36

Анонимен

преди 6 години

Сега пък Екипа на Днес.бг , само се чудите от къде да слагате копирани Текстове тука и Овцете съответно да си мислят че има Новини

35

Реалист

преди 6 години

Най после случихме на премиер , не велик , а велечествен.Да е жив и здрав и да продължава да води държавата напред , за ужас на БСП.

34

Анонимен

преди 6 години

Супер!Браво!

33

Урааа....

преди 6 години

Посрещаме Господарите! Ама след като си идат дупе да ни е яко!

32

Евроскептик

преди 6 години

Те ти булка , Спасов ден!

31

майна

преди 6 години

Не се ли намери някоя Волга да ги закара тия тримата.

30

Срамно

преди 6 години

Е че има рублофили у нас след всичките мизерии които терораша ни е причинилаЕвропа ни подава ръка, от нас зависи дали ще станем европейци или азиатски диваци

29

Анонимен

преди 6 години

И КАНЦЛЕРИНАТА ЩЕ ХОДИ ПРИ ПУТИН НА ПОКЛОНЕНИЕ, ЗА НЕЯ СА ПРЕДВИДЕНИ ДРУГИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО ЗА ЦЕЛУВАНЕ.

28

Анонимен

преди 6 години

Че то има ли журналисти в България?

27

акуд

преди 6 години

а каде са нинова и радеф . може би се рахождат по червени плошад на кремал

26

Анонимен

преди 6 години

Премиерът подчерта, че се очаква подкрепа от международните институции за инфраструктурата на Балканите. ???Този на луди ли ни прави, не му ли омръзна вече с този популизъм. Оправил пътищата на България, тръгна западните балкани да ремонтира. Не знам хора, започвам да си мисля, че на мен ми има нещо. Как пък не се намери един журналист да излезе и да каже истината за състоянието на България, че малко да се ослушат тези ми ти европейси лидери.

25

Анонимен

преди 6 години

"Премиерът ни очаква подкрепа за инфраструктурата на Балканите"Да се разбира, Бойко иска още милиарди, които да се наливат в *** фирми на Пеевски, разбира се с отчисления...

24

Анонимен

преди 6 години

Айде да се целуват там и да си ходят, че заради техните безмислени седенки е блокиран целия център и Цариградско е цялото в камиони.

23

До 8

преди 6 години

До 8 АнонименКогато отвориха границите с комунизма беше приключено. По твойта логика причината поради която бягаха в миналото е премахната.А познай защо 1,5 млн избягаха като няма вече комунизъм...

22

Анонимен

преди 6 години

А радев ще ходи в русия да целува сапогите на батюшка царь/государь.

21

Калигула

преди 6 години

Изтървахте ли ги бе? Калпазани!

20

шматка

преди 6 години

До 14Само *** може да очаква за 6м. да се решат 30годишни проблеми.После не се чудете че има хора които нямат 5лв в джоба.

19

трафалгар

преди 6 години

До Джон Ленинточно собствения ни интерес е обединиение на балканите- само така можем да сме силни и икономически и политически..

18

дед Мароз

преди 6 години

До АнонименАми влошава ви се живота на троловете,независимо дали гербаджийски или позитански ***.И така трябва!Който иска да му се подобрява, си сяда на д-то и се занимава с нещо по-полезно.След което живота му се подобрява.Ако не може, се научава ... и така. Възможности има колкото искаш.Е да, за бивши партийни секретари и профпредседатели е трудно.

17

Джон Ленин

преди 6 години

За нас е важно да приемат Сърбия,за да пътуваме без междинни гранични проверки до Германия. Който не го прави по 3-4 пъти в годината не знае колко чакане и нерви е това,най-вече с унгарците. Трябва на първо място да мислим за собствените си интереси,а не да разтягаме локуми за "Западни Балкани,евроинтеграция...дрън-дрън...".