12

Туран-Могул

преди 6 години

Бомбоубежищата са правени да издържат на ракети каквито е имало през ВСВ днес една ракета може да направи тия бомбоубежища на пистил. Хипер звуковите ракети на Путин са невидими за радарите как ще ги засечете за да завият сирените .

11

до ф.с.б.

преди 6 години

Освен, че си неграмотен и арогантен, си и провокатор. Т.нар. "Частни скривалища" са спечелени на обществен търг бивши военни обекти. Използват се за складове за зреене на сирене, кашкавал, винарски изби и т.н. заради постоянната температура. И тъй като са военни обекти - те са дадени под наем и с условие да не се променя планировката, да не се кърти, пробива. А в другите бомбоубежища - заповядай! Носи си спирт с клошарите да си пиете, докато ти падат тухли по кратунката невежа.

10

Анонимен

преди 6 години

Гръмнала е бомба на жп гара в Брюксел.

9

Анонимен

преди 6 години

370 sa 7 miliona ne samo sa vajni personi po varhovete imilioneri i miliarderi

8

Анонимен

преди 6 години

До войн.Изпусна Марешси Той бе на Червения площад и ще ни разкрие всички руски тайни.Така че ние от НАТО, заедно с комшиите от всякъде без Сърбите. Ще сме сила и страшно няма.

7

Много кока и бело

преди 6 години

Медиите ни подготвят вече - решили са го отгоре че ще се мре и тва е.

6

Анонимен

преди 6 години

Нещата са война са така.1. България е в НАТО И ЕВРОПА и съответно няма да са на наша територия .Военни действия, а на изток от Молдова и Украйна2. СИБИР е на Китай и сега без война. Много китайци си работят с фирмите.Това , че руснаците не събират данък от тях си е вътрешна политика. Нещо като при нас Руски фирми не плащат нищо, / нещо, като пашалък , по времето на османското присъствие/

5

Ф.С.В.

преди 6 години

Частните скривалища пък са 229.-- Ето това е истината в БГ -- богаташите било политици и бизнесмени са си направили бункери за да спасят себе си и близките си - Това е жалкото в БГ - Още едно разделение - Дори в ядрена война те пак да са си добре ! Жалки нещастници - Има ли Трета Световна - няма да оцелеете и месец в бункерите си ,Защото Планетата ще се тресе от земетресения и вулкани !! Ядрено Торнадо ще има ,доказано от БГ учен физик избягал в Канада преди години - Класово разделение ХМ )

4

Сандо

преди 6 години

та като бумне бомбата да са на куп хората, за това са тия бомбоубежища

3

Войн

преди 6 години

Чакайте малко ... кой ще ни бомбардира: Страна от НАТО няма как между нас цари мир и любов, Русия нееееее ни си имаме Руски противоракетни и противосамолетни ракети, Македония е нали сме вече другарчета, Сърбия не те са приятели на Русия и знаят какви Руски оръжия имаме, чал.м.ите и те няма ДПС са гарант. жалко , че Иран са Сунити ... лошооо ... та такива ми ти работи .... Най-страшните ни врагове са тук в БГ и се крият в самите нас.

2

Анонимен

преди 6 години

370 ДОРИ ДА СА ПО 100 ДУШИ !ОБРЕЧЕНИ СМЕ :D НО ОТ ГЕРБ КАЗАХА, ЧЕ ВСИЧКО Е ОК :D

1

Анонимен

преди 6 години

ще стегнат за управляващите *** - за другите не ги интересува. Дано да няма война, че иначе лошо ни се пише. Ще бъде жалко за децата, а нас мечки ни яли