17

Анонимен

преди 6 години

''Истинската цел на Тръмп? Да свали режима в Иран!"(????)А престанете да плещите глупости и да промивате наивни мозъци, изравяйки некъв *** ""Ле-з-еко"!Разбира се че Тръмп не иска да сваля режими, но враговете му искат с тия гнусни лъжи да уплашат с това Ким.Успех на Тръмп в Северна Корея , ги праща в небитието. Тези национални и световни предатели ще направят какви ли не интриги за да се отърват от Тръмп, без да им пука за САЩ или Света. Щото вече разлседвания срещу тях са почнали.

16

Анонимен

преди 6 години

Слава на Гвардейците на ислямската революция на Иран.Слава на исляма.Иран ще победи прогнилия Запад.Жените ще си стоят в къщи и ще разждат по десет деца,ако не слушат бой с камъни на площада.Мъжете ще пушат наргилете и ще се молят на Алах.Децата ни ще живеят мизерно но щастливи.Ех само си викам дано,дано..

15

Анонимен

преди 6 години

Краварска смяна на режима където е имало никога повече няма да има. Това е като шарката - един път се кара. После никой не е достатъчно глупав да се върже.

14

тъпчо

преди 6 години

Аз пак да попитам - по какъв критерии слагате дамгата на управлението на една страна "режим"!?!??Прноизволно или така са ви казали?Чак ми е жал за вас.

13

Анонимен

преди 6 години

Тръмп щеше да сваля и "режима" в Северна Корея.

12

Стамат

преди 6 години

Пишете ме доброволец в иранската армия!

11

Muradoff

преди 6 години

Иран не пипай бе амчъксуратлия, да не ти е Ирак...

10

Анонимен

преди 6 години

До Факт: ИРан също така приеха еврото като основна валута и шитнаха долара. Това е друга причина.

9

Факт

преди 6 години

Истинската цел на САЩ(Израел) е директно унищожаване на всички непокорни по света и постигане на пълен глобален контрол.Войната с Иран е само въпрос на време.САЩ просто не могат да оцелеят без бърза победна война,икономиката им губи обороти и като нищо ще се срине,ако държавите по света започнат да се отказват от долара.Затова всички трябва да бъдат сплашени жестоко и да не смеят да гъкнат!Унищожителен удар по Иран под някакъв измислен предлог е добро начало!

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Точно на русия заприличва шъ знайш.

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Тръмп вече неможе да клати бедрата на Мелания, а тръгнал да клати икономиката на Иран и да прави гражданска война там. ***! А питал ли е Путин дали разрешава ?

6

Анонимен

преди 6 години

Да живее Аятолах Хаменей, да живее Исляма долу Америка долу Израел

5

Анонимен

преди 6 години

САЩ заприличват на Русия при Горбачов. Значи остават още няколко години.

4

пророка Олег

преди 6 години

Истинската цел на Тромпета е да подчини Европейските икономики и да угоди на Изсраел. за Иран го боли фара............Иран е инструмента. Ама то не става само с мотиката, трябва и малко акъл за да се разбере политиката.

3

браво на Тръмп

преди 6 години

Знае как да сваля тоталитарни режими !

2

Анонимен

преди 6 години

Целта е да бъде обкръжена Русия

1

Западни ценности

преди 6 години

Кой се меси в политиката на суверени държави и сменя законно избрани правителства? САЩ естествено. А кого обвиняват неправомерно? Русия по презумпция.