60

Некъф

преди 6 години

Да ги обират тия таргаш!!!

59

пецата

преди 6 години

500 хил лв /7 дни=71000, /13ч раб ден =грубо 5500/60мин=90лв на 1мин, 3 каси средно да работят за деня(в час пик са 5-6 в др време 1каса) това са по 30лв на мин ако касата работи нон стоп, малко са завишили ми се струва, града е 50хил човека къв ще е тоз супермаркет с каква посещаемост, трябва целия град само там да ходи, струва ми се целия филм да е мушингия на самия супермаркет за да удари застрахователите

58

Анонимен

преди 6 години

Българина не заслужава повече от 500-600 лв заплата. Повече не, защото ги ползва за глупости, да живее, а не да оцелява, което заслужава. Трябва да се затрие като нация. Няма такава гадна нация с толкова мошеници по света ! Всеки втори е тарикат, обирач, мошеник или крадящ милиони бизнесмен или корумпиран държавен служител. Свестните хора да отидат в чужбина за вече нормални заплати.

57

Че Гевара

преди 6 години

Магазин с такъв оборот ,а дава 500 лева на персонала ! Обирджията е нашенски Робин Худ и сега ще пъха пликчета с пари на бедните !

56

Анонимен

преди 6 години

ДА ГИ ОБЕРАТ!!!КЛОНА НА БАНКАТА БИЛ ТОЧНО ДО ХИПЕРМАРКЕТА АМА ТЕ ПАРИТЕ НЕ ВНАСЯЛИ :D100 ХИЛЯДИ ЛЕВА ВЕДНАГА СЕ ВНАСЯТ!ИНАЧЕ ИДЕЯТА Е ВЗЕТА ОТ ЕДИН ФИЛМ

55

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен59зима на баща си пенсията и парче пица за 1000 поста. колко мислиш че зима

54

Анонимен

преди 6 години

До СОД 151Евала на човека. Само така срещу монополистите, които убиха всичко българско.Дават мизерни заплати и само нискоквалифицирани и очаяни работят в тези магазини.В Лидъл касиерките са на 1260лв заплата.Ти колко взимаш бе мишко?

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Обикалям по другите вериги, даже в кварталните магазини вече е по-евтино, а стоки, които преди 5 г са стрували 5 лева в К а ф ланд сега струват 10 лв. А моята заплата даже я намалиха...Радвам се да го прочета!Надявам се съвсем да не останат пари за хибридните ви постове.Явно Медведев не се е шегувал като каза - Пари няма, дръжте се!

52

Анонимен

преди 6 години

Ама от къде в Монтана 500 000 в магазин бе?Там нали умират от глад?

51

Анонимен

преди 6 години

До до weissСрещу ГЕРБ всеки плюе безплатно,но за сметка на това-с удоволствие!

50

Анонимен

преди 6 години

До Някой върза ли сеВ България 80% са ***!

49

Св до Иванов

преди 6 години

И ти си прав :). Веднъж носих 10 бона кеш, умрях от мислене къде са що са - за 2-3 часа с чантичка. А тая така харизала чужди пари 50 пъти повече ... Не ми се мисли.

48

Анонимен

преди 6 години

То в цяла Монтана няма 500 бона, а тия в един магазин

47

Иванов

преди 6 години

Новината е сгрешена. Едва ли супермаркет в Монтана може да направи половин милион оборот за една седмица. Изключено. Второ -момата явно е в комбина с престъпника, тъй като едва ли има толкова *** човек на земята, че да предаде така 500 бона на някой си. И трето -стига с тези търкащи билетчета. Не разбрахте ли че всичко е фалшиво. Няма човек около мен да е спечелил и 20 бона...А понякога в рекламите обявяват един човек вече да е спечелил и две награди по десетки бонове...Айде не на мен тия...

46

Анонимен

преди 6 години

Как измамник? Влязъл, поискал, дали му, тръгнал си!Нали не ги е плашил с нож или пищов?

45

Анонимен

преди 6 години

Хе хе , това ако е ка уф ла нд, бълха ги ухапала. Първо, парите са застраховани. Второ, те вдигнаха бавно и полека всички цени за последната 1 год с поне 30 -40%.Аз пазарувах за последните 10 год само от тях -понеже ми е удобно- но вече спрях. Много са нагли. Обикалям по другите вериги, даже в кварталните магазини вече е по-евтино, а стоки, които преди 5 г са стрували 5 лева в К а ф ланд сега струват 10 лв. А моята заплата даже я намалиха...

44

Анонимен

преди 6 години

100% е човек на ***! *** отдавна не са във власта и са огладнели като сибирски вълци!

43

само в бг

преди 6 години

само в бг се пренася пол. милион в кеш :D

42

Ради

преди 6 години

Евала, дано не го хванат човека и да си харчи парите, умерено без да се набива в погледите, че да го не спипат!

41

бай Иван

преди 6 години

Сега остана и камерите да са маниполирани от вътрешният персонал,тогава Кауфланд ще си избие парите ако продаде сюжета за екшън оборотен филм.Търси се режисьор!