63

До 69

преди 6 години

Не знаеш ама жалиш, а?!! Хахахаха, лицемер такъв. Едва ли си жалил човек през живота си. Дано има кой да ти склопи очите като ти дойде времето, че такива като тебе обикновено севмирисват със седмици, докато дойдат социалните.

62

az

преди 6 години

Тоя тоши е като крадеца на праскови - ***.

61

Анонимен

преди 6 години

Я си гледайте работата бе! Колко деца с проблеми има? Колко хора с увреждания има? Колко бездомни има? Боли ме фара за човек, решил да подлага живота си, даден му даром, за задоволяване на собственото си его. По 5 стати на ден, нон стоп промивка. Тоя дал 50 000, ама не ги бил дал всъщност, ама му намерили инсулина, ама не знам си какво. Аре пътя, колко жалихте за последното починало дете от тежка болест? Не знаете? И аз не знам, защото не пишете за тях?

60

И още

преди 6 години

За всички дето се чудят от къде пари - от проекти. На НПО-тата. Ще ви се завие свят ако разберете колко пари взимат например за мониторинг на гръбливи птици например. А какво правят? Висят в нищото и се правят, че броят. После пишат доклади. Контрол, кой каква работа е свършил? Няма. Това разбира се е просто един пример ...

59

az

преди 6 години

Тоя тоши май е спал с нещо в ***? Неадекватно нещо се изказва.

58

СатаНАТО

преди 6 години

Се пак щом 5 пъти е побеждавал Смъртта, потърсете го още малко. Може да се е послонил в скална цепнатина. Проверихте ли внимателно сички цепнатини?

57

Анонимен

преди 6 години

Току що гледах интервюто с приятелката му.Тази жена беше толкова щастлива и се хилеше с глас.на екскурзия щяла да ходи там дето е загинал Боян.Тази е неадекватна!Какво е това поведение .сякаш мъжът и не е умрял..Няма сълзи.няма мъка от загубата.

56

Анонимен

преди 6 години

Не мога да уважавам някой, който не вярва в Бога. В какво вярваш тогава? В молекулите и вирусите, в телесните течности ли? В собственото си его? Какъв брат можеш да си ми тогава? Ти си варварин и си ми единствено съперник.

55

Анонимен

преди 6 години

И както обикновено, гнусните *** създават истерията и полсе почват да питат-"ама, как стана така"-опорочиха случая за да имат нон-стоп да драскат и сега ще почнат да ни обясбяват колко сме зле, та и от това да има новина...а хората блеят ли блеят...ОМАГЬОСАН КРЪГ

54

Анонимен

преди 6 години

Нито това, че не блееш в нечий хор, те прави "хейтър", нито това, че не одобряваш нечие конкретно поведение или решение, говори лошо за теб. Може да не блееш просто защото не си овца и имаш собствени мисли в главата си.Греда за заглавието. Не постига целта-да промива мозъци.

53

Анонимен

преди 6 години

Сега почнаха да обработват хората за лошите новини...пък, ако си имал отношение по случая, камо ли да не се съгласиш с нещо от внушеното от медиите, пепел да си поръсиш по главата......а и псевдо-моралистите да има кой да замерят с камъни!!! Ходи ме разбери, а?!

52

Продължавам

преди 6 години

Още в първите в съобщения за случилото се по-голямата час от хората започнаха да задават съвсем умесни и очаквани въпроси като - защо е бил сам, защо не се е върнал, защо е без комуникация и gps, предвид заболяването и предишните му инциденти. В купом бяхме окачествени като хейтъри, а жената до ( над, под, зад) Боян взе да обяснява на всички как видиш ли той е много разумен и предпазлив и напрактика безгрешен. Съжалявам за него, но много ви моля... това не е героизъм...

51

Анонимен

преди 6 години

Това да те видят всички, че си отстрелял жираф или си изкачил върха не са мечти а снобизъм. Затова такива хора не го правят тихомълком, ами то са кампании, пресконференции, предварително афиширане и т.н.

50

Анонимен

преди 6 години

Инвестори, вижте коментарите - 90% не искат да чуват за Петров!

49

Анонимен

преди 6 години

Щото те ли ми казват така...кои ценности, напротив, истинските ценности са се запазили и точно тези, които не се съгласиха с изкуственото налагане на някакъв образ за герой са тези, които знаят все още какво е истинската ценност...ще ти припадам аз по лични въжделения и амбиции...или сигурно, защото някак не се съгласяваме с медийния терор по случая??????!!!!!!

48

Хейтър

преди 6 години

Всеки който се вълнува от съдбата на Боян знае къде да чете. Това не са бг медиите обаче.

47

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо срещу Петров. Но преекспонирането на случая дразни. Боли ме хипоталамуса какъв е бил. Не го познавам. Не ме интересува. И други хора умират, по-важни според мен. Но си задавам въпроси: какво е работил, какви са източниците на доходите му? Защо е тази истерия и медиен интерес?

46

Хейтър

преди 6 години

А пък вие не сте в кюпа като медия, тъй ли? Много обичате да провокирате начи. Удивително е как в това информационно общество гъмжи от толкова дезимформация и изопачени, преиначени или откровенно измислени факти. И вие като медии ако спазвахте елементарни етични правила този вихър нямаше да се случи. Но пък не е изгодно, нали? Няма да има цък..

45

До Данчо

преди 6 години

Не, проблем е, понеже гонискарват светец и едва ли не най-стойностният човек в България, някакъв герй за пример на всички! Не смятам, че този е за пример на когото и да било!

44

питам 27

преди 6 години

има повече смисъл,ако сбъдваш мечтите си...........Но така е с неудовлетворените хора,които не са постигнали нищо в живота си...........И КАКВО ? ТОЙ СБЪДНА ЛИ ГИ ? БЕЗ ИНСУЛИН...БЕЗ САТ. ТЕЛЕФОН...САМ ПО ТРУДНИТЕ БАИРИ ПРЕЗ ВИЕЛИЦИТЕ...? като христо проданов - без кислород ? има разлика между мечти и фукня.