66

Анонимен

преди 6 години

Миграцията за която говоря е тази на юдео-хазарите от Азия и Европа по земите на днешен Израел. Те подлагат на геноцид семитите. Реално в Палестина има повече коренно население от колкото в Израел.

65

Анонимен

преди 6 години

До 67Точно поради тази масова миграция в Израел 80% от населението е с хазарски произход, само една малка част са семити. Докато в Палестина коренното население е от семитски произход.

64

НА БАБА ТИ ХВЪРЧИЛОТ

преди 6 години

ДО 61-ЕВРОАТЛАНТИКОТ 1939г. ЦИОНИСТИТЕ ЗАПОЧВАТ ПЛАН ЗА НЕЛЕГАЛНА ИМИГРАЦИЯ НА ХИЛЯДИ ЕВРЕИ В ПАЛЕСТИНА!!!САЩ, НОРВЕГИЯ,ИСПАНИЯ И РАЗБИРА СЕ ИЗРАЕЛ НЕ ПРИЗНАВАТ УПОТРЕБАТА НА ДЪРЖАВА ПАЛЕСТИНА.РУСИЯ,БЪЛГАРИЯ,КИТАЙ,ШВИЦИЯ,ТУРЦИЯ,ВСИЧКИ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ,БЕЗ БАЛТИЙСКИТЕ ПРИЗНАВАТ ДЪРЖАВАТА ПАЛЕСТИНА!!!ТА ТАКА ЕВРОАТЛАНТИКО....

63

Анонимен

преди 6 години

Как може половин град да е столица на една държава, след като другата част на града е в Палестина. В такъв случай, редно би било Йерусалим да бъде столица и на двете държави.

62

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо и как Израел "спечели" Евровизия. Всичко е планирано по случай 70 годишнината от създаването на ционистката държава.България не трябва повече да участва в тази пародия на фалш и деградация.

61

НА БАБА ТИ ХВЪРЧИЛОТ

преди 6 години

До 61КАК ИМ КАЗВАХА НА ТЕЗИ, КОИТО ЖИВЕЕХА СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРЕДИ ДА СЪБЕРАТ ЦИОНИСТИТЕ? НЕ СА ЛИ ПАЛЕСТИНЦИ!НАИМЕНОВАНИЕТО НА СТРАНАТА ИДВА ОТ ФИЛИСТИЯ,ИСТОРИЧ.ОБЛАСТ,ЗАСЕЛЕНА ОТ ДРЕВНИЯТ НАРОД ФИЛИСТИМЦИ.

60

Вицоман

преди 6 години

Представителят на Израел от трибуната на ООН:- Мога ли да започна по-отдалеч?- Може, само че кратко.- Когато Мойсей ни изведе от Синайската пустиня, ни доведе на брега на свещената река Йордан. Ние си свалихме дрехите и се хвърлихме във водата, за да отмием натрупалия се пясък от дългия преход. Когато излязохмеот водата, видяхме, че палестинците са ни свили дрехите!Скача представителят на Палестина:- Протестирам! Нас тогава изобщо ни е нямало там!- Благодаря, ето това исках да докажа...

59

Чалмофоб

преди 6 години

Израел е оазис на цивилизацията сред диви, архаични, войнстващи племена. Колкото и да плюете по Израел, тази страна е едно чудесно място за живеене за разлика от ислямските сметища около нея. Дори и да са завоеватели заслужават адмирации че са превърнали пустинята в оазис!

58

Анонимен

преди 6 години

До НА БАБА ТИ ХВЪРЧИЛОТДраги смехурко, я ни припомни кога "палестинците" са имали държава.

57

Анонимен

преди 6 години

Света е на този хал защото е управляван от евреи. Римляните толкова са ги мразили че сравняват Йерусалим със земята, камък по камък, и забраняват на евреите да се върнат там. Какво е провокирало тази омраза към тях през вековете? Няма народ който да ги обича, изключвам колонията им САЩ. Защо са мразени? Защото са гадове! Това е истината.

