,безплодна и безсмислена!Никоя страна от западните балкани скоро няма да бъде приета,Макрон няма да отстстъпи,Ципрас и Заев няма да се договорят от вътрешни причини,Вучич и Тачи също.Вучич каза за Косово "нашите граждани"!Не,че нашите хора не се потрудиха,но относителната ни тежест е малка и не можем да влияем на "големите".Дразни ме само тяхната шумотевица."Тати ми обеща колело,ама друг път!"

16

Анонимен

преди 6 години

Най-много страдат рисофилите, но на никой не му пука за тях....тук във форума някой от тях направо получават критикария, което е доказателство, че България е на прав *** !

15

к

преди 6 години

как може Германия да строй Северен Поток 2 а Южен Поток да е незаконен !!!???двойни, тройни и десеторни стандарти, беззаконие, лъжи и лицемерие - това е ЕС !РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!

14

НЕ

преди 6 години

НЕ на педераска Европа! Не на *** гнусотията-това е мнението на българския народ-въпреки че и тук трият тези мнения на нормалните хора,които са болшинство!

13

чудно ми е

преди 6 години

От кога Борисов е така радостен, че се среща със Станишев

12

Анонимен

преди 6 години

Юнкер вчера пристигна на вечерята видимо доста почерпен. Май не му е за първи път.

11

к

преди 6 години

збирщина от жалки изватеняци и слуги на еврейския лихварски глобализъм !Меркел - искукало източно-германско, ялово еврейско бабе което напълни Германия с животни !Маркон - геронтофил тясно свързан с евреите от клана Ротшилд Туск - полски евреин слуга на еврейскив световен редЮнкер - хомосексуалист и слуга на еврейскив световен ред - в немилост след кавгата с Трумпвсички тези *** бяха "избрани" след грозни изборни фалшификации !!!!ето това е ЕС - по-гнусен и жалук и от комунизма !

10

Polska

преди 6 години

Тази на снимката съсипа Европа.

9

anonimen

преди 6 години

Друса го пубертета още празни приказки нищо реално не говори втълпил си е че най умния и само глупости говори

8

Анонимен

преди 6 години

Тези безмислени инциативи на ББ ми приличат на времето преди 89-та. Тодор Живков и дъщеря му бяха подели инициативата: "Балканите-зона свободна от ядрено оръжие" Проглушаваха ни ушите денонощно. Не че някой се беше засилил да се въоръжава ядрено на балканите, просто за да се имитира някаква политика и дипломация.И тука така.

7

Анонимен

преди 6 години

диктатори !

6

Анонимен

преди 6 години

"Един лист хартия да не може да мине между нас"Топлийка в гза не може им вкараш ей толкова тесни

5

Анонимен

преди 6 години

*** крадат колкото БВП на германия

4

Св. Петър

преди 6 години

Да вземат в ЕС сърбите и другите християни, ако ги има. Другото (мюслите) е башибозук и само вреди на развитието!

3

калинко

преди 6 години

безсмилиците на един банкянски пуяк

2

Анонимен

преди 6 години

Тези сбирки ми напомнят много на пленумите и конгресите на БКП от времето на соца.Празни приказки и демагогия.Както им каза Путин целия този картел ЕС ще рухне.Общото магаре и кучетата не го ядат.Що за държава е тази която не може да взима сама решения.

1

Дивия изток

преди 6 години

Да се, ама всяка страна е един глас, като станем 10-15 балкански страни и Вишеградската четворка и при гласуване гласа на Бенелюкса и северните страни няма да се чува....