199

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 226Великобритания е получила 3 пъти повече неща от СССР по леднлизата, по твоята аритметика САЩ три пъти са спасили Великобритания, за да не бъде три пъти по бързо прегазена.

198

До 233

преди 6 години

Вервай си

197

До 229

преди 6 години

Именно поради тази причина Индия се отказаха от проекта СУ-57 , защото разкриха ,че руснаците са абсолютни неможачи на тема технологии и авиация и не са напълно наясно как да създадат модерен изтребител.Затова и в момента СУ-то стой без двигатели от 5-то поколение ,защото руснаците незнаят как да ги направят.А бе пълно неандарталци.

196

СССР до продажника

преди 6 години

Може и Нобел, щом предлагаш. Виж кой от кого краде технологии и после ги пише за свои изобретения, патенти, та и претенции.

195

Анонимен

преди 6 години

До СССРВикаш, нобелова награда заслужават ?

194

СССР

преди 6 години

До неуважаемите продажни ***. Напишете в гоглето The Thing Great Seal Bug Resonant cavity microphon за да разберете от къде идва технологията RFID и как съветеите са се еб-вали с натовските бюроклатници в течения на десетилетия без да ги гепят а относно технологии, как са прехващали вътрешната им поща на краварите чрез първите дистаницонни цифрови кейлогери вградени в електрически пишещи машини използвани в посолствата на САЩ, гооглето Operation GUNMAN - how the Soviets bugged IBM typews

193

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 228Освен това, в СУ57 според индийците не стават и авиониката, радарите и датчиците му. Прекалено били стари като технология и възможности. Чудя се .. какво ли въобще е модерното в това недоносче СУ-57 ?!

192

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ореваха орталъка за СУ57 и .. хубаво че бяха индийците да го дофинансират. Истината обаче се оказа брутална и простичка. Двигателят му не става. Както и 'стелт'-а му. Затова и индийците се отказаха от проекта с което официално може го смятаме за умрял. Руснаите просто нямат толкоз пари за да го довършат, ако въобще могат

191

Анонимен

преди 6 години

До БобиСирене още не могат да правят в Рашка :))) За другото, кримския мост го правят 4 години и все проблеми, некачествено изпълнение, кофти материали .... докато го направят, Путин ще пукне от старост.

190

Анонимен

преди 6 години

До ВаняБез лендлийза СССР щеше да бъде прегазена за нула време. СССР в крайна сметка плаща 50 млн долара след като остава оцеляла техника за 800 млн. Но пък кога за Рашка договорите са били нещо повече от хартия ?! Никога.

189

Анонимен

преди 6 години

Ще дефилират и десетки екрани показващи анимационни ракетки.

188

Боби

преди 6 години

До Ваня 222За твое съжаление Десанта на съюзниците не е бил НЕЗНАЧИТЕЛНА ОПЕРЦИЯМежду другото ако заради идиотската политика на Нацистите през цялата война които меко казано са се бъркали ОПРЕДЕЛЕНО ПАГУБНО в командването на Вермахта , Луфтвафе и Крингсмарине на съюзниците им включително и САЩ са щели да видят къде зимуват раците. Руснаците 1941-1942 видяха много добре късде зимуват раците.

187

Боби

преди 6 години

До Наблюдател 216Това че ти не знаеш че Руснаците правят и нещо друго освен оръжия е Лично твой проблем. Няма да се лъжем дори "про руските" медии реално не съобщават какво става в Русия а само повтарят като папагали най-фрапантните изказвания на рашките.Ето ти малко неща за размисълБАМ и Трансиб са подновени и модернизирани около 40% от жп пътищата, започва да се строи "Северния път" успореден на БАМСилата на Сибир 15 милиарда $ инвестицииКримския мост(19км) и Мост с Китай(14км) са готови

186

Ваня

преди 6 години

До :)))))))))))))))))))-39: Моля, изброй ми на най-големият победител -- победите във войната!!! В кои операции, сражения и тн. Ама не можеш да изброиш, защото не са участвали щатите! И не ми споменавай за един рехав десант при преимущество от 1:7 !!! И то в самия край на войната и БЕЗ НИКАКВА ВОЕННА СТОЙНОСТ !!!

185

Ваня

преди 6 години

До реалист-24: Ти *** ли си или какво? Ходи в Русия и тогава плещи глупости!

184

Ваня

преди 6 години

До Йода-14: Не се премълчава, но ти не си чел достатъчно! Първо разбери, защо САЩ не участва още от началото на войната, а само "помага" ? Втора, САЩ са направили само един десант, при който са имали превъзходство 1:7 !!! Сега за помощтта! Това е договор, наречен Ленд-лийз ! И е бил сключен и с британските държави, Франция и естествено СССР ! Ама нищо не се дава даром, а под НАЕМ! Естествено, че унищожената техника не се връща! И накрая САЩ изнудват... ?!

183

Анонимен

преди 6 години

До БатетоСЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ не "набиват крак", а след всяка крачка се повдигат на пръсти и се "подрусват". Имат и женски батальони, и те като маршируват си "подрусват" всичко по себе си, което имат за"подрусване". Виж клипчета с паради на Северна Корея.

182

Наблюдател

преди 6 години

Какво друго да покажат? Вече 100 г. само дрънкат оръжие и се готвят за война! Само за това им стигат обвитите в алкохолна мъгла мозъци.

181

Жо

преди 6 години

ЕРДОГАН, първия приятел на Путин, ще му прати ли един батальон аскер за парада на Краснаята плошчад? Или ще му свали някой самолет в Сирия, щото прелетял близо до границата?

180

Така е

преди 6 години

Русия не маже да ни бъде пример в живота.