16

:):)

преди 6 години

и много бързо се отразиха думите на бай Дончо на горивото в Бг. А нефта който се преработва днес е кипуван на цени от преди месец...

15

до Василев

преди 6 години

Брат, жив ще те изядат за тези ти думи. Хората 50 години чакаха да ги пуснат да отидат у София града голяма, а ти ги пращаш на село...

14

гого

преди 6 години

само дето нашите играчи си ни кръщават във всеки удожен случай, с цени нагоре. Когато цената на петрола пада тук зорлем слиза горивото едвам едвам, щото видиш ли пазара бил свит и нямало как да се пиддържат по ниски цени. Като нарасне питреблението лятото , се вдигат цените щото пък било нараснало търсенето, сякаш Лук оил е на предела на капацитета си и не смогва с горивата. Я си направете сметка, при 135$ барела нафтата беше 2,70, сега е 75$ а цената е 2,20, нещо не се връзва.

13

Анонимен

преди 6 години

Василев, умряха баламите! *** ти с мотиката , не карай другите да съживяват умрелият кон. Връщането на село може да се случи, само и единствено, ако е държавна политика, но ние сме поробени и никой няма да ти позволи такава политика.

12

Ужас

преди 6 години

Затова пък цените на апатаментите вървят само нагоре! В София се очакват цени от около 1200?/м2 в Младост за панелка! То вече май има такива де ... Купувайте! Цените на храните също вървят нагоре! Все повече кредити се теглвт, без да се прави сметка дългосрочно. Чудя се, докога ли ще е тая лудост? Да няма после доста учудени?

11

do 10

преди 6 години

ами аз съм карач поради пречината, че работата ми е на 100км от нас :) а когато отида на работа отново трябва да се кача на кола и ходя и вадя хляба на калинки из администрациията като теб !

10

Анонимен

преди 6 години

Който е балък да плаща.

9

Тръба

преди 6 години

Много ми прави кеф да гледам карачи, дето набиват десетачки в бензиновата бракма. Целият му живот на карача е посветен в горенето на бензин. Бачка като роб за някой капиталист, само за да може да налее бълвочи в трошляка. Тегли банки, ръфа ГМО, пие от гумено шише, обаче е карач и гледа с презрение въртипедалковците. Недай Боже да си пешеходец, тогава карача вече не може да скрие погнусата и отвращението си от теб. Разни такива дето само пречат на карането, пфу!

8

Анонимен

преди 6 години

На Борисов тока му Изеде главата предния мандат ама сега май горивото ще да е! То и кризи е имало и какво ли не ама в неговата"стабилност" сме сякаш след война!

7

Анонимен

преди 6 години

"Енергийната криза и постоянно растящите разходи за гориво правят хората все по-заинтересовани от алтернативните източници на енергия. Така например все повече украински шофьори започват да използват дърва за гориво за автомобилите си.Предвид възхода на електромобилите, използването на дървесина за гориво не изглежда съвсем практично решение. Технологията обаче не е никак нова. Хората всъщност са ползвали енергията от дърва за задвижването на превозни средства в продължение на десетилетия."

6

Оф

преди 6 години

Какво очакване??? То от скоро горивото е на умопомрачителни цени, аха значи още да очакваме, аха ясно! Само се чудя защо в почти цяла Европа то е по-евтино от България, може да е малко, но е по- евтино!? Нямат наяване нашите лакомници, после защо в тая бедна държава виждаме скъпи лимузини по пътищата, ами е от нашия джоб са, от дрането на кожи от бедния народ!

5

Анонимен

преди 6 години

Когато петрола падна от 100 долара на 50 долара за барел, цената на бензина не се намали с 50% нито дори с 30%.

4

Анонимен

преди 6 години

Като вдигнат цената на даден вид гориво, минаваме на друго и спираме да купуваме скъпото. Виж укрите минаха на дърва.

3

Тръба

преди 6 години

Онези там скандинавците са много прости парчета - въртипедалковци. *** - карача ехееее! Мерседес-Бенц, би-турбо, компреССор, квадро, инджекшън, джи-ти, тракшън контрол.

2

Анонимен

преди 6 години

Родните картели (каквито официално няма, справедливия ни съд го доказа!), само такива новини чакат.2-3% колебание на международните пазари означават при нас 20-30%.Лятото очаквайте и до 2.60/л цени....Ама така е, като народа нехае, все едно не го касае него....

1

Льольо

преди 6 години

Нали сме богати - ще плащаме