144

Анонимен

преди 6 години

Ministrite na gerb pravitelstvo i kmetizata fandakova da davat pstu te sa milioneri boiko borisov kolko dade goranov za4eva milionerkata pavlova davaite vie ste bogataschite na bg

143

Анонимен

преди 6 години

Каква ирония -да се бориш срещу ски туризма и да загинеш там където няма втори лифт. А казват няма Бог!

142

Moira

преди 6 години

Луд ли си, за болни деца, въпросната Радослава вече сигурно спряга банкета, ходенето до Сейшелите, почивка в Мали... Очите й станаха на паници от алчност да осребри смъртта на човека до себе си...

141

Анонимен

преди 6 години

missing in action , погребвайте празен ковчег , а парите дарете за болни деца. бъдете реалисти в крайна сметка.

140

Анонимен

преди 6 години

Наглостта на просяците счупи *** ! В коя държава по света човек е задължен да дари пари ? Кристоф ако е обещал не означава, че след това не е размислил разумно и няма право да се откаже да дари, защото има 100 %-това сигурност,че парите му няма да отидат по предназначение, както това се случи с дарените пари за населени места пострадали от бедствие ! Тази някаква си Нери има глава само за равновесие...що за държава е това България и що за народ я населява, да търпи това тотално обедняване ?

139

стефчо

преди 6 години

Да одиш по голи камънаци не смятам че е признак на голямо геройство,или че си надхитрил природата! Ако имаш излишен ресурс от пачки-дай ги за благотворителност!

138

Анонимен

преди 6 години

Защо няма един коментар,че просията на пари из медиите за нуждаещи се е само в България ? Защо държавното здравеопазване е платено само в България от страните в ЕС ? Защо държавните медии в България служат на политиците,а не на народа ?Защо Българският парламент е зона отредена само за червени престъпни наследници на шумкари, ком'уняги и техните наследници ?Защо България вече 29 г. продължава да се управлява от комунисти ?Защо в България политиците са все престъпници, измамници и ненаказуеми ?

137

Мнение

преди 6 години

Този човек е преценил, че вече е безсмислено да дарява пари за спасителна акция.Парите са си негови.

136

Анонимен

преди 6 години

Пак просия на пари в България ! Аман бе,ограбват народа по всички възможни начини за да го държат смирен и покорен ! По телевизиите само реклами на"тука има тука няма"/билетчета за търкане/,просия на пари за болни,реклами на лекарства за болното общество от "***'лоумие",турски и индийски филми разпространяващи пороците в обществото ПОДЛОСТ,ОМРАЗА,НЕНАВИСТ,ЗАВИСТ,ЗЛОБА все между роднини и нито дума за обединение на нацията и как БКП създаде ГЕРБ,БСП,ДПС,НФСБ патриоти разни за да управлява вечно.

135

Bg

преди 6 години

Аман вече. Колко болни деца има, които нямат никаква вина за това. Този Боян нито някой го е карал, нито някой му в длъжен да плаща търсенето му.

134

Анонимен

преди 6 години

Добре де, толкова фирми спонсори (Walltopia, с най-"великия" бизнесмен в БГ), толкова НПО-та жужат около тях, и пак опират до събиране на пари от хората.

133

Анонимен

преди 6 години

По китайската тв казаха,че е възможно шерпите да са го изяли

132

Анонимен

преди 6 години

Боянчо и приятелката му живеят на гърба на Държавата,рекламодатели,зелени,беМбени и пр.Обиколиха света,а хората мрът като мухи,така че не чакайте помощ от хората, кърлежи такива!

131

77

преди 6 години

Играл си човекът на руска рулетка. Веднъж, два пъти, три пъти...повярвал си, че няма куршум в револвера. И изведнъж - изненада, к'во праим ся? Дарителска сметка - да вземем пари от тези, дето едва свързват двата края и работят на 2-3 места за да оцелеят. Че пък и нагли - ще обвиняват, че не искаш да си дадеш парите, изкарани с честен труд за някой, който отишъл да си прави кефа. Иван Кристофф може да е поразбрал за какво става дума и да се е отказал от дарение. Какво странно има?

130

Анонимен

преди 6 години

добре е просто веднага да преведе дарението си в сметката на Боян Петров или на жена му мно'о арогантно, меко казано!

129

Бай Кольо

преди 6 години

Аре стига сте муфтили пари от народа. Има застраховки за такива случаи, но тоя явно е поредния тарикат, който е искал да мине тънко. Народа не е длъжен да плаща затова, че някакъв си там е стиснат.

128

Анонимен

преди 6 години

От 307 коментара са останали 144. Свобода на словото ама друг път.

127

Зелен активист

преди 6 години

В България Боянчо взимаше големи пари, за да брои птичките и пчеличките по трасето на бъдещата магистрала Струма и да говори как не трябва да има такава магистрала. Добри пари му плащаха също и, за да кряка срещу втория лифт на Банско и да манипулира общественото мнение като говори лъжи из медиите. Та сега спонсорите на целия този пасквил, да дадат колкото пари трябват, за да го спасяват тоя платен протестър.

126

111

преди 6 години

Не смятам, че е морално да се просят средства за спсяването и евентуално пренасянето на Боян Петров. Неговите рискове трябва да се понесат от застрахователя, неговия екип и роднини. Не бива да се занимава обществото с частните проблеми на другите.

125

Гoшу

преди 6 години

До МХМММНе са го видели :))) Иначе не само ще го изтрият, но и БАН до утре ще имаш :)))))))