56

Шалом

преди 6 години

Като Ви чета и ми става жал за Вас. Тръгнали да злобеят за евреите и да защитават арабите. Да попитам някой от вас, живял ли е поне 3 месеца в мюсюлманска държава? Ама не Турция където са по-разголени от нас.....Ирак,Йордания,Сирия....отидете и ще разберете много неща . Аз съм живял 6 месеца в Израел и Ливан и мюсли на снимка не искам да видя. Говорите за история но никой не написа ,че още 1090г. папата организира първия кръстоносен поход за освобождение на Ерусалим от мюсюлманите..

55

Анонимен

преди 6 години

58, а кой контролира банките? А. Марсианците Б. Чукчите В. Евреите. Евреите са прокълнат народ, от тях само злини и проблеми идват. Проследете им многохилядолетната история и ще откриете, че никой не е успял да ги изтърпи. Още древните египтяни преди 5000 години са ги подлагали на гонения.

54

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНай големите и печеливши банки в света са финансирали войните. Те са финансирали и едната страна и другата страна на войната и винаги са печелили, защото са знаели, че ако едните загубят войната, другите ще спечелят. За тази работа не се иска много акъл, но за жалост не всеки го има.

53

Гробокопач

преди 6 години

Яко Ционизъм. До дупка. А пък техният сънародник в България, ни казва, че национализмът в 21 век, бил лошо нещо;))) Нищо лошо янма в национализма, само на Бойко не му е удобен. И на Господарите му.

52

????

преди 6 години

ДО51СУЛЮ И ПУЛЮ ЦИТИРА БИБИЛИЯТА......А ТИ СИГУРНО ПЪТУВАШ ПО СВЕТА И БЪЛГАРИЯ С КАРТА ОТ СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ?ОТ СВ. БИБИЛИЯТА ДА СЕГА ДОСТА ИСТОРИЧЕСКИ ПРОМЕНИ ИМАШЕ АКО СИ СИ ОСТАНАЛ В БИБЛЕЙСКО ВРЕМЕ И ДОСТА ТЕКСТОВЕ ПРОМЕНИХА И СКРИХА ОТ ОРИГИНАЛНАТА СВЕЩЕНА КНИГА.....

51

Анонимен

преди 6 години

Може да ви прозвучи смешно, но човек който разбира от музика и пеене отлично е разбрал какъв огромен диапазон от високи и ниски тонове на пеене има Нета. Това е едно едно непосредствено момиче с детски характер. Прилича на кюфте, спонтанна с много чист характер. Като я попитаха какво е първото нещо което ще направиш като се върнеш в израел , тя каза - ще ям хумус.Сигурен съм че самата тя не осъзнава певческите си възможности.

50

Миротворецът Шалом

преди 6 години

Какъв мир само тия дни... докато иранските ракети летят към обетованата земя, а еврюхите отвръщат на удара с техни ракети. Мир вам! Тя Израел е известна като най-мирната държава разположена на умиротворена територия ;-)

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Мили Боже.........да употребяваш в едно изречение "Стария Завет" и "религия" си е чисто невежество!!!! Явно липсата на духовно образование ражда такива невежествени елементи, за които живота е една пълна каша!!!! Стария Завет е ЖИВОТООПИСАНИЕ на един бездуховен свят, в КАКЪВТО СЕГА СЕ ПРЕВРЪЩА НАШИЯ, В 21 ВЕК.............и въобще не изключвам неговата катастрофа!!!!

48

Анонимен

преди 6 години

В Библията пише, че първия евреин на име Аврам заедно със жена си Сара са тръгнали към земите на днешен Израел от земите зад реките Тигър и Ефрат. Там са получили и наименованието Еевреи"Като са преминали река Ефрат , месното население е казало "евру" което означава преминаха. От там им е останало и наименованието евреи. Ерусалим е бил крепост на евусейците превзета от еврейския цар Давит, разцъфтял по време на сина му Соломон. Били са в постоянна война с плищимите . Вижте "Самсон и Далила"

47

Анонимен

преди 6 години

Оооох, сега ми е ясно защо Израел спечели този цирк Евровизия.