97

Анонимен

преди 6 години

до Човек, Именно!И този какъв герой е? Какво доказва? Герой си ако спасиш човек в планината рискувайки собствения си живот. Тоя рискува живота си само и единствено за да си начеше егото.

96

Човек

преди 6 години

В случая с този алпинист той се доказва като силна и уникална личност или пък самонадеяна такава.Кому е нужно всичко това в днешното ново разделно време?Смисълът на живота е в обмисляните и разумни решения във всяка ситуация защототой се живее само веднъж и завинаги.

95

Анонимен

преди 6 години

Инсулина открили ?? Тоя е диабетик, а си хвърля инсулина? Нещо не мога да схвана.

94

Анонимен

преди 6 години

До Сандо

93

Сандо

преди 6 години

ако го намерят ще е на кочан

92

Анонимен

преди 6 години

С 1001 БОЛЕСТИ ТРЪГВА САМ БЕЗ ЛОКАТОР БЕЗ ТЕЛЕФОН!!АБСОЛЮТНО НА 10000000000% ПЛАНИРАНО ЗА ДА ОСТАВИ ЗАСТРАХОВКАТА НА ДЕТЕТО СИ!-----------:D ВАЖНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ДАРИХА ЗА НЕГО СИ ГО ПОЛУЧИХА ЩОТО ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА!!!

91

Льольо

преди 6 години

при други обстоялтества този смъртник можеше и да ми стане симпатичен. Не смея да си отворя фейсбука, фийда ми е пълен със сълзливи постове и обиди че съм потомък на бай ***, задето казах "байгън" от Боян, алчната му жена и опита да се героизира един несретник

90

бай Митю

преди 6 години

Роденият да пълзи няма да разбере, защо на орела му трябва да лети.

89

Гочу

преди 6 години

Ся са сетих, че като бях малък имаше пак такава драма с голям обществен отзвук, но с Христо Проданов. Остана и той в планината. Еверест. Години по-късно прочетох книгата на Людмил Янков - Върхове и хора, човека който се опита да го спаси. Велика история. Абе....Където има воля, има и път...

88

Манолски

преди 6 години

един познат гоче каза: Да би мирно седяло, не би в Хималаите умряло

87

Ала_Бала

преди 6 години

"Райнхолд Меснер оневинен за смъртта на брат сиТрупът на Гюнтер бе намерен след 35 години и даде липсващото доказателство." Чета и проумявам, защо преди години, когато работех в чужбина имаше българи, които казваха, че са сърби. Този народ заслужава още 10 години да го управляват хора като Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Симеон Сакскобургготски беше прав, когато заключи: "Българите имат нещо грешно в чипа си" Той добре го използва в своя полза.

86

Анонимен

преди 6 години

Един път стомна за вода,втори път стомна за вода,третият път стомната се чупи!

85

Анонимен

преди 6 години

ВАЖНОТО Е , ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ДАРИХА ЗА НЕГО БЯХА НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ КАТО ПЪЛНИ НЕУДАЧНИЦИ КАКВИТО СА :D

84

Пет

преди 6 години

И ако отлети за Австрия с застраховка от там...какво става? Кой ще плати разходите? Те тези от застраховките не са будали! И в затвора ще го вкарат да излежава и плаща обратно! Ха да му е честито ако лъже!

83

да знаете

преди 6 години

Прибрал го е Йети.

82

Заглавие

преди 6 години

Кога ли ще кажат, каквои са тези материали и оборудване на Боян, които са намерени. Те ще дадат отговор на много въпроси и догадки. Истината, е че на всички им стана мъчно за този човек, защото той беше много позитивен.

81

Анонимен

преди 6 години

Големи мизерници сме и от злоба сами ще се затрием. На критикуване сме първи. Откъде се взе тази омраза към непознат, не мога да го разбера. Алпинизмът е световно признат спорт и винаги има риск. Да почива в мир човека!!!

80

Анонимен

преди 6 години

БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ИМАТ ЧИП ПА ТОЯ НЯМАЛ!ВСИЧКИ КОИТО ГО ЗАЩИТАВАТ СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕУДАЧНИЦИ :D

79

rem

преди 6 години

Аз от това което съм гледал,за тези хора това си е едно скъпо платено хоби.Шерпите натоварени като мулета вървят зад теб,и ти на базовия лагер си гледаш филми.Ясно е че след последния лагер си рискуват живота,но това е само заради егото и адреналина.

78

Еднозъб ром

преди 6 години

Всъщност сега прочетох, че Дойчин Василев и Карина Сълова 1999 г. са правили бивак под Шиша Пангма, но са били двама изкопали са си подслон и са били с цялото оборудване за подобно изпитание.Д. Василев също твърди, че чудо би било да намерят Боян жив!