20

Нали разбирате, че

преди 6 години

младежът самбист само с няколко удара би могъл да усмърти този наркоман ***?Но младежът е постъпил цивилизовано.В отговор,съществото, на което 33 години сме плащали кой знае колко помощи,надбавки и т.н., за да яде и да живее, е нанасяло животозастрашаващи удари с нож - в корема и на 2 см от сърцето!Дивашките действия на лу_м_пе_на попречиха на един достоен младеж-българин да вземе окончателните изпити,за да завърши средно образование и да преживее тържественото изпращане на зрелостниците

19

Тоя гн,усен саит

преди 6 години

Трие яко коментарите които са в защита на българите, и срещу мур,гавите ***, ***

18

Бачо

преди 6 години

Пак ще го кажа,заради цензурата-трябвало е да коли наред малките ***,нга,ли в метрото.Докторът от Пловдив и монаха Велико от Шумен поведоха хорото,това са истинските българи, време е целия народ да ги последва

17

Корнелия

преди 6 години

какво стана с малките хулиганчета?

16

Анонимен

преди 6 години

Пръдльото защо се е облякъл с нощничка. То е ясно, че с нея готви, но поне за снимката да се беше преоблякъл.

15

Анонимен

преди 6 години

Джудист, самбист, пръдльо. Само се надува. Някакв си ... го е направил за 2 стотинки.

14

Анонимен

преди 6 години

Аз в колата си нося мачете, силно се надявам саждяр да ми извади нож! Че го транжирам от воле, после че го лежиме!

13

Анонимен

преди 6 години

Нали с и джудист бе *** ,ама накрая се оказа намушкана гайда !

12

Анонимен

преди 6 години

Правило се е на интересно гейчето. Такива винаги си го получават.

11

Анонимен

преди 6 години

Първото си е мислил ,че ще сплаши децата ,но накрая се е натъкнал на истински съперник и е изцапал гащите !

10

Анонимен

преди 6 години

И какво ще се случи!?Нищо!Ще ни крадат,ще ни намушкват и се чудя как не са изнасили някое момиче пред очите на пътниците,в тролеите!Контрольорите дебнат за пътници без билети и ако хванат някой такъв,майко мила!А разюзданите ***,които крадат,плюят и *** из тролеите,никой не ги следи!Ужас!Няма такава държава!

9

Жорко

преди 6 години

Боби, оправяй се бързо, радвай се на бала! Продължавай да бъдеш читав!

8

Случайно

преди 6 години

Медиите дават пълна информация за пострадалите,а престъпниците остават анонимни.Като е известен на полицията мъжа от ....произход,защо е на свобода ?Сега какво следва...отново на свобода...до следващия наръган.

7

Анонимен

преди 6 години

Толкова съм отвратен от бездействието на властта спрямо изродщините на житаните, толкова омраза съм натрупал към тях и Бабуина от Банкя, който ги ползва за да се самоизбира, че чакам да пламне България и един път завинаги, да се натикат *** там където им е мястото, в лагери. Унищожаването на България върви бързо и ако не го спрем, ще съжаляваме!!!

6

плащайте данъци

преди 6 години

внасяйте осигуровки, за да могат лицата с по 8-10 деца да пушат по цял ден и да пият 3в1, с вафли! всеки ден ги гледам защото работя в такава служба, от 6 -8 деца поне две са инвалиди, вземат помощи, придружители, адаптация, социални, подпомагане енергийно, за училище, интеграционни, десетки помощи и добавки, за които не сте и чували, една лилава майка събира по 800-1000 лева месечно, няма и един ден трудов стаж! за да може синът й да наръга вашето дете съвсем спокойно! знам че ще ме изтриете!

5

Анонимен

преди 6 години

Учиш джудо и за какво ,накрая една котка! го направи за смях !Ако си беше нормален можеше да си отидеш на матурата и на бала !Не е герой , поредния *** !

4

Тролей номер 7

преди 6 години

33-годишният мъж е бил всъщност дядото на *** :-)

3

Анонимен

преди 6 години

Ами ще го наръгат. Седелките в тролеите не приличат на нищо, именно от такива като тоя.

2

Анонимен

преди 6 години

На снимката виждам завършен ***.

1

Анонимен

преди 6 години

БХК, тичайте бързо с приза "мъж на годината" при ......... Рецидивист добавя опит за убийство към досието си - тоя е от вашите!