8

Манипулацията

преди 6 години

Истинската средна продължителност на живота е средната възраст на починалите през съответния период български граждани. Например, през 2017 средната продължителност на живота в България е била 69 години, при мъжете 66 години, а при жените 72 години.Очакваната средна е нещо съвсем друго и почива на предположения колко ще живеят сегашните живи български граждани, вкл. и най-малките деца.

7

Манипулацията

преди 6 години

ОЧАКВАНАТА средна продължителност на предстоящия живот ОБЩО ЗА НАСЕЛЕНИЕТО на страната, изчислена за периода 2015 - 2017 г., е 74,8 години, Средната (ОЧАКВАНА) продължителност на живота при мъжете е 71, години, докато при жените е със 7,1 години по-висока 78,4 години.* От доста време ни манипулират с тази очаквана средна продължителнсот на живота, с която подменят средната продължителност на живота в България. В очакваната са и току-що родените бебета, което вдига средната с доста години

6

1

преди 6 години

Драги ми от ДНЕС БГ,с такива заглавия обиждате слънцето наше,то по-цял ден тръби,че сме най-добри,в икономически разтеж,в борбата с контрабандите и т.н.,и вие,му подливате вода.но днес президента на Франция го върна в пътя.

5

Анонимен

преди 6 години

Видими резултати.ГРОБ.

4

BezEmotsia

преди 6 години

НИЩО НОВО В КЛАСАЦИЯТА. НА ТОВА МЯСТО БЯХМЕ МИНАЛОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ, ПО-МИНАЛОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАЗАД. НО ПОЛОЖИТЕЛНОТО Е, ЧЕ ИМА РЪСТ НА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТ И ТО НЕ Е С МАЛКО.

3

Анонимен

преди 6 години

Айде стига мрънкали! Оглавяваме всички класации и пак недоволни!

2

Защо ли?

преди 6 години

Онзи ден писаха,че жена е починала,защото не е имала 10 000 лв да си плати лечението,а не е само тя....Претрепваш се от работа от сутрин до вечер и накрая пак не можеш да спиш понеже мисълта как ще си платиш сметките,как да изкараш до следваща заплата не ти дават мира.Лишаваш се от елементарни необходими неща и храни и т.н....Защо ли сме с най-ниска средна продължителност на живота?

1

Клара

преди 6 години

Още един повод за национална гордост.