222

Венко

преди 6 години

Радев е разединител на България! Бута се къде не му е работата и също се изказва неподготвен!

221

Анонимен

преди 6 години

Президента непрекъснато говори истини,които други не смеят да признаят,но няма кой да го чуе,освен Цецо ушето,който не може да понесе истината и и се хвърля като Матросов да брани статуквото.И от Евростат и от доклада на американската администрация алармират колко е голяма корупцията у нас,как няма наказани висши функционери за корупция,но всички засегнати си правят оглушки и лъжат и мажат мат'ряла,но и той вече започна да се усеща.

220

Анонимен

преди 6 години

Неска са изкъпах и ши сядам да ям ягнешки курбан

219

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 226Защото пак ще настъпи мотиката и спонсорите му ще му се скарат. Ето затова.

218

Анонимен

преди 6 години

Единственото място където на "стария континент" има "кръвополития" в момента е на украинско-руската граница. Защо не го каже точно, а ни оставя да се чудим?

217

Анонимен

преди 6 години

Подигравка. Говори за храброст а няма кураж да назове нещата с истинските им имена. Само намеци, завоалирани фрази и нищоговорене.

216

Симптом

преди 6 години

Един от симптомите на морална криза имаме, когато се извършва християнски ритуалв чест и в памет на българските воини и всички се прекръстват, с изключение на президента и претендентката да спечели следващите избори!Тези двамата демонстративно не се прекръстиха и цяла България видя това по телевизията!!!

215

Анонимен

преди 6 години

Наистина ли на началника на "македонската"а.к.а. скопска рота му се сбърчила устата като минавал покрай Радев,пресекло го е през стомаха Боро Латковски/вероятно наследник на колонисти от север/и това след думите на Радев за "братята"?!Сега ще си го пусна на запис и специално ще обърна внимание,а между другото човек от републиката каза че е учуден защо не са с парадните а с тренировъчните си дрехи?!Явно са докарани доброзорно и не им било много приятно в София,виж ако беше Белград!

214

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе ,ти знаеш ли колко познания трябва да има един летец - инженерни, метериологични,езици и много други,освен владеенето и управляването на самолета?Летците са едни от най-пазените и ценени кадри навсякъде!

213

Рок енд рол

преди 6 години

Абе Днес.бг - нямате ли отделна рубрика (или квото там се нарича) за манджи? Например за агнешко печено за днес. Що все ме пращате в "Аз, жената"!? Не че нещо, ама се изджендърих вече! Да не говоря, че "Аз, жената" ми стои на телефона като любим посещаван сайт... Обърнахте ми и пола и джендъра, бе...!!!

212

Рок енд рол

преди 6 години

Президентът е пич!

211

Щирлиц

преди 6 години

Слушах словото на Президента,на военните и Каракачанов.Не помня откога наши държавници не са говорили само за България,и нейните въоръжени сили.Без евро-незнам какви си безценности,партньори от запад,обща "сигурност"и всякакви глупости.Все пак има надежда за България.Честит празник!!!

210

Анонимен

преди 6 години

Продажниците които ни продадоха БКП сега са господари на Радев бе северозападналия!!

209

Анонимен

преди 6 години

Моралната криза дойде след унищожаването на духовните водачи,и интелигенцията след 09.09.1944г. Така се изкорениха традициите на българите,и новият им морал стана ,,светлото бъдеще''.Което се оказа пълна измама.А сега се търсят ,,смелчаци'' доброволци да защитават крадените имоти,по центъра на София,които бяха отнети насилствено ,а собствениците им ги изпратиха на бесилките,и по затворите като врагове на народа.София-Център,роди престъпността в България,Цитаделата на БКП.

208

Istinata

преди 6 години

I predi sa ni podceniavali puk sa iali durvoto. I togava e sa bili sushtite jurnalisti i politici kato sega taka che... Da se probvat(samo deto niama koi shtoto vsichki sme NATO)

207

ВИНАГИ ИСТИНАТА26

преди 6 години

ГОРДЕЯ СЕ С ПРЕЗИДЕНТА - УМЕН , НАЧЕТЕН , ГОВОРИ БЕЗ ДА ЧЕТЕ ОТ ЛИСТЧЕ КАТО Р ПЛ.НАЙ. ПОСЛЕ ИЗБРАХМЕ ДОСТОЕН ДЪРЖАВЕН ГЛАВА А КУЧЕТАТА НЕКА ДА СИ ЛАЯТ

206

Един от Северозапада

преди 6 години

Все пак, радващо е, че "чавка не е изпила акъла " изцяло на нашите, и са запазили поне нещо от въоръжението ни, когато имахме 110 , а според някои и 150 хилядна армия.Защото продажниците, които ни продадоха като народ и държава, с гордост давафа как с оксижени се режат оръдията на годни танкове, и срилата на самолетите, вечер, в новините по телевизията. На мястото на тази техника, която рязахме, виждате какво ни дадоха, пардон, какво сме купили-няколко модела джипове и лека бронирана техника.

205

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен210Губят политиците ни, не армията. А какво е направила армията, оная, с цървулите и манлихерите, можем само да мечтаем днес да го направи измекярската ни платена армия. Справки-Одрин,Люлебургас, Дойран, Тутракан.Ако са ти малко тези справки-виж как са посрещнали Ген. Вазов в Лондон, 20 години след края на 1 Св. В.

204

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен207Анонимен, нещо да кажеш за другя морален стожер на нацията, оня, с диплома от Симеоново? Той учен ли е да изкарвапари, а не само да ги харчи? Пардон, да усвоява.Кога го научиха? може би в мутренските времена , съдружника му Пашата го е учил? или се е научил в кметския стол на София, докато е подписвал каквото му поднесат, или е пашил протестиращите баби и старци пред НС със"заплаха от заложена бомба", или се е научил, докато ударно "усвояваше" фондове, но и това свършва....

203

Един от Северозапада

преди 6 години

"България е имала войска.... до комунистите!<br>След тях - пародия на войска ... слугинажен придатък на СеСиСеРе<br>Няма ги "Прусаците на Балканите"(Бисмарк)<br>Няма ги капитаните - унижили Сърбия<br>Няма ги готвачите от обоза - размазали англичаните..<br>Червената зараза не прощава!"...Е как, има и сега, как да няма, кой мислиш, има полева баня и къпеше американците в Афганистан, и даваше вътрешен наряд в летището?