31

ХАХАХА

преди 6 години

До 27ГЛЕДАЛ СИ МНОГО ХОЛИВУДСКИ ПРОСТОТИИ----НА ЛУНАТА-----АБЕ ТИ ИМАШ ЛИ НЕЩО В ГЛАВИЦАТА СИ--НИКОГА НЕ СА БИЛИ ТАМ---ХАХАХАХАХ

30

до боби

преди 6 години

Ти си руски роб.Русофилски *** който ще си даде и зодника на руснаците ако му кажат да се наведе.

29

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩОТО И ДВАМАТА СА ***.

28

Боби

преди 6 години

До факт 28Цената на петрола беше свалена от САрабия 2014 по споразумение със САЩ и сега след няколко годишна война в Йемен САрабия се нуждае от пари - ВДИГНА ЦЕНАТА ЧРЕЗ ОПЕК - както за военните така и за да тушира протестите в СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА

27

Боби

преди 6 години

До 27 28Първи образци от лунна почва на земята достави Луна 14 Двата Лунохода месеци се разхождаха и правеха експерименти - единственото нещо което СССР не успя е да прати станция/луноход на обратната страна на Луната - роботите свършиха работата на Космонавтите а и СССР загуби гонката и да влага безумни средства след това няма смисълОтносно сега РФ е единствената която може РЕАЛНО да поддържа станция на орбита. Китай се опитва както и САЩ но за сега без успехМКС се ремонтира само от РФ

26

факт

преди 6 години

Русофилите се радват от вдигането на цената на петрола което е добре за Русия и лошо за България.Това обобщава всичко.Русофила е руски еничер готов да затрива българи и България в името на своя вожд.Роби.

25

до 11

преди 6 години

С кое върви напред, с космонавтиката ли. Нито на Луната кацнаха, нито на астероид.

24

Анонимен

преди 6 години

До Факт 11Донякъде добре си го написал, но израза за Русия....."тя нито е много развита,нито има големи перспективи и потенциал,но има нещо друго-смелостта да предизвика САЩ и да удържи фронта"..........доста ме учудва!!! Ти явно от историята нищо не си чел.....ти на хилядолетен народ, който е победил десетки, ако не стотици нашественици, пръв е изпратил спътник и човек в космоса, ими стотици такива като Циолковски, Лобачевски, Менделеев, Курчатов, Капица....НЯМА еуропейска наука без руската!!!

23

Николаев

преди 6 години

На въпроса от заглавието защо итн. Защото ПУТИН командва парада и в европа и на всички континенти скоро ще обърне внимание и на българия е ще ви понабие *** манерки но и вие много се отпуснахте бетер украинците станахте .

22

Анонимен

преди 6 години

ТОЧНО ПАТОКА ДОНЧО ЩЕ ТАКОВА МАЙКАТА НА ЕВРОСЪЮЗА.

21

Очаквано

преди 6 години

Може би смятате Дейвид Анделман от Ройтерс за топ-анализатор, но на мен ми прилича на човек, който току-що се е събудил от дълбок тригодишен сън. Нарича печалбата на Русия от ръста на цената на петрола "най-неочаквана" и плямпа като лaик, който не е забелязал колосалната работа, извършена от Путин и от неговият енергиен министър Новак по ограничаването на световния добив на петрол и стриктното спазване на това ограничаване в рамките на ОПЕК+

20

Анонимен

преди 6 години

До Мда 19Ти пък, ти пък........че ти сега ли разбра, че 80% (!!!!!!!!!!!!) от т.н. "икономика" на конярското стадо е от "услуги"...... финансови (мошеннически!), адвокатски, патентни....и т.н и т.н!!!!! ТЕ ВЕЧЕ НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ! Всичко изнесоха навън (за пуста печалба!) и сега само копат за шистов газ и нефт (хи-хи-хи...а се смеят на Русия!!!) и си тровят околната среда. Скоро и пшеницата и царевицата им ще мирише на нефт! Освен че е ГМО де.....Така че, спукана им е работата!!!

19

Мда

преди 6 години

Забележете,че в статиите на американски журналисти постоянно се говори за борси,цени на акции,рейтинги и прочее,а за реалната икономика-почти нищо!Не е случайно-в САЩ(и UK) пари се правят най-вече с финансови машинации,основаващи се на доминацията на долара(узаконен със сила грабеж),а в останалите страни с реално производство изкарват прехраната си!Естествено,на всички вече им е писнало,но страхът от Америка е все още твърде голям и процесът на еманципиране от нея ще отнеме години.

18

Kr

преди 6 години

До ХмВашите приятели и господа - германци и поляци.Русия е вашият враг.Това е вашият личен избор.

17

Хм

преди 6 години

До Jo HammПълно обвързване със САЩ в момента е като купуване на билет за Титаник-всичко е голямо и хубаво,ама обречено....Естествено,няма нужда да им противоречим-то е твърде опасно,че и гибелно.Просто трябва да си подсигурим място в спасителната лодка.Нека си гледаме Евросъюза-добър-лош,горе-долу върши работа,ако си пазим интереса.Колкото до Русия-приятели,но с подходяща дистанция.

16

Kr

преди 6 години

Браво Путин!Браво Тръмп!срам за Меркел!

15

Анонимен

преди 6 години

Преди време написах, че Путин трябва не само да се слуша какво казва, но и да се прави анализ на казаното. Няма случайни фрази при него.

14

Боби

преди 6 години

До Анонимен 8Както знаеш а ако не знаеш вземи научи РФ има странен според нашите виждания 3 годишен бюджет - 2018-2020 бюджета е заложена цена на нефта 40$ Сега РФ запълва с излишните пари разни фондове - включително фонд за "дребни разходи" на правителството за които няма да се иска разрешение от думата в размер 5 милиарда $Запълват се и еквивалентни фондове на ликвидирания/изхарчен в края на миналата година фонд за развитие

13

Факт

преди 6 години

До ФактНа практика в момента Русия повтаря ролята си от Втората световна война-тогава спира Хитлер да завладее света,а сега-американския банкерски ционизъм.Приликите са огромни,а и резултатът ще е същия.Само че накрая Русия няма да получи статуса на СССР,а ще остане в сянката на Китай,който ще спечели най-много от цялата дандания.

12

Jo Hamm

преди 6 години

До пакVinagi s USA i nikoga s Russland