81

33

преди 6 години

Кой е отговорен за недопускане на такива прояви?Всички други въпроси са излишни!Сега ще следим дали ще има сериозни санкции за полицаи,охранители и тем подобни платени отговорници!Няма да има!А закони има.Във всяко общество има всякакви извратеняци,но ако властта си е на мястото и те ще отидат на своето място!Нашето общество има демократични принципи и закони и те трябва да се прилагат безкомпромисно!

80

Баща

преди 6 години

Какво очаквате от футболни фенове - деграданти на които не може да се забрани да имат деца. Тези деца са на възрастта на моето и много добре правя разликата между световете. Но пък аз не ходя по стадионите ;-)

79

???

преди 6 години

До смяхАко не виждате проблем в това децата да носят сърп и чук******************************************************Къде го видя тоя сърп и чук приятел??? Свастиката е различна от сърпа и ***.

78

Tzar Simeon

преди 6 години

Hail Bulgaria!!!

77

haha

преди 6 години

Като глобят Левски с 500 000 евро и изваждане за 5 години то евро турнирите и ще видите как феновете на Левски ще станат нормални хора.****************************************************************************Грешиш колега, не става въпрос за привърженици на Левски, говорим за психо-болни организирали се в така наречените агитки. Те не са привържаници на който и да било отбор. Единствената им цел е да си избиват комплексите като се трепат помежду си и прочие. Няма разлика между тех имам в

76

смях

преди 6 години

Да ходиш да разпуснеш в агитката - ок. Да повикаш, да попееш. Да се наслушаш на тъпотии. Обаче тва с децата е прекалено. Ако не виждате проблем в това децата да носят сърп и чук, свастика, да псуват и да са нашарени с надписи, криминални, АCAБ, хулиган, да поздравяват с нацистки поздрав, значи не ми се мисли в ква яма живеете.

75

Анонимен

преди 6 години

Глоба за родителите от 50 000 лв. Един път за това, че възпитават деца наркомани и нацисти. И Втори път за това, че възпитават левскари. И двете неща са еднакво грешни.

74

Дзъ

преди 6 години

Много яко... големи моралисти се оказАхме... поне родителите им дават някаква истинска емоция, а не само Мол, Макдоналдс и таблети/телефони... помня първия мач на който ме заведе вуйчо ми на стадион В. Левски през миналия век ... ееее до ден днешен го помня и както виждате не пиша от панделата в момента...айде хубав уикенд

73

Анонимен

преди 6 години

Футболните фенове са най-ниско интелигентната група хора в обществото. Тия нямат акъл и за 5 стотинки. Затова не ходя на стадиони, щото е пълно с нискоинтелигентни *** там.

72

Гробокопач

преди 6 години

Агитките са полезни, само при свалянето на властта.

71

Анонимен

преди 6 години

Снимката вече е изпратена в централата на УЕФА. Очаквайте солени глоби за Левски! От Европа не си поплюват. За нацизъм глобяват зверски. Като глобят Левски с 500 000 евро и изваждане за 5 години то евро турнирите и ще видите как феновете на Левски ще станат нормални хора.

70

haha

преди 6 години

Хулиганите не се вписват в нашето интегрирано общество*****************************************************Хората от така наречените агитки не са хулигани, те просто са психично болни. Та тия от агитките виждат цялото си реализация като участници в побои, кланета с други агитки, унищожение на държавна и частна собственост участие в продажба и препродажба на д.ро.га, да не продължавам. Просто трябва да ги лекуват - има психиатрии, властите да ги използват за тия от агитките. :)

69

Гробокопач

преди 6 години

Ако бея само голи до кръста, нямаше да е проблем, но щом с асъс свастики, вече е проблем;))) "Шалом" веднага изреваха, все едно начертваването на една свастика е убийство на един евреин;)))

68

В лагер

преди 6 години

всички соц капиталисти ,тях с удоволствие ще ги избием до крак !

67

Gotov za boi

преди 6 години

Do vsichki podkrepyashti nacizma i agitkite. Iskam da vi vidq edin den v lager kak shte se spravite s gledkata! Ne govorq da vi ubivat vas-vie da ste ekzekutorite! Iskam da vijdate smurtta, da q prichinqvate da useshtate smradta na trupovete i da chuvate pisacite! Tva iskam i sum siguren che shte se poburkate na 2rata minuta shtoto ste edni smeshni komplexari i zaslujavate qko boi i sex

66

Анонимен

преди 6 години

Че нацизмът е дълбока комплексарщина е ясно,но и да я избиваш чрез деца,е тотално зле..

65

Раус

преди 6 години

До богоизбраните: не случайно всички ви мразят. Пиете кръвта на човечеството от векове. Колкото и да ревете няма да победите.

64

Свами Вишну

преди 6 години

К'ви са тез свастики бре това да не са брамини и йоги.

63

Сретен Йосич от ГЕРБ

преди 6 години

Думата ''свастика'' е на 8000 години..ОТ ЕЗИКА НА СТАРИТЕ БЕЛИ ИНДИИЦИ..''СУ АС СВАТИ'' = ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ..НА САНСКРИТ..ДРЕВНИЯ ЕЗИК НА БРАМИНИТЕ.СВАСТИКА = ЩАСТИЕ....ВИЖТЕ САМО КОЛКО Е БЛИЗКА ЗВУКОВО И СМИСЛОВО НА НАШИЯ СЛАВЯНСКИ ЕЗИК .СВАСТИКАТА Е СИМВОЛ НА ВСИЧКИ НАРОДИ..ИМА Я ДОРИ В ЮЖНА АМЕРИКА И В ТИХИЯ ОКЕАН Н АЕКВАТОРА...ПРИ ЕВРЕИТЕ СЪШО Е БИЛА СИМВОЛ.ЕДНИ БОЛНИ ГЕРМАНЦИ Я ПОЛЗВАТ ЗА ЗНАМЕ, И ДАИТЕ ДА Я ЗАБРАНИМЕ ...НАЦИСТИТЕ Я ПОЛЗВАТ ОТ 1920 ДО 1945 ГОД...А НЕ СА Я ИЗМИСЛИЛИ ТЕ !

62

Анонимен

преди 6 години

Свастики не може а червени знамена и петолъчки може?