60

Анонимен

преди 6 години

До наблюдателДържавата е по-важна от всяка партия.

59

Анонимен

преди 6 години

Не искате ядрена енергетика и АЕЦ - Белене(които дават най-евтин ток)............купувайте скъп ток от ВЕИ-тата, контролирани от партийни функционери от ГЕРБ, БСП и техни роднини и фирми................после недейте да ревете, че токът е скъп...............оплаквайте се на АРМЕНСКИЯ ПОП.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56 "България е колония на ЕС и САЩ.................затова България няма право на енергийна политика и стратегия..."ИСТИНА!

57

Анонимен

преди 6 години

80 % от хората станаха немислещо стадо електорат и "материал", което обслужва 10 % политици, работодатели, олигарси и мафиоти.Останалите 10 % умни българи каквото и да кажем...........гласът ни е глас в пустиня.

56

Анонимен

преди 6 години

Инвестират парите за пенсии в АЕЦ Белене и казват на пенсионерите, че до няколко години ще получават европейски пенсии. Ако стане нещо, добре, ако не стане ще обвиняват международното положение

55

Анонимен

преди 6 години

България е колония на ЕС и САЩ.................затова България няма право на енергийна политика и стратегия............колкото и да ви убеждават в противното експертите.И тази зависимост е по-силна, отколкото от СССР навремето.Добър вечер, селяни прости!!!

54

наблюдател

преди 6 години

БКП започна АЕЦ Белене - сега такава партийка нямаНДСВ започна АЕЦ Белене - сега е останал само избелял споменГЕРБ ако започне АЕЦ Белене, до една година ще се разпадне

53

Анонимен

преди 6 години

Цената на електроенергията в България постоянно ще расте, защото:1.ще купуваме ток от Турция и Румъния2.енергийният микс е построен на грешна основа3.ВЕИ-тата ни продават скъп ток, защото БГ-олигархията трябва да печели 4.ЕРП-тата са чужди фирмиКое не разбрахте?Знаем, че евроатлантическите ви кратуни бавно загряват!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Засега само пишат доклади и докато ги прочетат минават по 10 години.

51

Анонимен

преди 6 години

ТКЗС беше ликвидирано и сега внасяме ГМО и храни с химикали от ЕС и САЩ.

50

Анонимен

преди 6 години

Активите носят приходиПасивите - разходиВсичко свързано с АЕЦ Белене е пасив, което е общоизвестно. Все пак разни хора все още се опитват да казват на черното бяло

49

Анонимен

преди 6 години

България няма собствена енергетика...............т.нар.БГ-енергетика се командва от чужди фирми-производители и ЕРП-та.

48

Анонимен

преди 6 години

Вместо Южен Поток и транзитни такси за милиони за България.............сега турски поток................така ви се пада на тъпите евроатлантици!!!

47

Анонимен

преди 6 години

Германия строи Северен поток 2, бай *** не иска да е зависим от Русия и Москва............защото руснаците много лоши хора.........айде сега купувайте руска газ с турска надценка от диккатора Ердоган..............станахте зависими от ЕС и САЩ............а визите за САЩ си остават...............честито ново ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО РОБСТВО.

46

Анонимен

преди 6 години

Купувайте руска газ с турска надценка от Ердоган......................много сте прости ....................ама все тарикати.............и ток от руски реактори в Турция и канадски реактори в Румъния......................колко сте задръстени и смотани 80 % от българите..........прав беше професора Иво Христов!!!

45

Истукан

преди 6 години

Няма за кога. Окрадохте толкова пари, стига ви вече! Най-малко 10 пъти щяхте да строите този Белене и нищо не построихте, но взехте милиардите за себе си. Няма за кога да го строите вече, свърши! Аз предлагам вече друга алтернатива откачане от мрежата и собствено производство на ток. Тази технология е патентована и навлиза...

44

Анонимен

преди 6 години

Ако теглят чертата сега ще се рабере колко е откраднато и пропиляно. По-добре за тях да се строй за да се краде още без проблем.

43

Анонимен

преди 6 години

Колонии като България, подчинени на американското посолство нямат право на ядрена енергетика.................Орешарски и Борисов се оказаха много мекушави, неспособни за дащитават БГ-национални интереси.Както и 90 % от БГ-политици!!

42

Анонимен

преди 6 години

Турция строи АЕЦ с руски реактори.Румъния строи АЕЦ с канадски реактори с тежка вода-съвсем друга технология.Българите сме много умни...........тарикати..........затова след време ще купуваме ток от съседните държави..леле...........как може да сте толкова прости и ***???

41

Анонимен

преди 6 години

Територии като България с колониални администрации нямат право да имат ядрена енергетика............дори да има АЕЦ, тя ще е с преобладаващо чуждо участие............частна АЕЦ на БГ-територия...................харесва ли ви??Добър вечер, селяни прости!!!