13

Ани

преди 6 години

През 1990 написаха в конституцията че България е "социална държава".В резултат модела на цялата държава е сбъркан.Под прикритието на социални нужди и други семантични заигравки се източва държавата. В същото време червената аристокрация държи лекарите в унизително положение.Така беше например при военните до 1990 г когато 12% от бюджета се харчеше за "военни", но хората с пагони бедстваха.Резултата беше че при "деполитизацията" армията изчезна.Сега е същото, само че 30 години по-късно.

12

Анонимен

преди 6 години

Кой можа краде и не работеше.Сега ще работите и като си свършите работата- като излекуване пациента. Ви се плаща. Така е от години в други браншове

11

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ФАЛИРАЛА ЧАСТНА БОЛНИЦА.А ДЪРЖАВНИТЕ.... ВСЕ ПРЕД ФАЛИТ.И Е МИТ ЧЕ ДОКТОРИТЕ СА БЕДНИ.....

10

До 65,Комент.9

преди 6 години

Е,объркал си шайките и прехвърляш проблема от болната глава на здравата! Става въпрос за шайка червени мутри,които си отварят болници- не за лекари!

9

Ко? Не!

преди 6 години

"За да стане човек лекар, това е чувство за мисия, това е призвание" ?!?! Тия ги разправяй на пациентите си! Впрочем, някой от тях, от пациентите ти, доведени до лудост защото лекар, ги е мародерствал за пари, които нямат.

8

65

преди 6 години

Защо са им още пари?Почти всички иат и частни кабинети.Д_р Мирослав Ненков сбърка,като кза,че шайк лекари крадци източват здр.каса..ШАЙКИ ,ама много цицат от нея.

7

Гост 2

преди 6 години

Мам....а на докторите, мам...а им на учителите, мам..а им на полицаите и т.н.Кога ще има национална стачка?

6

лекари се търсят

преди 6 години

Чудя се на колегите!Имате да научите един език само.След моите 150 изпита по медицина не беше лесно,но се справих.Сега работя в Швеция за 7000 евро месечно.Какво чакате?

5

Исти

преди 6 години

Да не ви бе казано,да се правехте на недочули- ще повторя още веднъж,запомнете го добре или си го запишете! Парите за заплата на лекарите идват от Здравната каса а нея редовно я източват частните болници- 99% от тях са собственост на ДПС,което е руския клон на ДС и не желае да се откаже от благото,понеже неговите болници затова са и създадени- за да източват Здравната каса. Тази каса е вид ТКЗС,което бърка в кацата с меда и финансира частния бизнес на всяка мутра,която реши да си отвори болница!

4

KOKO

преди 6 години

DAITE NA LEKARITE ZAPLATA-KOJATO IM SE POLAGA,INA4E ILI SHTE ZAMINAVAT OT BALGARIJA,ILI SHTE BADAT KORUMPIRANI,I SHTE SA PRAVI. LEKAR V EDNA,,DRUGA,,EVROPEISKA DARZAVA,VZIMA MINIMUM 12000 EVRO I NE E 4UVAL ZA KORUPZIJA.V KRAJA NA KRAISHTATA TE SA,KOITO NI SPASJAVAT.ZASHTO TO4NO ZA NAI VAZNATA SFERA V NASHIJAT ZIVOT-NJAMA PARI? ZA DA NI UNISHTOZAT LI? MOZE BI.

3

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Е няма пари,какво толкоз отивайте да берете маслини в Гърция.

2

Веселин

преди 6 години

Че държавата е виновна,виновна е.Обаче д-рите на тези болници са назначени да управляват тези активи на държавата,защо не им се търси наказателна отговорност????????Или е най лесно да си измием ръцете с министъра.Аз ако управлявам някакво дружество и му нанеса щети за 20милиона ,дали ще видя бял ден.....не мисля....А И ТЕЗИ ДОКТОРИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ,ЗАЩОТО НЯКОЙ ОТ ТЯХ УЧАСТВАТ АКТИВНО В ТЯХ....

1

Цецо

преди 6 години

Елементарен въпрос, всеки знае отговора...