19

Анонимен

преди 6 години

Няма толкова неграмотни журналисти, като българските, пише се "скраП". Долни неграмотници, връщайте се в 1-ви клас и да ви спират заплатите!

18

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли е за скраБ??? *** вий сте пълна скрЪб!

17

u boat 2540

преди 6 години

7 години общината не прави нищо.7 години откакто флота е подарил подводницата на общината и тя нищо не прави.7 години общината е собственик на нещо велико и нищо не прави 7 години подводницата е на общината и стои на кея в ВМ база.7 години общината не е платила кейови такси на базата както се полага 7 години се чудят. ( кой да гепи мангизите).7 години - ако за тези 7 години ми бяха подарили подводницата на мене без да плащам кейови такси щеше да има музей с поне 7 млн.- евра печалба досега

16

Да

преди 6 години

Тя е история ако я заличите след 50 години ще викат тия тъ.и Българи си заличиха историята, продължавайте само неграмотните и бедните заличават.През 500 години, когато сте били под робство знаете ли нещо за вашите пра-пра близки нищо.

15

Анонимен

преди 6 години

За скраб няма как да отиде ама за скрап най-вероятно.Би било добре да я извадят на сушата и да я сложат на бетонни фундаменти.

14

u boat 2540

преди 6 години

Ако стане музей ще е цяло чудо.Защото ГЕРБ трябва да даде 2 млн. лв. за да стане музей.(може хората да съберат тези пари например)А на скрап ГЕРБ ще вземе между 5 и 10 млн лв. Знаете ли колко неръждаема стомана има там и колко и е цената на скрап.А сега познайте какво ще стане с подводницата.Напишете ми ника в гугъля да видите как се прави

13

House M.D.

преди 6 години

Кемълче, да беше научила българския език преди да пишеш. Думата е "скрап", а не "скраб".

12

Камелия Цветанова

преди 6 години

Чичо ми Цветанов ме назначи в редакцията, щото е гъст със Сорос, така че ше си пиша квото си искам. Тука е така!

11

Анонимен

преди 6 години

Партиите да направят дарение с чуждата пита от субсидиите. Натрупали са излишни милиони левове в банките.

10

Анонимен

преди 6 години

Скрап или музей - това е въпросът. Въпрос за 2 милиона лева.

9

зрител

преди 6 години

Днес гледах различните телевизии как отразяват парада. С истински кеф слушах как Росен Петров коментира заедно с военните парада. да, знам за Бареков, за Слави, но че умее да говори и мисли е факт. До него Нова и БТВ стояха като кухи ***.както и да е, армия вече отдавна няма, той Петров ги затапи с цифри и факти.

8

Анонимен

преди 6 години

Напразно похарчените пари за безсмисления парад щяха да превърнат подводницата в музей. Странно е как президентът като военен допуска подобна разруха за подводницата.

7

Анонимен

преди 6 години

Да направят на ексфорищ гел за лице със скраб от подводница. Сигурно ще се харчи много.

6

Йода

преди 6 години

300 метра магистрала...

5

Мършииии

преди 6 години

Националните предатели и ***,разни крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИИ може да крадат милиониииии и милиардиииииии но за друго вечно няма пари за елементарна подръжка.....СРАМ и ПОЗОР е това крадливо,корумпирано,третополови,некомпетентно правителство на Борисов-3

4

Ридактуръ до 1

преди 6 години

Ти на скраб-ъл не си ли играл, че ми пра'иш изречения

3

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Прав е бил народа , като е казал , че демократите няма да смогнат да боядисат соц-наследството.

2

Анонимен

преди 6 години

Като гледам тази подводница,ми се стъжнява,вида и прилича на вида нашата оглозгана държава.

1

Джурналист

преди 6 години

Скраб?