165

Анонимен

преди 6 години

Тези родители са истински славяни минали през ЕС и не могат да свекнат на реда.

164

Анонимен

преди 6 години

Тези велосипедисти не са тръгнали да някъде - работа, магазин или друга цел та да ги боготворите, че не замърсяват въздуха. Те просто си карат за спорта. А за това има колодруми. Все едно с 600 кубикови пистови мотори да тръгнат из парковете и търговските улици. И те са двуколесни ППС според Закона за движение по пътищата. . .

163

Анонимен

преди 6 години

по Раковски всеки ден минават по трима-четирима велосипедесисти с бясна скорост, които а-ха и да ме бутна

162

Московски,

преди 6 години

Къде си ? Ще регулирате ли най-после движението на мутренските моторни шейни на Боровец ? Ей, как не те е срам бе ? Собственото си дете...?

161

Транспортен министър

преди 6 години

Този с колелото беше арестуван за 24 ч. Ако беше убил дете с моторна шейна, какво ли щяха да го правят...?

160

Анонимен

преди 6 години

Защи за велосиоедистите няма никакъв контрол? Колите имат граждански, прегледи, колани, ала бала. Колелото е ППС, но не носят каски да се пазят, нямат светлоотразители, качват се пияни, друсани и преяли със захар, не спазват никакви правила. Държавата като няма пари защо не стегне колоездачите? Че даже и алеи в центъра им правят по европроекти, да ядат мястото за пешеходци и редовни шофьори

159

Анонимен

преди 6 години

Те по Витошка минават с 40км в час, дето има табели за забранено движение на велосипеди, камо ли в Южния. Особено алеите в ляво - там се засилват по баирчетата и изскачат изведнъж пред теб, нито гледат има ли хора, животни или друго. На *** с коуеуото това му е офф роуд карането - в Южния да нацели някоя баба или майка с дете

158

Анонимен

преди 6 години

Децата или велосипедистите - това е избора сега.

157

Песталоци

преди 6 години

До хахаххаНещо за ,,ирония,, да си чувал?

156

Анонимен

преди 6 години

Паркът е мястото в България, където децата може свободно да се пуснат без да ги държиш за ръчичка. Велосипедистите нямат място в парка, нямат място и по тротоарите. Крайно време е държавата да наложи спазването на правилата при велосипедистите, за които никога досега не е имало контрол. Ако държавата не може да наложи спазването на правилата при тях, да вземе да забрани велосипедите.

155

хахахха

преди 6 години

До ПесталоциПрав си ;-) Мястото на децата е в Пирогов, а в парка трябва да има безрасъдно каращи велосипедисти, преследвани от отвързани питбули!

154

Песталоци

преди 6 години

Мястото на децата не е в парка !!! Ако майка му го беше отвела в някоя кръчма ,това нямаше да се случи ! Келнерите много внимават ,когато сервират !

153

Анонимен

преди 6 години

Велосипедистите пак изместват темата към кучетата, което е съвсем друга тема.В случая имаме поредното безумно каране на велосипед, но този път с последици, което не е изненада, а очаквана последица.

152

До МД

преди 6 години

Абе Пич, по твойте думи излиза, че децата трябва да ги държим заградени в детски площадки, а *** да ги разхождат без каишка, където си искат? А тия деца нали трябва да преминат през парка, за да стигнат до заградената детска площадка, ако има такава!!!

151

Анонимен

преди 6 години

До мдА нормално ли е в Англия да си разхождаш питбули и добермани без каишка, евентуално наморник? А в Англия направили ли са си хората велоалеи в парковете???

150

ддд

преди 6 години

За това написах, че трябва да се следи за спазването!

149

До 147

преди 6 години

То и сега ограничения има, но кой велосипедист ги спазва - никой. Карат си сред пешеходците, вкл. и децата, с бясна скорост и хич не им пука. Затова - забрана на велосипедите.

148

мд

преди 6 години

До 134: Не знам в коя чужбина си ходил, но тук в Англия си е съвсем нормално да си заведеш кучето в парк (разбира се детската площадка е оградена и там не е разрешено). Съвсем нормално е и да караш велосипед в парка. Проблемът в БГ не са кучетата или велосипедистите, а че някои хора не се съобразяват с останалите, а това е много важно, за да функционира добре едно общество.

147

Анонимен

преди 6 години

След като велосипедистите не разбират от дума, най-добре е напълно да се забранят велосипедите. Всичките велосипедисти сега най-нагло нарушват правилата в градовете, особено в София.

146

ддд

преди 6 години

Абе мозък липсва..то в това е проблема...