143

Анонимен

преди 6 години

евала на СЛАВИЯ но защо направиха такава медиина реклама на БЛАГО БЕЛИЯТ ЗЪБ с какво тои допринесе за спечелването на купата

142

ист

преди 6 години

Мъка. Голяма мъка. Синя мъка.

141

До 137 неутрален фен

преди 6 години

Истината е, че не знаеш истината.Левски беше създаден като отбор на младежи живеещи и учещи в квртала около църквата Свети Георги. През 1949 година Левски насила става клуб на пощите, а през 1969 го обединяват насила с Спартак - отбора на МВР и само 20 години, Левски-Спартак е отбор на МВР, а тогава всички отбори са били към някого, а не просто клубове. След 1989-та Левски се отделя и пак си връща към съществуването си на спортен клуб с иемто Левски без шапката на МВР.

140

До 140

преди 6 години

Не си прав за Аспарухов, не го набърквай в левскарскире простотии. Той беше изключение във футболните среди. Не съм левскар и няма да бъда, но за Гунди трябва да се пише обективно. Уважавам всеки добър човек и футболист, от Левски още Аладжов, интелигентен и добър човек, от Славия Шаламанов, От Ботев-Дерменджиев и Попов, от ЦСКА - Пенев, Романов, Станков и мн.други. Футбол е това, игра, тази омраза убива хубавото в играта. А Гунди беше класи като човек и футболист. Легенда!

139

синята пъпка

преди 6 години

Само искам да добавя за заблудените фенове на Леевски, че ,,великия'' им нападател Гошо Аспарухов е на 12 място във вечната класация на голмайсторите на България. С това ли постижение е най-велик?

138

Анонимен

преди 6 години

Тази сутрин столичните власти се изненада установили, че от Герена в бликнала нова река. Изпратили специалисти и установили, че е река от сълзи и саполи, причинена от хилядите фенове чакали купата и, че гадният рефер не им дал няколко дузпи за да победят заслужено.

137

To6

преди 6 години

ГОСПОДИ, СМЕЛИ СЕ ! Прочетете това което е написал Владимир Зарков. Кои сме ние, да знаем Божият промисъл. Няма нищо случайно. Всички получават това, което им е отредено.

136

Анонимен

преди 6 години

ГОШО ВРАТАРЧЕТО КУЛТОВА ЛИЧНОСТ ВРЕМЕ Е КРИСКО СА ИЗМИСЛИ ПЕСЕН ЗА НЕГО КАК Е ПИПАШ КАК Е БАРАШ

135

неутрален фен

преди 6 години

истината е,че от както Левски беше отбора на МВР, беше винаги обгрижван от съдии и футболни шефове и им се даваха дузпа след дузпа само да не загубят.ОТ тогава и досега всички пишман коментатори и пишман спортни журналисти лягат и стават с Левски на уста и най-нагло ни занимават със спортните си пристрастия.Май най-добре е да се закрие вече този отбор или да се преименува, срам е да носи името на най-великия българин.

134

фк калъфка

преди 6 години

Закривай, и без това ,,ДОНОС'' Подуене има над 20 000 000 дълг и не го връща. Сега е момента да го котнат в ,,А'' окръжна.

133

Анонимен

преди 6 години

Гошо им разказа играта на Уефски - пазеше като лъв.Браво Гошо.Като се имат предвид и годинките си, това си беше направо подвиг.Венци Стефанов трябва да ти издигне паметник в Овча купел.

132

до 131

преди 6 години

Да, двамата с Борисов са едни от най-старите антимафиоти, членове на СИК.Въпреки че Бате Венци беше в управата, а Боко Тиквата паркираше Мерцедесите на Маргините и се радваше ако му дадат 5 лв бакшиш.

131

Анонимен

преди 6 години

Гошо Петков не знам как пази, ама срещу Левски дава всичко от себе си. Иначе по телевизията сме виждали как рита покрай топката и тя влиза във вратата. И всякакви театрални приоми - също. Вчера, Прохазка бие шут от 30 метра, Гошо се хвърля, избива, и уж се контузва и почва да се превива 2-3 минути. Въобще целият отбор на Славия имат занимания по актьорско майсторство.

130

vlady

преди 6 години

Георги Петков е прекалено възрастен за национал и изявите му не са особено стабилни - понякога прави силни мачове, но има и слаби. Вратарят не е проблемен пост в националния отбор - Пламен Илиев и Божидар Митрев се представят на ниво, Николай Кръстев е перспективен и може да бъде трети вратар при нужда.

129

Анонимен

преди 6 години

Левски отстрани Литекс (ЦСКА-СОФИЯ) по пътя към финала, но с 5 бивши играчи на Левски в състава си, Славия завоюва купата след дузпи.

128

до 120

преди 6 години

що бе, бате Венци от групата на антимафиотите ли е?

127

Тошко Петков

преди 6 години

Получи се това, което се получи. Синия отбор изживя своята радост при отстраняването на ЦСКА. НО, ТЕ НЕ СА ИЗЖИВЯЛИ СВОЯ КАТАРЗИС. Много се заиграха в омразата си с ЦСКА, а не виждат колко са далеч от истината. Докато не се обединят срещу лютоборец, за спасяването на българският футбол - така ще е. За съжаление ......

126

Анонимен

преди 6 години

И кво ся - за отборо на народо и на боко тиквата остана пак само калъфкатаи Тигрето от Витоше че изпаднатабе мъка мъка синя

125

anonimen

преди 6 години

е сега нее цска сега е славия утре ботев аиде няма нужда да се изказвате комплексари отбора на народа какво игра няма никои един средно дивизионен отбор да ви бие и то само вратаря срамота няма титла няма купа никои няма

124

Владо

преди 6 години

То бива, бива безобразие, ама да им дадът само една дузпа на сините богове, вече е прекалено !