14

Анонимен

преди 6 години

Интересно как ги правят тези проучвания? За много години нито аз, нито някой от познатите м и роднините ми не е питан по телефона, лично или по интернет. Явно се правят само в София, защото моя позната там вече четвърти път я питат в различни проучвания.Учил съм социология и много добре знам какво значи едно проучване да е представително.

13

Анонимен

преди 6 години

Скорошно изследване в Македония показа, че около 30% имат добро отношение към БГ, така че има напредък.

12

бг

преди 6 години

До АнонименПриемането на една страна в ЕС не премахва агресивността й към съдедите.Гърците като са в НАТО и ЕС нима са се отказали от т.н."помашка нация" или от погърчването на всичко българско в Тракия .Напротив -станали са по-нагли -опитват се да погърчват и български паметници нас.Така бяха "реставрирани " стенописите в Кукленски и Бачковски монастир , като кирилските напдипи бяха заличени и на тяхно място бяха зографисани гръцки.

11

анонимен

преди 6 години

че югославия от 1945 г е в европа америка и австралия докато ние си вадехме гранични листове за посещение на сьбор за какво и е на македония ес и натокои ще ги напада провокации ще има само от косово

10

ss

преди 6 години

Стига с глупостите и платените статии ! НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА МАКЕДОНИЯ ! АМА НАИСТИНА НА НИКОЙ !

9

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, от гледна точка на регионална сигурност, е по-добре МК да е член на НАТО. За ЕС ми е все тая. От подкрепата за тях не сме видели нищо добро, само омраза и плювки.

8

Анонимен

преди 6 години

На мен не ми е се тая аз съм против.

7

Анонимен

преди 6 години

А аз съм от тия 30% на които им е все тая.

6

Българина

преди 6 години

По интересен е въпроса какъв процент искат да се обединим ?

5

Анонимен

преди 6 години

Аз а като чета коментарите тук оставам с впечатлението, че българите искат вън от ЕС?

4

Ужас !!!

преди 6 години

Омбудсманът Maq(костинбродска) изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

3

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че искаме,защото те ни плюят в лицето,а ние мислим,че дъжд вали!Кражбата на историята ни и дивата омраза ги игнорираме,а с приемането им в ЕС ние се съгласяваме де факто,че техните твърдения и претенции към нашата история са истини.Така и не се научиха много хора,че загърбването на проблема не го решава.....а последици винаги има.След 100г с техния хъс за фалшифициране и с нашето неглижиране на тези казуси може да се учи тяхната история в бг. училищата

2

Анонимен

преди 6 години

Честно казано, не ни пука :).Хубаво ще е, Македония да не е ни в НАТО, ни в ЕС, защото когато Сърбия и Русия спрат да се разбират, ще можем си я делнеме с гърците. Какво ще кажете .

1

Македонец

преди 6 години

Я па сакам ЕС, барабар с Бугария да ги приемеме у Македониа.