293

Стамат

преди 6 години

"Геноцид" викате, а?

292

бг

преди 6 години

Бяха казали че по това време сега да сме изчезнали.рнътитеАма ние сме нахални .чак нагли.И още сме тука.

291

Анонимен

преди 6 години

Успокоих се. Бяха минали няколко дни без статия как се топи населението.

290

Анонимен

преди 6 години

територия,която няма правила валидни за всички,няма сигурност и бъдеще за децата,не осигурява реализация на учението,както и адекватно образование за практическата работа не може да се нарече държава, макар и да има 240 прасета дето и ядат продукцията и правят закони един за друг,сори но на такава държава вяра нямам,тя не може нищо да ми даде,само може да ми вземе,за да храни *** с 240-тте прасета,извинете за израза,очаквам да ме опровергаят но надали

289

Анонимен

преди 6 години

До STELTАми аз имам три деца.И ако си следил дискусията щеше да разбереш,че не живея в голям град,а на село,но това не ми пречи да имам три деца.

288

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 години

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС 80% БЪЛГАРИ,ПРОУМЕИТЕ ЧЕ ВСИЧКО С УНИЩОЖАВАНЕТО НА НАЦИЯТА НИ Е ПЛАНИРАНО,А УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30Г. ГО УСЪЩЕСТВЯВАТ.АКО НЕ СЕ СМЕНИ СИСТЕМАТА И НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА НЕ ЗАСТАНАТ ИСТИНСКИ РОДОЛЩБЦИ,УЧЕНИ,ЧЕСТНИ И МОЖЕЩИ И ГОСПОД НЕМОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ.С ТЕЗИ СЕГАШНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В КРАТКО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА.ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ И НЕГОВОТО О.П.Г. КОПАЯТ ГРОБА НА БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е ИСТИНАТА И ДРУГА НЯМА.МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИ И БЪДЕТЕ БЕЗСТРАШНИ.

287

Въпрос

преди 6 години

До STELT преди 1 минута, Ти колко деца си отгледал?

286

STELT

преди 6 години

До До 306Интересно, че "ромите" например не се притесняват от такива причини, които посочваш- "всекидневен стрес, огромните задръствания, живот в апартамент вместо къща и т. н. " Защо тях не ги смущават такива работи и правят ли правят по 5-6-7........А българите мрънкат -ами това , пък онова им пречело! Затова няма да ни има.

285

Анонимен

преди 6 години

Жените се еманципираха и не искат да си развалят фигурата.Сякаш след 3 ракии ме интересува .

284

стратега

преди 6 години

Трябва да се прокара специален закон Оплождане! Всяка Българска Жена, но Българска Жена... да бъде задължена да ражда до 50 годишна възръст, до пет деца от съпруга, другите от други! Държавата да построи жилища и да даде образование и защита на децата и майката. За 20години ще гоним 20 млн!

283

аспарух

преди 6 години

Територията си е супер.Обаче държавата сегашната е шитня.

282

До 308

преди 6 години

Ничия позиция не принизявам.Ако прочетеш коментарите ще видиш мнения насочени изключително против живота на село.Как нямало магазини, токът спирал, имало страшна престъпност. Аз просто опровергавам подобни неща.Щото не може да се поставят под общ знаменател всичките 5000 села.Това че някой има предразсъдъци към живота на село не е мой проблем.

281

Вадиго Смелов

преди 6 години

След 30 години Азис президент.

280

Анонимен

преди 6 години

Закривай тази държава. Нито държавността е читава, нито пък хората. Разрушена държава за две десетилетия, поздравления на САЩ и Израел за успешната мисия. Чудо трябва да стане, че да искам деца тук, а в чудеса все по-рядко вярвам, въпреки че съм млад и взимам близо 3 бона. Лека вечер :)

279

дарвин

преди 6 години

Видовете загиват в неподходяща среда.Оцеляват приспособимите. Само.

278

Анонимен

преди 6 години

И ако имам наистина парите, ще си вдигна някое 800 квадрата имение, с градини, градинари и конюшни. Ех, има време.

277

Анонимен

преди 6 години

До До 306Да, защото се опитваш се опитваш, да злепоставиш едната позиция, с цел да зивисиш своята, говорейки за неща, които може и да са верни, може и да не са.

276

До 306

преди 6 години

Парите не са всичко.Огромните задръствания, всекидневният стрес, живот в апартамент, вместо в собствена къща.Не бих желал такъв живот.

275

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 304"Акъл на никой не давам"Не знам, звучи сякаш дваша в последните 5 коментара... Е може, да е било нещо колективно.А и не мсиля, че живея по-добре, защото съм в София, Мисля, че живея по-добре, защото ми е 5 цифрена заплатата.

274

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 303Хахаха.Ако вземеш за пример някое село с 50 човека население,само пенсии,може и да а така.И понятие си нямаш от живота в селата близо до градовете в наши дни.