147

Фен

преди 6 години

Имат ли тази сбирщина от безделници разрешение от общината да правят този пърформънс? Да взема и аз да протестирам против дупките по пътищата като ритуално запълня една такава с ekckpemeнти?!

146

Анонимен

преди 6 години

Вегани, к'ви вегани сте щом сте закърмени с майчино мляко, бе ?

145

Анонимен

преди 6 години

То и сутрешното ми ставане за работа ми се отразява зле. Ако може да промените 8 часовия ден на 6 ще ми е най добре. Ще имам повече време за спорт и разходки. Ето нещо полезно.

144

Анонимен

преди 6 години

Тия веганите ги ненавиждам повече и от джендърите. Няма такива нещастници!

143

Анонимен

преди 6 години

Жив е той жив е,лежи - не пъшка.3,2,1 - стартвсеки знае да яде агне, ама как ли се убива?

142

Анонимен

преди 6 години

С никакви реклами, закони или лекции не можеш да промениш вкуса и манталитета на човек. Още повече, че това се изгражда в ранна детска възраст. Иначе и аз не ям месо, но пък за съжаление съм в другата крайност. Обичам сладките неща, и мога да изям един шоколад сама.

141

Анонимен

преди 6 години

До :)само 1-во качество

140

Handel

преди 6 години

До kukla: Да, ама леопардъдт или змията може и да отвърнат. А така хем не се изисква да направиш нищо сериозно, хем се тупаш по корема "Аз съм голяма работа, брей!"

139

Анонимен

преди 6 години

Туй полегналото,дето се е изцапало,ако дойде да го поизмия като малко агънце,днес мога да ям и постно.А ако се научи да идва редовно,може и вегетарианец да стана.

138

Анонимен

преди 6 години

Ей го на! Изгоря ни Цирка по Татово време и сега трупите са по улиците! Тралалария!

137

qwerty

преди 6 години

И с тая пер вер зи-я,какво мислите,че ще постигнете драги ми смехурковци.Да се чуди човек кое е по-зле да види детето му-това или гей парадЯ.Когато човек не яде месо,всеки ден в менюто му трябва да присъстват определени растителни храни,иначе се отразява зле на целият организъм,включително и на мозъка,само със марули и люцерна не става.И аз не ям месо от няколко години,ама още не съм изтрещял.Иначе колкото и малко хора да го осъзнават,човешкият организъм не е създаден да яде месо.

136

Убиха Агнето

преди 6 години

За едни смъртта е празник,а за други е тъгафилософски каза Коняхрупайки ребра

135

Анонимен

преди 6 години

Питам се, тези л удите, дето сега се именуват вегани, няма ли кой да ги прати в лечебните заведения, към които принадлежат? Ама то с тази емаграция и псахиатри явно не са останали в Бг.

134

Их начии...

преди 6 години

Ей тъз кака дето я опаковат как я изядам...

133

Анонимен

преди 6 години

Днес беше най варварския ден, клането и да е нормално, не е нормално издигането му в култ.Но българите нямат стойност, как да оценят другия живот :)Цялата нация българска няма един световно известен артист, актьор или певец. Абсолютно никакво творчество, един Криско и един Слави, и двамата не стават.

132

kukla

преди 6 години

Не знам но биологията си е биология. Нека да идат да протестират пред някой леопард или някоя змия. Едни животни се хранят с други животни, други хрупат само трева. Може би в някое друго време ще можем да живеем на фотосинтерза и ние, но за сега сме смесеноядни.

131

Някой си невеж

преди 6 години

Тези индивиди не са чували за "хранителна пирамида" , че ние хомосапиенс сме на върха! Без месо не обядвам и вечерям ,цирковете да си ги правят на уединени веган сбирки. Психопати !!!

130

Анонимен

преди 6 години

Шофьорите в нашия град бяха осъдили общината,заради дупките по пътищата,предлагам софиянци да осъдят тези лильовци за психически тормоз над децата и жителите!

129

Ванката

преди 6 години

Веганите са виновни за първородния грях - ако *** бе изяла змията вместо ябълката, щяхме да сме безсмъртни.

128

Анонимен

преди 6 години

Мернах го веднъж този екземпляр със сивите дрехи по телевизията, как призоваваше да не ядем яйца, защото така причиняваме на кокошките смут, дискомфорт и нещастие като им взимаме яйцата от полога. Също така призоваваше да не ядем мед, защото като го взимаме от кошерите, експлоатираме труда на пчеличките. И ей такива всякакви умнотии. Явно рупането на марули допринася за подобни взривове на ума...