36

Анонимен

преди 6 години

Тоя не е ли подсъдим че дава интервюта? Кога ще го съдят за убийство?

35

Анонимен

преди 6 години

До 27 БГ чорбаджията е номенклатурен кадър на някаква партия. И някой друг е поставен управител на гараж, парк или камион . И от ту надолу по веригата върви. Всичко това може да рухне от раз.Като се приемат мерки и стандарти от ЕС. Така корупцията отпада. Фараоните с пирамидите отиват в миналото.

34

Брр

преди 6 години

Незнам незнам , много сте умни тука у форума 'робът немислел' било в 'полза на шофьора а не на Бг чорбаджията' ама аз ви каьвам че е в полза на френския/европейският шофьор и френската фирма българската ще я закрият при тези условия. То и демокрацията уж е в полза на либийците и иракчаните ама *** ги виж колко по-диви и гладни са сега макар уж привидно свободни без диктатор. Тей че тея европропаганди нещо не им вярвам.

33

ГлейСя

преди 6 години

Добре бе Макрон за к'ви дребни глупости се хваща нито сме изместили френските превозвачи нито ще ги изместим скоро. Ама Наш Бойко що не изгони всички френски и евро келипирджии от България да почне била кауфланд тец-ове разни а да и да поиска компенсация че южен поток не мина през България щот европейците го накараха да увърта на Путин като стара ***. Ей на Макрон си защити и превозвачите дори.

32

Емии

преди 6 години

Бг чорбаджия - малък калибър просто ще увисне и ще закрие фирмата ако плаща пълни осигуровки и хотел на тея цени на километър неможе да си го позволи.

31

Анонимен

преди 6 години

Valio 100 няма как да го обясниш на немислещи хора. ЕС е натискала нашите управници за какво ли не, което е в полза на народа. Но те си правят тяхното и после пропагандата ише глупости че виновна била Европа. А те даже ни съдят редовно в Страсбург. Ама нали се плаща от бюджета....Колко пъти им казаха да се вдигнат ударно доходите. За съдебната система е през ден. Ама ....нали

30

Анонимен

преди 6 години

В ЕС ВСИЧКО Е ЧАСТНО С ЯСЕН СОБСТВЕНИК И ПРОГРАМИТЕ ВЪРВЯТ. АКО ИСКА ЕС МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ВСИЧКИ ТИРАЖИИ ПРИ ТЯХ И ТУКАШНИТЕ ФАРАОНИ И ПИРАМИДИ ЩЕ РУХНАТ ИЗВЕДНЪЖ.

29

Анонимен

преди 6 години

Няма да спрат да го показват този ***! Всеки ден на 5-6 кадъра...Да не си способен детето си да опазиш, а държавни работи ще управляваш - пълен абсурд! Наглост!

28

Анонимен

преди 6 години

Московси, неадекватните със съвремеието БГ да правят, като вятъра. По света и в развития свят шоферите се прибират у дома редовно. Чукове смотани, псевдо министри и бизнесмени!!! ДАно фалирате, да фалирате и територията, че да се започне отново.

27

Шофер

преди 6 години

Тей чее тея светли еврокоментари и защитата и добруването на шофьора не са ми много ясни. То и в Украйна спретнаха демокрация и майдан за доброто на народа ама не им поеха сметките за плащане. Аз на западняци спрях да вярвам много много. Но виж как Макрон защити френският транспортен бизнес в този случай. Хем няма как ние да го фалираме като подбием цените за превоз на франчулята -толкова сме малки в тея големи държави чее бълха ги хапе ама и бълха нещът на гърба си охранен.

26

Анонимен

преди 6 години

Бг чорбаджията няма да фалира. Просто ще му падне печалбата. Та Макрон хубаво казва, ама робът не мисли. Бг чорбаджията фалираше с 20 лв вдигане на мин заплата, ама се оказа , че и 270 лв горница не било проблем. А фирмите масово са на властта. И това им е проблема. Все искат да цоцат, а пари да не дават.

25

valio100

преди 6 години

Разбирате ли сега кой какъв е и кого защитава??? Правителството на Мафията пази мафиозите които му плащат,а европейски президенти искат бг.робите да живеят по човешки.Разбирате ли вие кого сте избрали да ни управлява??? МАФИЯТА.

24

Анонимен

преди 6 години

Ама московски на тази снимка изгкежда много снощен. Как може в това състояние да работи, и то работа за пред хора? Да беше някаква ихрана да гледа камери в една стаичка *** дойди, ама министър..

23

Шофьор

преди 6 години

Та исках да кажа още не ми е ясно тея номера на Макрон колко много ще защитят БГ шофьора? БГ Чорбаджията ще затвори и ще освободи шофьора туй ще е последствието да ти кажа ако го вземат французите ще има осигуровки на на пълната заплата и ще спи на френско хотелче може би. Щот досега в кабината и на минимана заплата осигурен инак парата си взема кеш колкот французки шофьор ама сртне ше ме вземат ли във френската фирма питам като ми фалира БГ чорбаджията??? Щот ся си знам шефа и работата върви.

22

84063

преди 6 години

Хайде да престанем с това овехтло бъдеще време. Минало свършено - това е формата за добрия управленец.

21

Бррр

преди 6 години

Е то хубаво че промяната ще в полза на шофьорите ама на чии шофьори? - на тези наети при западна френска фирма , щото Бг превозвачите/фирмите които в последните няколко години напъплиха към запад и подбиха цените на гърба на шофьора както право казваш /ниски осигуровки и т.н./ просто Бг фирмите ще фалират при тея условия ишофьора ще се мести в западните спедиции ама там дали ще го искат? Много са кадърни и вече познават Европа и ще си намерят работа и при западни превозвачи.

20

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е , че доста хора го осъзнават, ще промяната е за добро на шофьорите. Но бг чорбаджиите са недоволни и изкарват всичко като някаква злина на ЕС. То винаги това правят. Измислят нещо да крадат и хоп, това идвало от Европа. А хилядите смислени неща, които им искат в полза на хората ги неглижират. И после плащат с наши пари като ни осъдят.

19

Народен Съд

преди 6 години

Този същият Уби синът си (да почива в мир детето)на безплатна почивка в хотел на един от превозвачите.....щом могат да плащат за спането на този....могат да плащат и Янис шофьорите!Вместо Бугати ще карат Мерцедес.......малко ли е?

18

House M.D.

преди 6 години

Предметът Вашингтонски още ли не е в затвора?

17

Анонимен

преди 6 години

Лобито на превозвачите не му плащат на министъра и а пък той ги защитава! По интересно е има ли кой да защити шофьорите? Не е тайна нечовешката експлоатация на която са подложени , а предложението на Макрон е в полза на шофьорите.