59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64Самите валути, може и да не са балон, но това, кеото се слува в момента е ! Инвестирайте в биткойни, еритиуми и прочие, за да изкарате пари. Това е балона, който дърша нещата назад.

58

Анонимен

преди 6 години

63 - Аз знам. Във вритуалните мини, на връх .NET се копае криптозлаот. След като то бъде изкопано, то бива транспортирано до sourceforge.net, където бива притопено, а след това минава през paypal, и тадаааа - имаме биткойни :)

57

Анонимен

преди 6 години

Явно на 93 години е трудно да схванеш че това с което си боравил 70 години а именно традиционните фиатни пари си заминават в историята. Бъфет не е схванал потенциало на технологичните компании, но не е схванал и неминуемата гибел на фиатните пари. Криптовалутите не са балон и схема на Понци както се опитва да ни внуши Бъфет, а революция във финансите. Единствената сила на долара е доверието на милиарди хора в него. В момента криптовалутите набират доверие сред милиони хора и увеличават силата си

56

Стамат

преди 6 години

А някой разбра ли какво "копае" криптовалутата?

55

Анонимен до 57

преди 6 години

Педи аз притежавам биткойни, Педи *** не 100% а 100000% процента си ти.Педи ако имаш и грам мозък можеш да различиш евреин дори и на снимка, Педи освен ако не си евреин няма да говориш глупости.Педи пак ти казвам всичко което не е долар е вредно за такива като евреина Уорън Бъфет.

54

Стамат

преди 6 години

И Бъфет и биткойна са творения на лукавия!

53

Анонимен

преди 6 години

Тоя бюфет и няколкото маймуноподобните като него са като отрова за цялото човечество!

52

Анонимен

преди 6 години

Криптовалутите са добра идея, която стана твърде популярна и точно за това никога няма да се осъществи. Хората, които са най-луднали по тях не разбират абсолютно нищо и не си дават въобще сметка, че биткойн не е нищо повече от разплащателно средство. Те го мислят за инвестиция, която ти носи дивидент и нямат идея как действа. И не е вярно, че биткойн вреди на банките. Той позволява много лесно пране на пари, които после пак под формата на долари свършват в банките, а не на банкноти под матраци.

51

Анонимен

преди 6 години

И кой го казва? Тоя същия дето е част от 1% процент ,който държи световното богатство и иска да унищожи криптовалутите. И ше се на а ка от страх биткойните да изместят хартийките които тоя дедик и тоя като него печатат

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Бъфет е толкова евреин колкото Елвис Пресли е ескимос.Но виж ти със 100%сигурност си много ***.П.П. Като ви чета постовете с неземни глупости разбирам че няма шанс да съм беден нито в този нито в никой друг живот при наличието на толкова много тъпанати наоколо.

49

Анонимен

преди 6 години

Евреите като този Уорън Бъфет ще направят всичко възможно да унищожат криптовалутата.Всичко което не е долар, е като трън в очите им.Няма долар няма господство, няма и нов световен ред та затова и са гърчовете и квичене на ционистите.

48

Анонимен

преди 6 години

До ОсманУау $10 на ден ... За тези пари, струва ли си, изобщо да се логнеш ?

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Ти наистина си хипер-инфантилен идиУт!

46

Анонимен

преди 6 години

Ти си червена *** от трънско завъпшила журналистика бачкашта в сайчето на *** осман жилев

45

Анонимен

преди 6 години

Ако не са акционерни дружества, ще са пирамиди, Богат Тактко Беден Такто, Forex, Биткойни, инвестиции в "строежи" дето от 2009а още не са ги построили и прочие.Успех на инвестиращите, а на схемаджиите - честито !

44

Осман

преди 6 години

Сега се занимавам с Фейсбук. Събрах 2 хиляди последователи за кратко време. Ако ги направя поне 50 хиляди, че да изкарам по 10 долара на ден да има някой лев на аванта. С биткойн не се занимавам. Опитах , пресметнах, трябва електричество пък и печалбата не е сигурна и се отказах. Мога да правя и андроид приложения. На този сайт му трябва един такъв в Play Store.

43

Анонимен

преди 6 години

До Осман 42Смееш да сравняваш създадената от човека икономиката ни с природата! Прекално умни ни изкара :D

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Ало провинцията, полека да не глътнеш шнура!!Лъв Форекс кво кисело зеле през Август!!! Разбира ти тиквата селска от Форекс колкото магаре от ядрена физика.

41

Анонимен

преди 6 години

Тия с билетчето че са простички е верно ама тия с биткойните са дъното на бълъците

40

Осман

преди 6 години

Абе те вложиха в КТБ и разни "Каси" ама вложители като Вежди Рашидов си вземаха парите с лихвите а хиляди останаха с пръст в устата. В Природата нищо не се губи. И с биткойните така. Някои ще спечелят много пари а други ще гледат тъжно. Повечето. Затова инвестирайте има хляб в тази работа ама разумно. Аз се отказах да се занимавам. Влизам в интернет само да гледам филми и да пусна някоя простотия като коментар. Иначе съм факир на тема интернет.