46

дядо ставри

преди 6 години

Първо трябва да съборим заводите дето си построиха западнярите и да освободим работещите там. Така ще има достатъчно хора които да работят за страната, вместо за чужбинските чорбаджии.

45

яя

преди 6 години

а има ли кой да бачка, то няма работна ръка достатъчно, всички са по чужбина

44

Анонимен

преди 6 години

И като сме в такъв подем защо сме най бедни и с огромни социални контрасти като в латинодържавите.

43

Andreshko

преди 6 години

До # 26. Да прав си,но българския международен транспорт вече е убит. Като дойде Макрон или микрон в България,нашия лакей му се ог.ъзи. Сега тираджиите ще излизат на протест,но има една приказка:Умрял кон не рита. Смятайте сега на коя предавка ще е България сега...

42

Gost

преди 6 години

България пред Румъния? Това виц ли е? Румънците имат производство и много експорт, а ние само строителство главно в Софето с надути цени.

41

Анонимен

преди 6 години

Каквото щете да пишете българина си е недоволен по дифолд. Ако ще тук да стане Дубай пак ще мрънка. Хората които не мърморят и не се оплакват, а действат винаги са били добре, и тук и в чужбина и на луната.

40

Един от Северозапада

преди 6 години

Ама ние и икономика ли сме имали??? Аз мислех, че само търговски фирми за дистрибуция на чужда стока, като големите вериги, фирми , работещи на ишлеме, както и фирми, "усвояващи" евросредства. А , да, забравих мутрите-хотелиери и мутрите, назначени за арендатори. Какво друго остана? от това, което преди сме произвеждали и изнасяли не само в СИВ? Сетих се-дърва за огрев на Гърция, че нямат по техните камъняци, и гастарбайтери. Това е икономиката ни.

39

Морски

преди 6 години

Българската икономика е задушена.ГЕРБ я унищожиха.

38

Анонимен

преди 6 години

Висока предавка и закъсва на баира. Спира и пак на първа предавка. Моторът на мотористите гербовци е слаб и малокубичен.

37

еди кой си

преди 6 години

Лидер, да, защото е ниско доло и има на къде да расте..... другите отдавна са във висоти и просто няма на къде да се движат

36

Анонимен

преди 6 години

Разбирайте: лихвите и цените ще се вдигат. Заплатите съвсем слабо.

35

аз-ът

преди 6 години

Сега като излезе ЮКейя след 2 години от ЕС, и като олекнат фондовете с едни 15 милиарда / за люлинските плочкаджии, това е число с девет нули/ евра, да ва видя как и 4% ще реализирате. Една икономика изцяло на дотации, както по времете на НРБ и СССР при другаря Брежнев. *** нищо, ще поживеем, ще видим.Радвайте се, развиваме се, пляскайте с ръце и купувайте със заплата от 1500 лева плазми от по 2000 лева. Айде народееееееееее не остана... После ще ми ревете че ви влизат съдия изпълнители

34

Костов е виновен

преди 6 години

Нашата икономика е ударила дъното !Дори и някой да си направи дребна фирмичкав момента за производство на капачки за буркани , това ще се икономически подем.И само не ми казвайте , че предприятията ни бяха нерентабилни , целта беше да ни смачкат и ефекта вече се вижда - взимаме масажисти от Тайланд за печени мениджери да ги масажират когато градят нови бизнес планове и овчари от Виетнам . Пълна смешка!!

33

Анонимен

преди 6 години

Икономиката на България не е от такъв тип, където с постоянно или намаляващо население да има растеж. Това предполага високотехнологични дейности и износ на продукти, каквито тук няма. При икономически профил на страна от третия свят, растеж може да има единствено с приток на нова работна ръка, затова напоследък "индустриалците" ни мърморят за внос на молдовци и украинци.

32

аз-ът

преди 6 години

преди 10 г. правихме 5-6 % от лежанка дето се казва, сега квичим от радост на 4 %. Моите сънародници по принциип не са много умни, аз съм рядко изключение, обаче медиите допълнително ви зомбират. Мислете с тези глави бе.

31

Анонимен

преди 6 години

Моля за капка човечност, 9 май да не го бьркате с 1 април!

30

аз-ът

преди 6 години

Пълни глупости !!!!!Отнпово поредната вестникарска дъвка, която подхвърлят като колал на журналята и те хукват да я препикаят.Влезте в интернет, ако не помните. Преди близо 10 г. 2006-2009 , точно преди кризата, България съвсем спкойно реализирапе по 5-6% ръст на БВП. Защо е този текезесарски възторг, от кое ?

29

Лазо

преди 6 години

Висока предавка на задна скорост!Това е България.

28

Анонимен

преди 6 години

Не знаех че Тикволандия има икономика. Това беше вица на деня.

27

Анонимен

преди 6 години

Дирирамбите в полза на КРАДЕЦА Баце съчинени от неговите лакеи не спират!!!Срам ме е че съм роден в България сред такъв наивен и *** народ.Всеки поне малко интелигентен индивид като погледне статистиката за последните 10г ще види че икономиката на блатото Бг не е мръднала напред (3-5% за 10г) а държавният дълг се е УДВОИЛ!!!Няма толкова *** народ!!!