42

Анонимен

преди 6 години

До ЦиганинСааам тъ питам. В коя цивилизооъна дъържава псетата се разхождат без контрол???? Как така е сгазил песа, а не е закачил останалите на пътеката? Ако въобще са били вече на нея! Да не би псето да не е било вързано и да е хукнало преди безотговорния си стопанин по пътеката и е попаднало под колелата на мотора?

41

Тц тц

преди 6 години

До АнонименМи ще го дъвчем, защото според някои хора всички живи същества имат право на живот? Или ти се мислиш за по важно животно от едно куче? :)

40

Циганин

преди 6 години

Чета коментарите и направо не знам защо съм си мислел, че живея в цивилизована страна.1. В коя цивилизована страна би се гледало на домашен любимец, като на вещ?2. В коя цивилизована страна полицай няма да спре на пешеходна пътека?3. В коя цивилизована страна полицаите вместо да следят за насилие над животни и спазването на законите, извършват насилие над животни и нарушават Закона?Още ли се мислиш неразумни юроде за цивилизован?

39

Анонимен

преди 6 години

хората им премазват децата по пътищата ние тука колко време го дъвчим тоя това куче. Осъзнайте се малко

38

Юрист

преди 6 години

Това по смисъла на закона се тълкува по следния начин. Полицая е нанесъл материални щети след предизвиканото леко Пътно Транспортно Произшествие.За частен събеден иск от страна на гражданина , и дума не може да става на въпрос ,защото и той носи вина.Този казус би следвало да се разреши, като застрахователя изплати стойността на нанесените щети на ищеца. В случая да му закупи ново куче!

37

Един

преди 6 години

Пешеходната пътека дава предимство на пешеходци, не на кучета. Кучетата по закон не са участници в движението, освен ако не теглят шейна.

36

Георги до 37

преди 6 години

Еми какво са!!! Всички животни са вид стока,след като плащаме пари за тях!!! Ти ако развъдиш породисти кученца ,без пари ли ще ги дадеш!!!Ама, че глу.пави постове. И между другото отново имам кученце.Наскоро навърши 2 годинки.Но тоя път го пазя!!!

35

До Георги

преди 6 години

По начина по който се изразяваш, че си изръсил 800 кинта, предполагам че за теб животните са стока. Съветвам те да нямаш повече животни и да не се налага да се изръсваш.

34

Георги

преди 6 години

Съберете му на тоя 500-600 лв да си купи ново Чихуахуа, щом толкова ревнал!И на мен ми Сгазиха чистокръвен Померан .800 кинта се бях изръсил за него.Не седнах да рева.Грешката си беше моя, че не успях да го опазя!!

33

Анонимен

преди 6 години

Душичка малка невинна! Почивай в мир! А този , който те е прегазил, мир да не види!

32

Анонимен

преди 6 години

"Ами ако беше първолак? Случаят трябва да се разглежда като за убийство на човек."--------------Ами ако беше цяла груха хора? Случаят трябва да се разглежда като масово убийство.Убиец! Убиец! Доживотен затвор за затвор.

31

Стамен

преди 6 години

Ако един човек хладнокръвно сгази куче,котка или каквото и да е беззащитно животно, рано или късно ще прояви същата агресивност и към някой човек.Това е истината.

30

аз подкрепям Данчо

преди 6 години

И ще дойда на протеста.

29

Анонимен

преди 6 години

До сега даваме пари за разни организации за защита на животни, роми, *** какво ли не.Остана и зоо-полиция да раним.То ще работим само за разни викачи.

28

София кучкарник

преди 6 години

Ако собственика си носеше кучето в ръка или в кошница нямаше сега да реве. Само че собствениците на кучета са асоциални и не се сещат, че тварите им пречат на другите граждани и ги оставят да си правят каквото си искат. Даже като ги помолиш най-учтиво да си приберат псeтата отговарят нагло: "Ама то не хапе, не се притеснявайте"

27

Анонимен

преди 6 години

Днеска ще сгази куче, утре човек и всичко е въпрос на време.Горкото животно.

26

проф. Ан

преди 6 години

Ами ако беше първолак? Случаят трябва да се разглежда като за убийство на човек. Въпреки, че дете е с по големи размери и е възможно да оцелее, но да остане инвалид!

25

до Пулио

преди 6 години

Било е на каишка, вижда се на снимката с прегазеното куче че има каишка на него. Въпроса е вече колко е била дълга тая каишка.

24

1

преди 6 години

Не става въпрос за конкретния случай, но съм виждал хора, които пресичат на пешеходна пътека и дори не се оглеждат с презумцията, че са с предимство. Както по-долу писах не знаете кой, какво и колко е употребил преди да седне зад волана! Но може и да се залиса с нещо докато шофира и да ви блъсне и на пешеходна пътека. Оглеждайте се и се пазете, въпреки предимствата/ това се отнася и когато шофирате/!

23

Анонимен

преди 6 години

Има хора, които с удоволствие мачкат животни на пътя. Това е страшното. Виждал съм го с очите си. Въобще не се и опитват да спрат. А дали си униформен или цивилен, все тая ако мразиш животните.