37

либераст

преди 6 години

Расим нищо не каза. Сега кого ще предвожда за войната срещу злото, остана само зМей. Ох, ама той ще си дундурка бебето. Всичко ми се разпада: дедо- филантроп май ще спира парите, ще трябва май да бачкам, ама аз пък немога да правя нищо. Добре, поне че прайда засега не са го отменили.

36

Анонимен

преди 6 години

Закриват северен 1 ако не знауш вата

35

Анонимен

преди 6 години

Колкото южен толкова и северен 2 ще има .

34

Анонимен

преди 6 години

Ще решават за Северен поток 2. Нашите евролунатици предават интересите на България заради лъжите на Запада. Ето истината - строи се Северен поток 2, керванът си върви. Заради някаква Украйна големите няма да се жертват.

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

В Германия военните пилоти масово напускат армията защото не желаят да влизат в двубой с руснаците при готвеният от САЩ и Великобритания военен конфликт в Европа. Немската армия е деморализирана и неспособна на бойни действия. Този студен душ отрезви Меуркел която макар и късно осъзна, че бъдещето и оцеляването на Германия може да бъде гарантирано само в сътрудничество с Русия и никой друг. Единствено Русия може да премахне окупационният режим на Германия и наплива на мигранти.

32

путин

преди 6 години

Меркел не мерси аз съм си жена само за другаря Си

31

Анонимен

преди 6 години

Макрон си пада по Меркел и Меркел отива при Путин за да ревнува Макрон.

30

А бе

преди 6 години

Ако Русия падне,всичко е просто и ясно-руските ресурси ще се разпределят еднолично от Вашингтон и американските фирми съответно.Обаче това от ден на ден става все по-малко вероятно и всички,които искат да докопат нещо в Русия(а има какво) ще трябва да се сдобрят по някакъв начин с Путин.Няма НИКАКВА гаранция,че САЩ ще спечелят войната с Русия и повечето си дават сметка за това!

29

Хм

преди 6 години

Не и е лесно и на Баба Меркел!Германия е в трудно положение-благоденствието и се крепи едновременно на евтините руски суровини* и платежоспособния американски пазар едновременно!Отделно тя е все още окупирана страна,без самостоятелна политическа воля.А Меркел доказа,че трудно се справя с геополитиката.*По ниски цени от Германия получава единствено Китай.А при силно автоматизирани производства цената на суровината е важна за себестойността и съответно конкурентноспособността на производството.

28

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ТИЧАТ ДА СЕ СРЕЩАТ С ПУТИН, ОТИВАТ МУ НА КРАКА И ВЪРТЯТ ОПАШКИ.-

27

Анонимен

преди 6 години

Меркел отива да иска 1 туба с Новичок за да отрови популистите и малтийските блогърки.

26

Анонимен

преди 6 години

Германия е троянския кон на Европа. Пак ще запалят световна война от лакомия. Уж бяха солидарни с Украйна, уж са съюзници на БГ. Но ни забраниха Южен Поток а те си сгроят Северен Поток ДВЕ като заобикарят Украйна. Мир в Европа ще има когато главата та швабата е на два метра от тялото! Удри бай Тръмпе, никаква милост за немската индустрия! Налагай им мита да се гърчат тези лицемери гнусни!

25

Професоре

преди 6 години

на помощ! Дай ни опорки чий ще го дири лидерката на свободна Европа в изостанала Русия, която умира от глад и всеки момент ще се разпадне. Василев, къде са агентите ти да обяснят на селяните прости какво става. ***, много цинично мълчиш, гаче ли имаш дюнер в ***

24

Анонимен

преди 6 години

А Тиква кога ?

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтига писа глупости!Медиите са виновни и конкурентните фирми,които внесоха паника и невярна информация,ЮП е бил европейски проект,с участието и на Германия,България и др.

22

О ужас

преди 6 години

представям си какво е сега в главичките на евротролерастите ни. Още не могат да обработят информацията. СТРАНДЖА, помагай брат. Поведи останалите плъхове към евроамбразурата

21

****

преди 6 години

Тази може да отиде,но онази стафида макрон,той няма очи за това,мако трудно ще му бъде да направи среща с Путин,а тази дърт@ скумрия сигурно отива за С.П. да пита ?

20

Овцевъда

преди 6 години

Платените бг медий спечелиха битката срежу народа..така му промиха мозъка с фалшиви новини че го докараха до тежка кома...по хиляди пъти на ден се повтаря думата европейски съюз,но европейските пари не стигат до истинските пройзводители,разпределят се още горе по високите етажи...влязахме в НАТО и ни накараха да си нарежем всичкото оръжие...и сега сме като стадо овце,чакаме да ни пази вълка...процесите в политиката са всеки ден различни,ако утре се разтури европа ще сме като пате в калчище...

19

andalus

преди 6 години

Ама какво толкова ще си говорят с Путин тя Русия нали е в изолация???Тия където ходят там са комунисти,тапаци и пр.Нали е изостанала страна с която не трябва да се води диалог???Сега Натаняху ,Меркел да се готви Макрон все натам,а ние му викаме на Радев предател , комунист оф обърках се вече.

18

Анонимен

преди 6 години

Бат Бойко да отиде и той . Да пита Мерки , защо говорят за СП2 , а ЮП го спряха :) Нещо май...Германците много дини под една ръка.