522

Паниката Марешки

преди 6 години

Добре че този *** си показа кукловодите , та всички да видят , колко малко са русофилите в България.Какво ни дали НАТО , а той какво ни даде.Нали е милярдер , едно читалище да направи.А Русия какво ни дава или още си плащаме за свободата.За година от Русия внасяме стоки за 6 милиарда евро и изнасяме за 100 милиона.Няма друга държава(освен С Корея) с толкова голяма разлика при търговското салдо.А от Германия сме на плюс 300млн.

521

Срам

преди 6 години

Русофилите защитават руснак , който убива двама българи на пътя , карайки на 400 грама ракия на гладно.Даже се възмощаваха на условната му присъда.Но после се жалват от мизерията в която живеят и Европа им е виновна.Добре , че икономиката се глобализира и все повече умни българи забогатяват и изхвърлят некадърните комунистически наследници от пазара.Още малко ви остава , прости връзкарчета и шушана няма да ви спаси.

520

Старт от скрапа

преди 6 години

Над Червения площад прелетяха двойка Су-57 :))))))))))))))))))))))))))))Единствените два прототипа. Едвам минаха :))))))))))))))))))Що не минаха шест или три?Миговете пушиха като нашите :))))))))))))))))))))))Горят масло........................................

519

Трак

преди 6 години

Германия сега прави автомобили , но само ако решат , ще направят и танкове.А вие само се молете да не им щукне нещо на дойчовците , че няма да имате време и за бягство.Ако Хитлер не беше изперкал от анфетите , сега Русия щеше да е спомен.Само вижте какво прави вермахта до 1942г. и после какво безумие започва Хитлер , чрез директните си заповеди към армията.

518

Трак до 549

преди 6 години

Те за три дена не могат да подкарат и половината си танкове.А мисля , че немците показаха на *** как се воюва и само америка ги спаси.Колко немски войника са умряли и колко руски.

517

Анонимен

преди 6 години

Руснаците само с войската и техниката от парада,за три дена са в Берлин.

516

PANOS KAMENOS

преди 6 години

Билгария има най-много мюсулмани в Е.С. , НО СЪЩО И В ЕВРОПА КАТО КОНТИНЕНТ ОТ ЛИСАБОН ДО ПЛАНИНАТА УРАЛ !! , НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНЕ !!БИЛГАРИЯ = 6 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА...МЮСЮЛМАНИ = 1 МИЛИОН И ПОЛОВИНА !!ГЕРМАНИЯ 82 МИЛИОНА, МУСУЛМАНИ = 4 МИЛИОНА .ФРАНЦИЯ 67 МИЛИОНА....МУСЛИМАНИ - 6 МИЛИОНА .

515

Трак до 544

преди 6 години

Еми представи си много красив славянин и умножи по две.

514

Трак

преди 6 години

Германия уж загуби войната , но сега всеки един на четиридесет германци е милионер в евро.Живи да ги ожалиш , дори в Норвегия се пада един на двеста.Ама вече цели 4 процента са мюсюлмани , ужас направо.

513

Трак

преди 6 години

Най много жертви през ВСВ дава Китай.Но една страна израства , когато разбере , че всяка жертва е безценна.

512

Анонимен

преди 6 години

Освен огромната помощ от САЩ. Украйна и Беларус дават най-много жертви, като водят фронта на ужж непобедимата русияя. Днес отново НЕ чухме признателност към над 10 милиона загинали украинци. Какъв позор.

511

Анонимен

преди 6 години

българия явно са я включили въм русия - десант.

510

Анонимен

преди 6 години

Русия е *** и затова руснаците бягат в ЕС и САЩ.

509

Гоги

преди 6 години

Честит ден на победата, без който нямаше да има ден на Европа! Светла памет на милионите жертви.

508

Анонимен

преди 6 години

До НА РАДО В УСТАТАЩе ти кажа само че САЩ за разработката на 5-ТО поколение Ф-35 са дали над 2 трилиона долара мислиш ли че Руснаците са дали по малко за 5-то поколение на Су-57 как мислиш са го разработили този Су-57 който не го лови гравитацията с някакви 60 милиарда ли !? хахахаах

507

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 532Руснаците сами си произвеждат оръжията така че бюджета им по PPP е около 240+ милиарда долара а не 60,иначе как мислиш ги произвеждат тези самолети и ракети последно поколение!?

506

Щирлиц

преди 6 години

До Предателска Русия!!Скачахте ли по"милионните митинги" на СДС,плюхте ли всичко българско,руско?Какво искате от Русия?За благодарност да ви изсипе рога на изобилието?Да ви е сладко НАТО и ЕС/ЕС!

505

Анонимен

преди 6 години

Военен бюджет Русия - само 60 млрд $ !Бедняци, които се надуват след два одеколона пиене :)))Америка - 700 млрд $Безумна разлика в силата.

504

Анонимен

преди 6 години

Няма по-*** народ от руския !Обожават робството си!

503

Един е Бах

преди 6 години

Те америка и от турско робство са ни освободили освен там шведи меди без Русия