37

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаВ чуждите медии се вижда, че голяма част от турците не искат повече Ердоган.

36

Анонимен

преди 6 години

Никой от нашите управляващи за последните 30 години не помисли за българския народ освен как да го доограби! Затова има разлики между нас и другите държави.

35

Анонимен

преди 6 години

Отдавам почит на загиналите в Батак! Мен, знаете ли кое ме дразни най-много? Говорим тук, че турците са ни върнали назад, което е факт, обаче къде е Турция сега, къде сме ние? Ако отидете в Истанбул, ще се хванете за главата. На светлинни години са от нас. Явно нещо куца в нашата народопсихология, в манталитета и в лошите качества, които притежаваме - завист, злоба, подлост. Имам чувството, че няма другаде такова количество от тях, както у нас.

34

Анонимен

преди 6 години

Това напускане на пленарната зала от турските партии е показателно.... Изобщо нямат място там и да не се връщат!

33

Анонимен

преди 6 години

Турчинът сложил по коментарите на българите палец надолу, защото не може да приеме истината....

32

Анонимен

преди 6 години

Нямате никакво право да се изказвате по темата! 500 години никой не ви потърси сметка за милионите невинни жертви. Вместо поне да се извините, вие пак нагло и грубо се намесвате в държавата ни...Тези партии ДПС и Дост са противоконституционни, джамиите и радикалния ви ислям, също!

31

Клара

преди 6 години

Ако питате Б.Б по-голям мъченик от него няма! Как се умори ! Дощя му се в пенсия да излиза. Днес всички са преяли с трюфели. Не им е до Батак!

30

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаВсичко е срутено,унищожено и ограбено през Османската империя,защото те точно от това са се издържали - от войни и грабежи,затова са отмъквали насила децата от Балканите и са ги превръщали в еничери.Проблема е,че днес когато виждат какво става с кюрдите или с Гърция,човек се пита дали нещо се е променило и Балканските народи се страхуват.

29

Анонимен

преди 6 години

Да, има много виновници в миналото и днес, които не ни оставят на мира да се развиваме самостоятелно!

28

1

преди 6 години

ДПС защо напусна залата ?

27

Анонимен

преди 6 години

Батак не е като тъй наречения холокост . За холокоста много филми много пропаганда ,ама там че някъде избили българи християни тва не е важно .

26

Анонимен

преди 6 години

България е светска държава, а аз съм атеист, така че изобщо не ме интересуват някакви си мъченици!

25

Анонимен

преди 6 години

Вечна им памет и поклон пред всички българи дали живота си за свободата на Майка България !!!

24

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаТи що не си ходиш в милата родина? Да забравих, там такива като тебе ги гледат с презрение. Много жалко е да си безродник. Презиран от едните и гонен от другите. Най-жалко е обаче е да си като тебе, да искаш да си турчин а всъщност да си турцизиран българин. Сигурно и ти си потомък на някой взет от османците като данък (също както са взимали *** и зърно)

23

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаОтричаният от всички днес Г. Димитров го е заявил в очите на Гьоринг по време на Лайпцигския процес, че когато България е била държава и е имала писменост и закони, техния крал е говорил на немски само с конете си, като продължение за казаното за ингилизите... По-стара държава сме и от Франция, една от най старите в света, реално много преди 681 г., а точно твоите османци ни връщат векове назад...

22

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаАко не бяхме под османско, да сме лидери в Европа.... Когато е имало държава България, на остров Британия е било Римска империя, а местните са били племена по горите! Дори когато сме паднали под османско все още не е имало единна държава на острова, а враждуващи по между си племена уж "графства"! Великобритания е образувана чак след 1700 г.! Знаеш ли колко назад сте ни върнали, турчино, докато в Европа е течал ренесанса, откривали са нови континети и т.н?

21

Анонимен

преди 6 години

добре е ДПС да обяснят защо са напуснали залата. С какви мотиви. Иначе оставам с впечатлението, че отричат общопризнати факти.

20

Българин

преди 6 години

"Гузен негонен бяга". Много обичам българските пословици и поговорки.

19

Що?

преди 6 години

Хах, ДПС напуснали залата, че нали не са етническа партия? От какво са се засегнали? Какъв им е проблема? По-добре въобще да не се ...

18

До турчинка

преди 6 години

Това само ли го измисли бе хорхане и ли преписваш от бележките